Danmark

5 af de bedste aktiviteter og seværdigheder på Anholt (2020)

Særligt om sommeren er der sprængfyldt med liv på Anholt Havn, der byder velkommen med en fantastisk feriestemning, som kun kan smitte positivt af på én.  

Læs hele artiklen »

De 21 bedste aktiviteter og seværdigheder på Djursland (2020)

Djursland byder på kulturelle og kunstneriske oplevelser, eminente naturoplevelser og ikke mindst unikke smagsoplevelser skabt af lokale råvarer. 

Læs hele artiklen »

17 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Vendsyssel (2020)

Området omkring Vendsyssel er rig på vild natur og en frisk vind i håret. De brede naturarealer mod nord giver anledning til både aktivitet og fordybelse. Et mekka af oplevelsesmuligheder uanset om I er til afstressende øjeblikke eller fart over feltet. 

Læs hele artiklen »

11 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Himmerland (2020)

Himmerland ligger område til et bredt udbud af oplevelser, der alt sammen foregår i smukke naturskønne rammer, hvor vand, dyreliv og vild natur altid ligger lige rundt om hjørnet. Nogle af oplevelserne står I endda midt i det.

Læs hele artiklen »

7 af de bedste golfklubber i Nordjylland (2020)

Det nordjyske landskab domineres af åbne grønne vidder i et kuperet terræn. Et sandt paradis for et spil golf. Derfor er der også rig mulighed for at få slået et par bolde, når turen går til den nordligste del af naturskønne Jylland.

Læs hele artiklen »

19 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Nordjylland (2020)

Fra feriesummende Skagen til den smukke Limfjord. Nordjyllands stærke natur giver anledning til et rigt udbud af oplevelser. Med vind i håret og solskin fra en skyfri himmel, er den nordjyske natur en stor legeplads for både store og små. 

Læs hele artiklen »

16 af de bedste oplevelser og seværdigheder på Vestsjælland (2020)

Gastronomi, historie, kunst. Det vestsjællandske landskab rummer mere end storslået natur og det brusende hav. Oplev Vestsjællands mange muligheder, hvor hele familien kan være med. 

Læs hele artiklen »

9 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Vejle (2020)

Pulserende byliv og storslået natur. Vejle byder på et væld af oplevelser for både store og små i og omkring den historiske by.

Læs hele artiklen »

De 6 hyggeligste lystbådehavne på Fyn og øerne (2020)

Tag på opdagelse i farvandene omkring Fyn og i særdeleshed i det smukke Sydfynske Øhav.

Læs hele artiklen »

De 17 hyggeligste lystbådehavne i Jylland og på øerne (2020)

De danske lystbådehavne rummer uendelige mængder hygge. Men hvilke er egentlig de allerhyggeligste i Jylland?

Læs hele artiklen »

12 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Lemvig (2020)

Et sted mod vest på Jyllands kyst ligger Lemvig. Her blomstrer den jyske ydmyghed med et sandt potpourri af oplevelser for både aktive og afslappede sjæle. 

Læs hele artiklen »

Billeje til ferien: 5 gode råd

Hvis I planlægger en weekendtur i sommerhus eller en længere ferie ud i det blå, men mangler den perfekte firhjulede følgesvend, så læs med her!

Læs hele artiklen »