Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Sommerhus i Gilleleje

Lej sommerhus i Gilleleje på dine præmisser

Sommerhus i Gilleleje

Oplev skønheden i det populære ferieområde Gilleleje. Med et sommerhus i Gilleleje er der rig mulighed for at nyde alle de goder, som den lille ferieperle byder på; børnevenlige strande, et pulserende by- og kulturliv og betagende natur. Her på siden kan du udforske vores udvalg af skønne sommerhuse i Gilleleje.

Nyd en fantastisk ferie i Gilleleje

Gilleleje er en charmerende kystby beliggende på det nordlige Sjælland, og det er en by, som har masser at byde på, hvad enten du er interesseret i historie, natur, kultur eller bare ønsker at slappe af ved vandet. Det er et populært rejsemål for både danskere og turister, der søger en autentisk oplevelse af dansk kystliv.

Unikke og naturskønne omgivelser

Er du vild med smuk natur, er Gilleleje en helt unik destination. Gilleleje ligger ved Øresund, hvilket betyder, at byen har en smuk kystlinje med skønne strande og klippekyster. Udover strandaktiviteter som svømning og solbadning kan besøgende også udforske de omkringliggende skove og naturområder, cykle langs kyststierne eller tage på fisketure. Det gør Gilleleje til et populært rejsemål for både strandelskere og naturentusiaster.

Vælg sommerhuse i Gilleleje med særlige kvaliteter:

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vores kunder elsker os!

Find hurtigt det perfekte sommerhus i Gilleleje

Se områder og sommerhuse i Gilleleje


Dyk ned i historien

For de historieinteresserede har Gilleleje en lang og rig historie som fiskerby. Byen har rødder tilbage til middelalderen og var engang en vigtig fiskerby langs Østersøen. Du kan stadig se spor af den historiske arkitektur i byen, især langs havnen - og du kan også stadig nyde frisk fisk og skaldyr på restauranterne og købe friskfanget fisk på havnen.

Rig på kultur

Gilleleje byder også på et pulserende kulturliv med kunstgallerier, musikarrangementer og kulturelle aktiviteter året rundt. Gilleleje har bl.a. en blomstrende kunstscene med kunstnere inspireret af det smukke landskab og havmiljøet, der resulterer i en bred vifte af kunstværker, der er tilgængelige for offentligheden. Gilleleje arrangerer også lejlighedsvise musikbegivenheder og koncerter, især om sommeren. Det kan variere fra klassiske koncerter til moderne musik og skaber en livlig atmosfære i byen.

Spændende lokale smagsoplevelser

For de madglade er den kulinariske scene en vigtig del af kulturen i Gilleleje. Fisk og skaldyr en central del af kosten, og du kan nyde friskfanget fisk på de lokale restauranter og i fiskebutikker. Du finder dog også et bredt udvalg af traditionelle danske retter og smørrebrød. Gilleleje tilbyder altså gastronomiske oplevelser til enhver smag.

Tid til afslapning

Gilleleje er en perfekt destination, hvis du ønsker en afslappende ferie. Gilleleje har nemlig bevaret sin afslappede atmosfære og charme, hvilket gør det til et ideelt sted for en rolig ferie eller weekendudflugt. Du kan slappe af ved havnen, nyde solnedgangen eller tage en spadseretur i de maleriske gader. Er du til golf, kan du ligeledes prøve kræfter med en vifte gode golfbaner, herunder ved Gilleleje Golfklub.

Gilleleje tilbyder en afslappende og naturskøn atmosfære, hvilket gør det til et dejligt sted at besøge, især for dem, der søger en pause fra byens travlhed.

Optimal beliggenhed

Gilleleje ligger tæt på andre seværdigheder på Sjælland, som også er et besøg værd. Der er ikke langt til bl.a. Louisiana Museum of Modern Art, Heatherhill i Rågeleje eller Tisvilde Hegn og Tilsvilde strand. Er du historieinteresseret, vil du også finde Fredensborg Slot, Kronborg Slot og Nordsjællands veterantog i nærheden. Det giver dig mulighed for at udforske en bred vifte af kultur, natur og historie i det nordlige Sjælland, og alle de nævnte attraktioner er inden for rimelig køreafstand fra Gilleleje.

