Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Sommerhus i Svaneke

Lej sommerhus i Svaneke på dine præmisser

Sommerhus i Svaneke

Lej sommerhus i Svaneke med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Svaneke fra både bureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den feriebolig i Svaneke, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer dit sommerhus i Svaneke med Campaya, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene i Svaneke på tværs af de mange forskellige udlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som de udlejes til på til på udlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus i Svaneke til ferien.

Vi har har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus i Svaneke, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus i Svaneke er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Svaneke er dansk hygge, når det er allerbedst.

Vælg sommerhuse i Svaneke med særlige kvaliteter:

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vores kunder elsker os!

Find hurtigt det perfekte sommerhus i Svaneke

Se områder og sommerhuse i Svaneke


Nyd en uforglemmelig ferie i Svaneke

Svaneke er en charmerende kystby med brostensbelagte gader, farverige huse og en idyllisk havn. Byen har bevaret sin gamle charme og er kendt for sin skønhed, rige kulturarv og smukke arkitektur.

Vil du gerne fylde din ferie med kulturelle oplevelser, så er Svaneke en oplagt destination. Svaneke er rig på kultur med seværdigheder som Svaneke Kirke, Glastorvet og Svanekegården. Svaneke er også hjemsted for mange kunstnere og kunsthåndværkere, og du kan udforske deres kunst i lokale gallerier og værksteder, hvor du kan købe unikke kunstværker og souvenirs.

Er du til smuk natur, går du aldrig galt i byen med en ferie i Svaneke. Bornholm er kendt for sin naturskønhed, og Svaneke er i sig selv omgivet af imponerende kystlandskaber, skove og klipper. Her kan du tage på naturskønne vandringer og cykelture og opleve den friske luft, den unikke natur og et alsidigt dyre- og planteliv.

Bornholm er også det helt rette valg, hvis du leder efter unikke gastronomiske oplevelser. Øen er nemlig kendt for sin madkultur, og her er Svaneke ingen undtagelse. Her kan du prøve bornholmske specialiteter som røget fisk og besøge lokale producenter som Svaneke Is og Svaneke Røgeri, der hver især byder på helt unikke smagsoplevelser.

Er du på udkig efter en afslappende ferie, viser Svaneke sig også fra sin bedste side. Byen har en afslappet atmosfære, der gør det til et ideelt sted at koble af og slappe af. Du kan f.eks. nyde en rolig gåtur langs kysten eller sidde på en café og beundre havudsigten.

Sidst men ikke mindst er Svaneke også en ideel destination for børnefamilien. I Svaneke findes nemlig Brændesgårdshaven, der ikke kun er en kæmpe have og naturpark, men faktisk også er Danmarks ældste legeland, der byder på en bred vifte af forlystelser, bl.a. et stort vandland, karruseller, et klatreland og en dyrepark med aber. Her er der oplevelser for enhver smag og enhver aldersgruppe, og med de mange oplevelser er der rig mulighed for at bruge hele ferien på at udforske haven.

Svaneke er et vidunderligt rejsemål for dem, der sætter pris på den charmerende kystby-atmosfære, kulturelle oplevelser, bornholmsk gastronomi og smukke naturomgivelser. Det er det perfekte sted at nyde solskin, udforske bornholmske specialiteter og slappe af ved kysten.

10 spændende seværdigheder og oplevelser i Svaneke

Når du lejer et sommerhus i Svaneke, befinder du dig i en charmerende by, der er rig på både historie, kultur og naturskønhed. Her er der masser at se og opleve, uanset om du er interesseret i kultur, natur eller blot ønsker at slappe af ved kysten.

Vi har derfor her samlet nogle af de mest mest populære seværdigheder og oplevelser i Svaneke, som kan gøre din sommerhusferie helt perfekt:

