Sommerhus Fanø

...Læs mere

Lej sommerhus på Fanø med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene på Fanø fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus på Fanø

Fanø er med sin placering ud for den sydlige vestkyst et sand feriemekka med brede sandstrande, velordnede sommerhusområder og smukke engarealer. Med sin placering som den nordligste ø i vadehavet er Fanø i det hele taget en meget interessant ø for folk med hang til store oplevelser i naturen og med byens puls inden for rækkevidde.

Vi har hele 519 sommerhuse på Fanø, og øen er da også lidt af en feriefavorit for både danske og udenlandske turister, der år efter år vender tilbage til øen i hobetal.

Hele vejen op langs Fanøs vestkyst slynger den brede sandstrand sig, og om sommeren er her et leben af solslikkende badegæster, turister på hesteryg og et virvar af drager i luften, når vejret er til den slags. Hvis I er heldige, kan I også se sæler på stranden.

Fanøs østside er helliget store og smukke skov- og naturområder, hvor I kan gå på opdagelse eller lave et væld af forskellige aktiviteter i naturen.

Når I er i sommerhus på Fanø er oplevelserne lige udenfor døren. Sommerhusområderne er i vid udstrækning samlet på øens vestside tæt ved de store strande og på Fanøs sydspids, hvorfra I har udsigt over både strande og vadehav. Sommerhusudlejning Fanø er for jer, der gerne vil holde ferie i smuk natur. En ferie i sommerhus på Fanø giver jer gode muligheder for at læne jer tilbage og få en pause fra hverdagen, men der er også mange aktivitetsmuligheder på øen. Her er hyggelige brugskunstforretninger, kunstmuseer og museer med fokus på historien, gamle fiskerhuse og et rigt dyre- og især fugleliv, som I flere steder kan kigge nærmere på. Når I tager i sommerhus Fanø, er der derfor masser at give sig til, når I får lyst til en tur væk fra sommerhuset.

Et sommerhus på Fanø giver jer mulighed for at lære den særlige kultur og stemning på Fanø at kende. Fanø er en ø, der i høj grad er præget af søfarten, og der var tidligere skibsbyggepladser flere steder på øen. Der er også stadig bunkere fra 2. verdenskrig på øen. Derfor er der god mulighed for at få et frisk perspektiv på Danmarkshistorien med hjem fra ferien, hvis I tager i sommerhus Fanø. Mange tager også til øen, fordi der kan være fordelagtige vejr- og vindforhold til drageflyvning og buggyræs på strandene. Når I er i sommerhus på Fanø, kan I mange steder leje eller købe det udstyr, I skal bruge for at lege i det indimellem vilde vejr, I finder på Fanø.

Sommerhusudlejning Fanø

Som en af de største udlejere af sommerhuse på Fanø, er I garanteret god service og en effektiv købsproces hos Campaya.dk.

Vi sender hvert år et stort antal sommerhusgæster til Fanø, og mange vender tilbage igen og igen, fordi øen bare kan noget særlig og har en særlig østemning over sig. Campaya sommerhusudlejning Fanø er med jer hele vejen, og har I før, under eller efter jeres ophold i feriebolig, ferielejlighed eller sommerhus Fanø spørgsmål af nogen art, sidder vores kundeservice klar alle dage til at hjælpe jer. Sommerhusene på Fanø ligger ud til noget af den fineste natur, vi kan tilbyde sommerhusgæster herhjemme, og vores Fanø sommerhusudlejning er således jeres garanti for ferie i naturskønne omgivelser.

Luksussommerhus Fanø og billigere sommerhuse

Vi har 519 sommerhuse på Fanø fra både private og bureauer i vores søgemaskine, og det store sommerhusudvalg betyder, at I kan finde lige netop det sommerhus Fanø, der passer jer allerbedst. Der findes også et stort antal ferielejligheder Fanø Bad meget tæt ved kysten, ligesom der er ferielejigheder i byerne flere andre steder på øen til overnatning på Fanø. Vi har et stort antal ferieboliger og sommerhuse på Fanø, og mange sommerhuse på Fanø er veludstyrede med fx pool og jacuzzi. Der er derfor gode muligheder for at finde sommerhus på Fanø med pool. Vi har næsten 100 sommerhus med pool på Fanø, og vi har både små 4 personers sommerhuse og store luksus sommerhus Fanø. I kan bruge vores søgemaskine til at finde lige netop det sommerhus på Fanø, der passer jer allerbedst. Brug vores filterfunktion til at finde det sommerhus på Fanø, der har de ønskede karakteristika.

