Sommerhus Danmark

...Læs mere

Lej sommerhus i Danmark med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Danmark fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den feriebolig, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer dit sommerhus i Danmark med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Danmark.

Campaya Feriehusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Danmark, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Danmark er dansk hygge, når det er allerbedst.

Find det helt rigtige feriehus i Danmark

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Danmark fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Danmark, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Danmark med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Danmark, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Danmark. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Danmark. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Danmark eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Danmark

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Danmark, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ferielejlighed i vores sikre digitale reservationssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Danmark på Campaya.dk.

Sommerhus i Danmark er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i feriehus Danmark træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Danmark om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Danmark. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Ferieboligudlejning i Danmark

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Danmark gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Danmark, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig i Danmark for enhver smag

Der findes sommerhuse i Danmark og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de ferieboliger, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Danmark, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Danmark. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Danmark, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Danmark, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Danmark hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Danmark i kortere perioder, fx henover en weekend. Feriehuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Danmark i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Danmark

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Danmark er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Ofte stillede spørgsmål om sommerhuse i Danmark

 • ✔️ Hvor mange sommerhuse har Campaya i Danmark?

  Campaya udlejer næsten 30.000 sommerhuse i Danmark på vores portal fra både bureauer og private.

  Lej sommerhus i Danmark lige her.

 • 💡 Hvad koster et sommerhus i Danmark?

  De fleste sommerhuse i Danmark koster 4000-7000 kroner pr. uge afhængig af lejetidspunktet. Det er også muligt at finde markant billigere sommerhuse, og i sommerens højsæson er gennemsnitspriserne en smule højere.

  Se alle vores sommerhuse i Danmark her.

 • 🏖️ Hvor mange sommerhuse i Danmark har havudsigt?

  Langt de fleste sommerhuse i Danmark ligger ved kysten eller forholdsvist tæt ved.

  Mere end 4000 af vores danske sommerhuse ligger mindre end 100 meter fra havet..

 • 🐶 Må jeg tage min hund med i sommerhus i Danmark?

  I mere end 12.000 af vores sommerhuse i Danmark er det tilladt at medbringe husdyr som fx hunde.

  Find et hundevenligt sommerhus i Danmark her..

 • 🏊‍♀️ Hvor mange sommerhuse med pool er der i Danmark?

  Mere end 3500 af vores sommerhuse i Danmark har pool.

  Find dit sommerhus med pool i Danmark her.

 • ☀️ Hvor mange ledige sommerhuse er der i uge 29 og 30 i Danmark?

  Det afhænger af, hvornår du booker 😊
  Hvis du er ude i god tid først på året eller i efteråret året før, er der et stort udvalg at vælge mellem.

  I højsæsonen er langt de fleste sommerhuse i Danmark udsolgte, så det er typisk vanskeligt at finde et ledigt sommerhus i uge 29 og uge 30, hvis sommeren har meldt sig.

  Se vores mere end 27.000 sommerhuse i Danmark her.

Populære områder i Danmark

Periode Gæster Soveværelser Filter
27650 ferieboliger fundet

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Huset er på 75m2, beregnet til 6 personer. Huset er beliggende i et naturskønt område i Arrild ferieby, hvor der findes svømmehal, tennisbaner, Put and Take - fiskesø, og et supermarked der har åben alle ugens dage.  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Skønt sommerhus i gåafstand fra Blokhus by og strand. I huset er der to soveværelser, badeværelse med vaskemaskine og en stor hems. Husets terasse er ugenert med havemøbler og bålfad og huset ligger på en stor grund med en dejlig naturlig have.  • Sommerhus
  • 18 Sovepladser
  • 7 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Knasborghus tæt på Skagen . En hyggelig lystejendom på 280 m2 t tilbyder god plads til 18 personer. Feriehuset ligger på en stor privat grund ned mod klitterne til en af Danmarks bedste badestrande  • Byhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Charmerende renoveret fredet byhus på 146 m2 fra 1743, beliggende midt i Aabenraa centrum. Huset indeholder entre, ny renoveret badeværelse og køkken samt 2 hyggelige stuer, den ene stue med brændeovn, samt gårdhave. På første sal 2 store soverum.  • Byhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Bo centralt i Rødbyhavn på den idylliske Torvegade med huse i engelsk havebystil. Stor dejlig have og terrasse, og fin strand kun 10 min. til fods. Samtidigt ligger hovedgaden med dagligvarebutik, kiosk og restauranter i 5 minutters gåafstand.  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dejlig feriehus tæt ved børnevenlig badestrand og med gode muligheder for fiskeri og surfing. Aktiv ferie og naturoplevelser  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  “Gæstehuset” ligger lige udenfor Gilleleje, og "emmer" af dansk hygge. Der er god plads både inde og ude, hvor huset er omgivet en stor parklignende have med egen sø og et spændende dyreliv. Her er meget stille.  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Velkommen til dette hyggelige og velholdte sommerhus (65 kvm). Der er alt hvad man kan ønske sig af moderne faciliteter (Vaskemaskine, Opvaskemaskine, TV, DVD & Wi-Fi) Huset ligger på en stille privat vej 200 m fra en af de bedste sandstrande i DK.  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Udlejning af sommerhus ved Limfjorden/Danmark. Hyggelig feriehus tæt ved børnevenlig badestrand og med gode muligheder for fiskeri og surfing. Aktiv ferie og naturoplevelser for hele familien  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Lækkert og rummeligt sommerhus beliggende i Grønhøj mellem Løkken og Blokhus. Huset har plads til 10 personer og har tre værelser, hems, to badeværelser, sauna og spa samt stor stue/køkken/alrum med 25 graders kip. Stor terrasse og dejlig have.  • Ferielejlighed
  • 31 Sovepladser
  • 10 Soveværelser
  • 4 Badeværelser

  På paradis øen Anholt ligger pakhuset Anholt. Unik placering helt ud til kajen hvor lystbådene ligger og hvor fiskerne kommer ind hver morgen med ny fangede jomfruhummere. 100 mtr til færgen og 100 mtr til stranden. Købmandsbutik i underetagen.  • Byhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  På en stille gade ligger det grønne sommerhus i Hvide Sande. Der er ikke langt til den smukke strand, til shopping og til et restaurantbesøg.


Filter
Vis kort