Sommerhuse Bornholm

...Læs mere

Mange har et helt særligt forhold til Østersøens perle og vender feriesnuden mod øen igen og igen. Og det med god grund.

Bornholm har med sin klippeundergrund en natur som ingen andre steder i Danmark. Overalt i de store skove og de gamle sommerhusområder titter klipperne frem og skaber en smuk og fascinerende ramme om de mange idylliske feriebyer med brostensbelagte gader og skæve bindingsværkshuse.

Når det kombineres med Krølle Bølle-is, brætspil i sommerhuset, bornholmernes hyggelige dialekt og imødekommende facon, Sol over Gudhjem, varme sommeraftener i gamle ruiner og spændende udforskninger af klippehuler, giver det en feriepakke, som er svær at modstå.

Sommerhus på Bornholm er ren idyl

Sommerhusene på Bornholm ligger i vid udstrækning helt ud til kysten i veletablerede sommerhusområder omkranset af høje træer og indhyllet af tætte buske eller i de kystnære og stemningsfulde feriebyer.

Der er et særdeles stort udvalg, og der er sommerhuse for enhver smag på Bornholm. Der er alt fra det lille, kringlede sommerhus på Bornholm midt i naturen med plads til to personer til det store og veludstyrede feriehus eller sommerhus med plads til adskillige familier. I kan også holde ferien på klippeøen i en ferielejlighed i en af de hyggelige byer.

Der er i det hele taget mange forskellige typer af sommerhuse på Bornholm. Der er garanteret også noget, der falder i jeres smag.

Vælg blandt vores mange sommerhuse på Bornholm herunder - og god tur til et helt specielt hjørne af Danmark.

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
991 ferieboliger fundet