Mange af sommerhusene på Fanø ligger desuden meget tæt ved vandet. Ud af alle sommerhus Fanø ligger mere end 100 sommerhuse med havudsigt mindre end 100 meter fra havet, og langt de fleste ferieboliger og sommerhuse på Fanø ligger med mindre end en kilometer til havet. Der er mange sommerhus til leje på Fanø i alle prisklasser. Hvis I gerne vil bo i et af de bedste luksus sommerhus Fanø, kan I klikke her, hvor vi har samlet de bedste og mest lækre luksussommerhuse på Fanø:
Luksussommerhuse på Fanø
Sommerhus med pool på Fanø

Populære sommerhusområder på Fanø

De fleste sommerhuse på Fanø er samlet i sommerhusområder midt på øen og på Fanøs sydspids. Begge beliggenheder trækker de mange sommerhusbesøgende til på grund af nærheden til de kilometerlange og meget brede, hvide sandstrande. Hvis I vil sommerhus Fanø leje eller leje en feriebolig Fanø, er det dog svært at gå helt galt i byen. I er tæt på vandet, den fine natur og de hyggelige øbyer, uanset hvor I vælger at tilbringe ferien i sommerhus.

Sommerhus Nordby
Sommerhus Fanø Bad
Sommerhus Sønderho
Feriecenter Vesterhavet
Sommerhus Rindby Strand

Ferie på Fanø

Hvis I skal på ferie herhjemme og have jer en anderledes oplevelse i meget smuk natur tæt ved byens puls, er der få steder, der trækker lige så meget som Fanø. Her kan I hygge i sommerhuset tæt ved noget af den smukkest natur, vi har herhjemme, og I kan tage den korte færgetur over til Esbjerg og opleve storbyen. Hvis I gerne vil afsted på ferie i løbet af kort tid, er det muligt at leje et sommerhus fanø weekend eller last minute, hvis noget er ledigt tæt på afrejsedagen. På den måde kan I få en hyggelig miniferie på Fanø, hvis I lige pludselig får lyst til at tage væk i sommerhus i weekenden.

Campaya Sommerhusudlejning på Fanø

Hvis du lejer dit sommerhus på Fanø med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien på Fanø.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Fanø, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus på Fanø er dansk hygge, når det er allerbedst.

Fanø rummer noget af landets smukkeste natur med den brede sandstrand og nærheden til vadehavet samlet på en og samme ø. Det giver jer rig mulighed for at gå på opdagelse og få en masse gode oplevelser sammen i nogle rammer, der nok adskiller sig en del fra jeres daglige liv. På Fanø er der idylliske sommerhusområder med god plads til naboerne, her er et rigt kulturliv og masser af sømandshistorie. Det og meget, meget mere kan I gå på opdagelse i, ved at tage i sommerhus på Fanø.

Find det helt rigtige sommerhus på Fanø

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene på Fanø fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Fanø, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus på Fanø med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset på Fanø, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus på Fanø. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus på Fanø. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst på Fanø eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie på Fanø, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie på Fanø

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus på Fanø, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus på Fanø på Campaya.dk.

Sommerhus på Fanø er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Fanø træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen på Fanø om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus på Fanø. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Der er nemlig masser af afledning fra dagligdagens opgaver på den smukke ø i toppen af Vadehavet, som af UNESCO er kåret som verdensarv. Der venter jer således oplevelser i natur, der er i absolut og anerkendt verdensklasse på Fanø. Glæd jer!

Sommerhusudlejning på Fanø

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus på Fanø gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene på Fanø, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus på Fanø for enhver smag

Der findes sommerhuse på Fanø og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus på Fanø, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Fanø. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus på Fanø, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Fanø, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje på Fanø hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus på Fanø i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus på Fanø i en kortere periode.

Få en minderig ferie på Fanø

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Fanø er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder på Fanø

Sommerhus Rindby Strand | Sommerhus Fanø Bad | Sommerhus Sønderho | Sommerhus Feriecenter Vesterhavet | Sommerhus Nordby |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
515 ferieboliger fundet