  1. Svaneke Havn: Gå en tur langs den maleriske havn i Svaneke, hvor du kan nyde udsigten over bådene og det klare blå vand.
  2. Svaneke Kirke: Besøg Svaneke Kirke, der stammer fra det 18. Århundrede. Kirken er kendt for sin smukke arkitektur og udsmykning.
  3. Svanekegården: Dette kulturcenter og museum er dedikeret til Bornholms kultur og historie. Du kan udforske udstillinger om øens historie, kunst og kunsthåndværk samt finde information om øens tidlige bosættelser, fiskerikultur, keramiktraditioner og meget mere.
  4. Svaneke Røgeri: Dette røgeri er en berømt og traditionsrig røgerestaurant og fiskeforretning, der er kendt for at tilbyde lækre bornholmske fiskeretter og et udvalg af røgede fisk og delikatesser. Her kan du smage nogle af de bedste bornholmske røgeriprodukter og prøve andre lokale delikatesser.
  5. Glastorvet: På Strøget mellem Svaneke Havn og Svaneke Torv ligger Glastorvet, som er et kulturcenter med syv unikke forretninger, der alle producerer deres produkter selv. Her finder du bl.a. Pernille Bülow Glas, der udvikler nye og spændende produkter i glas som det primære grundmateriale samt Lakrids by Bülow, der producerer gourmetlakrids med chokolade.
  6. Brændesgårdshaven: Brændesgårdshaven blev åbnet i 1933 og er siden blevet udvidet til en kæmpe natur- og forlystelsespark med oplevelser for hele familien. I dag er Brændesgårdshaven Danmarks ældste legeland med bl.a. robåde, stort vandland, minigolf, bowlingbaner, hoppeborge, karruseller, klatreland, svævebane, blomsterpark, dyrepark med aber og meget mere.
  7. Cykelture: Svaneke og Bornholm som helhed er kendt for sine cykelstier. Lej en cykel og udforsk byen og den naturskønne ø.
  8. Svaneke Is: Nyd en lækker is fra Svaneke Is, der tilbyder et bredt udvalg af smagsvarianter, alt fra klassiske smage som vanilje, chokolade og jordbær til mere unikke og sæsonbestemte smagsoplevelser. Svaneke Is er kendt for at bruge lokale bornholmske ingredienser, når det er muligt. Det inkluderer frugter, bør og mælkeprodukter, der afspejler øens karakteristika og smag.
  9. Granitværkstedet Aarsdale Mølle: Aarsdale Mølle er en gammel mølle, der oprindeligt blev bygget i 1877 og anvendt til at male korn. I dag er den dog omdannet til et granitværksted, der er specialiseret i at forarbejde den lokale bornholmske granit til forskellige produkter, der sælges i Granitladen lige ved siden af møllen.
  10. Svaneke Vandtårn: Det trebenede vandtårn står ved indkørslen til Svaneke nordfra. Det er tegnet af Jørgen Utzon i 1952 og bruges i dag ikke længere som vandtårn, men blev fredet i 1990.

Uanset hvilke oplevelser og aktiviteter du søger, er der noget for enhver smag i og omkring Svaneke. Find dit perfekte sommerhus i Svaneke hos Campaya og glæd dig til en uforglemmelig ferie i dette vidunderlige område.

Find det helt rigtige feriehus i Svaneke

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Svaneke fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle sommerhusene i Svaneke er oplistet. Hvis I finder et sommerhus i Svaneke, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al tilgængelig information. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er fra vandet, hvad sommerhuset i Svaneke koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser der er og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Svaneke med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på det, vælger den ønskede periode og booker. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus i Svaneke, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed i Svaneke, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i jeres sommerhus i Svaneke, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Svaneke. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Svaneke. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse i Svaneke, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til jeres sommerhus i Svaneke. Vi kan finde dét sommerhus i Svaneke, der passer jer bedst. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus i Svaneke, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus i Svaneke til jeres ferie, som I har drømt om. Kontakt Campaya Sommerhusudlejning i Svaneke og hør nærmere.

Tryg sommerhusudlejning i Svaneke

Hos Campaya Sommerhusudlejning i Svaneke har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde feriegæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Svaneke, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ferielejlighed i Svaneke i vores sikre digitale reservationssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Svaneke på Campaya.dk.

Sommerhus i Svaneke er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ferieture med familien og vennerne. Ferieformen kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i feriehus i Svaneke træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler ferien i sommerhus i Svaneke om at opholde sig hjemme, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner deres sommerhus i Svaneke rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Svaneke. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Sommerhusudlejning i Svaneke

Campaya Sommerhusudlejning i Svaneke er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Svaneke gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Svaneke, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig i Svaneke for enhver smag

Der findes sommerhuse i Svaneke og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de ferieboliger i Svaneke, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus i Svaneke må koste, hvilken periode I skal bruge det i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Svaneke, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved i Svaneke. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus i Svaneke, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse i Svaneke ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Svaneke, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus i Svaneke, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus i Svaneke til leje hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriebolig i Svaneke. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse i Svaneke til leje i årets øvrige ferieperioder. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Svaneke i kortere perioder, fx henover en weekend. Feriehuse i Svaneke, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener udlejerne et beløb, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie i Svaneke på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Svaneke i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Svaneke

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus i Svaneke er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en ferie, der står knivskarpt i din erindring?

Hvis du leder efter et sommerhus andre steder i landet, kan du besøge vores side med alle vores mange muligheder indenfor sommerhusudlejning her og blive meget klogere på dine muligheder.

Et godt sted at starte din søgning er også på vores side omhandlende sommerhus i Danmark. Her kan du søge blandt hele vores udvalg i landet. Rigtig god fornøjelse med at finde den helt rigtige indkvartering til ferien!