Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Sommerhus i Jylland

Lej sommerhus i Jylland på dine præmisser

Sommerhus i Jylland

Lej sommerhus i Jylland med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Jylland fra både bureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den feriebolig i Jylland, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer dit sommerhus i Jylland med Campaya er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene i Jylland på tværs af de mange forskellige udlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som de også kan lejes til på udlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus i Jylland til ferien.

Campaya har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Jylland, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus i Jylland er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Jylland er dansk hygge, når det er allerbedst.

Vælg sommerhuse i Jylland med særlige kvaliteter:

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vores kunder elsker os!

Find hurtigt det perfekte sommerhus i Jylland

Se områder og sommerhuse i Jylland


Find det helt rigtige feriehus i Jylland

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over de mange sommerhuse i Jylland fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Jylland, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset i Jylland er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser det rummer og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Jylland med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på det, vælger den ønskede periode og lejer det. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus Jylland, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed i Jylland, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i jeres sommerhus Jylland, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Jylland. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Jylland. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse i Jylland, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav og ønsker. Vi kan finde dét sommerhus i Jylland, der passer jer bedst. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus i Jylland, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus i Jylland til jeres ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning Jylland er din garanti for en tryg ferie

Hos Campaya Sommerhusudlejning Jylland har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde feriegæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Jylland, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ferielejlighed i Jylland i vores sikre digitale reservationsssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Jylland på Campaya.dk.

Sommerhus i Jylland er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus i Jylland med familien og vennerne. Ferieformen kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i feriehus Jylland træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler turen i sommerhus i Jylland om at opholde sig indenfor, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner jeres sommerhus Jylland rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Jylland. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Sommerhusudlejning i Jylland

Campaya Sommerhusudlejning Jylland er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Jylland gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Jylland, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Hvis I endnu ikke har lagt jer fast på en destination, er det en god idé at kigge på vores overordnede side om sommerhus udlejning, hvor I kan finde sommerhus af enhver tænkelig art og type.

Feriebolig i Jylland for enhver smag

Der findes sommerhuse i Jylland og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de ferieboliger i Jylland, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus Jylland må koste, hvilken periode I skal bruge det i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Jylland, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge lidt bredere og tilpasse jeres ønsker lidt. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus i Jylland, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse i Jylland ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Jylland, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Jylland, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus i Jylland til leje hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriebolig i Jylland. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse i Jylland til leje i årets øvrige ferieperioder. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus Jylland i kortere perioder, fx henover en weekend. Feriehuse Jylland, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener udlejerne et beløb på huset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie i Jylland på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Jylland i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Jylland

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Jylland er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en ferietur, der står knivskarpt i din erindring?

Hvis du leder efter et sommerhus andre steder i landet, kan du besøge vores side med alle vores mange muligheder indenfor sommerhus udlejning her og blive meget klogere på dine muligheder.

Ofte stillede spørgsmål om sommerhuse i Jylland

 • ✔️ Hvor mange sommerhuse i Jylland har Campaya?

  Campaya udlejer mere end 15.000 sommerhuse i Jylland på vores portal fra både bureauer og private.

  Lej sommerhus i Jylland lige her.

 • 💡 Hvad koster et sommerhus i Jylland?

  De fleste sommerhuse i Jylland koster 3000-7000 kroner pr. uge afhængig af lejetidspunktet. I sommerens højsæson er prisen en smule højere.

  Se alle vores sommerhuse i Jylland her.

 • 🏖️ Hvor mange sommerhuse i Jylland har havudsigt?

  Langt de fleste sommerhuse i Jylland ligger ved kysten.

  Næsten 3000 af vores sommerhuse i Jylland ligger mindre end 100 meter fra havet..

 • ☀️ Hvor mange ledige sommerhuse i Jylland er der i uge 29 og 30?

  Det afhænger af, hvornår du booker 😊
  Hvis du er ude i god tid først på året eller i efteråret året før, er der et stort udvalg at vælge mellem.

  I højsæsonen er langt de fleste sommerhuse i Jylland udsolgte, så det er typisk vanskeligt at finde et ledigt sommerhus i Jylland i uge 29 og uge 30, hvis sommeren har meldt sig.

  Se vores mere end 15.000 sommerhuse i Jylland her.