10 spændende seværdigheder og oplevelser i Gilleleje

Når du lejer et sommerhus i Gilleleje, befinder du dig i en by præget af historien som en gammel fiskerby og dens placering ved den smukke danske kyst. Det kan mærkes i omgivelserne og alle seværdigheder i området.

Vi har her samlet nogle af de mest mest populære attraktioner og oplevelser i Gilleleje, som du ikke må gå glip af på din ferie:

 1. Gilleleje Havn: Gå en tur langs den maleriske havn, se på fiskerbåde og nyd en frisk fiskesandwich fra en af de lokale fiskebutikker.
 2. Gilbjergstien: Tag på vandretur ad Gilbjergstien og oplev den smukke natur langs klippekysten. Stien fører dig til Gilbjerg Hoved, hvor du har en fantastisk udsigt over Øresund.
 3. Gilleleje Museum: Lær om Gillelejes historie som en gammel fiskerby og se udstillinger, der viser byens udvikling.
 4. Nakkehoved Fyr: Besøg det ikoniske Nakkehoved Fyr, der markerer indsejlingen til Gilleleje Havn. Du kan normalt gå op i fyret og nyde den fantastiske udsigt.
 5. Gilleleje Kirke: Besøg den smukke kirke, hvis historie går helt tilbage til middelalderen.
 6. Gilleleje Strand: Slap på af stranden med solbadning eller en forfriskende svømmetur i Øresund.
 7. Gilleleje Plantage: Udforsk de omkringliggende skove og stuer i Gilleleje Plantage, som er et dejligt sted for en vandretur eller cykeltur.
 8. Kunstgallerier: Gilleleje har flere kunstgallerier, hvor du kan beundre lokale kunstværker og måske endda købe et minde med hjem.
 9. Fisketur eller bådtur: Hvis du er interesseret i fiskeri eller ønsker at udforske kysten fra vandet, kan du deltage i en fisketur eller tage en bådtur fra Gilleleje Havn, som er Sjællands største fiskerihavn.
 10. Havkajak og vandaktiviteter: Gilleleje er et fantastisk sted for vandaktiviteter som havkajak, windsurfing og sejlads. Du kan leje udstyr eller deltagere i guidede ture for at udforske det klare vand i Øresund.

Med et dejligt sommerhus i Gilleleje får du rig mulighed for at opleve den unikke kultur, historie og natur i Nordsjælland og komme hjem afslappet og udhvilet. Find dit perfekte sommerhus i Gilleleje hos Campaya og glæd dig til en kulturrig ferie i Nordsjælland.

Faciliteter til dine behov

Når du står over for at leje sommerhus, er det vigtigt at overveje de konkrete faciliteter, som du har behov for under din ferie. Vi har et bredt udvalg af sommerhuse i Gilleleje med unikke faciliteter, som vil gøre din ferie endnu bedre, f.eks.

 • Pool
 • Indendørs spa
 • Opvaskemaskine
 • Internet
 • Mulighed for at medbringe hund

Du kan læse om de unikke elementer under hvert sommerhus på vores side.

Find dit sommerhus i Gilleleje med Campaya

Med vores ekspertise inden for sommerhusudlejning og mangeårige erfaring stræber vi hos Campaya efter at give dig en uforglemmelig ferie. Vi sikrer, at hele processen - fra udlevering af nøgle til rengøring og vedligeholdelse af sommerhuset - varetages af erfarne hænder. På den måde får du mulighed for at slappe af og nyde din ferie i Gilleleje uden stress og besvær.

Et sommerhus i Gilleleje giver dig mulighed for at nyde afslappende stunder ved vandet, naturskønne områder og kulturelle oplevelser. Vores brede udvalg af dejlige sommerhuse i Gilleleje giver dig friheden til at vælge det sommerhus, der imødekommer dine unikke ønsker og behov. Find dit foretrukne sommerhus i Gilleleje hos Campaya og gør din ferie til noget helt særligt.

Få hjælp alle ugens dage

Sommerhusudlejning skal være nemt. Hvis du har spørgsmål, er vi derfor altid klar til at hjælpe - alle ugens dage. Vi kan hjælpe med selve bookingen, give dig tips til at finde det rette sommerhus i Gilleleje eller noget helt tredje. Du kan kontakte os via telefon på 78 74 62 62 eller sende en mail til kundeservice@campaya.dk

Vi ønsker dig en fantastisk ferie i Gilleleje!