Beregn lejeindtægt fra dit sommerhus og se, hvad du kan tjene

Få mange bookinger med vores effektive salgsmotor. Vores kommission er lavere, så du tjener mere.

Smilende ældre ægtepar

Kun 20% i kommission

Inklusiv rengøring og alt andet. Udlej dit sommerhus til en fair kommission og tjen mere.

Stuerum i sommerhus med en kikkert

Få massiv synlighed

Udlej på alle de største udlejningsportaler som Airbnb og Booking.com med Campaya.

Struerum med udsigt til have

Ingen binding

Hos Campaya er det dig, der bestemmer. Du får fuld fleksibilitet og selvbestemmelse.

Få 46.100 kroner skattefrit, når du udlejer hos os

Når du udlejer hos Campaya, er de første 46.100 kroner af lejeindtægten skattefrie. Og faktisk er 40% af den resterende indtægt også skattefri. Så det kan hurtigt blive en rigtig god forretning at udleje sit sommerhus.

Idyllisk sommerhus med have
Udregn din skattefri indtægt

Campaya er dit nye, digitale udlejningsbureau

Hos os er det dig, der bestemmer. Du kan tilpasse din udlejningsløsning 100% til dit behov. Vi har ingen binding og markedets laveste kommission for udlejning inklusiv rengøring og al anden servicering af dit sommerhus.

Idyllisk sommerhus i en skov
Læs meget mere om konceptet

Hvor meget kan du tjene på forskellige sommerhustyper?

Stort eller småt? Blåt eller sort? Hvis dit sommerhus er velholdt og i fornuftig stand, er der penge at tjene.

Simple sommerhuse

De klassiske, simple sommerhuse uden alverdens udstyr kan sagtens lejes ud. Indtjeningsniveauet varierer meget afhængigt af placering og kvalitet.

Du kan tjene: 30.000 - 140.000 kr.

Sommerhus på toppen af en klit

Standard sommerhuse

Et velholdt sommerhus af gennemsnitsstørrelse med plads til seks til otte personer kan afhængigt af placeringen give en rigtig god indtjening.

Du kan tjene: 100.000 - 220.000 kr.

Sommerhus midt i en lysning i en skov

Vælg sommerhuse med særlige kvaliteter:

Sommerhuse med aktivitetsrum, pool eller unikke placeringer og arkitektur kan give en særdeles høj lejeindtægt, som selvsagt kan variere meget.

Du kan tjene: 230.000 - 500.000 kr.

Moderne sommerhus med terasse

Derfor tjener du mere, når du udlejer hos Campaya

Vi mener, at du som sommerhusejer skal beholde en langt større del af lejerindtægten, når dit sommerhus udlejes. Det, mener vi, faktisk kun er fair. Det er trods alt dit hus.

Derfor har vi skabt et digitalt udlejningsbureau med langt færre udgifter end de traditionelle sommerhusbureauer. Og med færre udgifter bliver der flere penge til dig.

Hos Campaya beholder du altid minimum 80% af lejerindtægten.

Det er markant højere end markedsgennemsnittet for udlejning inklusiv al lejerhåndtering og rengøring.

Idyllisk sommerhus med borde-bænkesæt
Sommerhus lavet i træ med en terasse
Moderne sommerhus med bålsted

Men hvordan er det så muligt for os at spare så meget på udgifterne?

Kort sagt samarbejder vi med hundredevis af serviceaktører i hele landet, som står for den lokale servicering og rengøring af sommerhuse.

Det betyder to ting.

For det første har vi modsat de traditionelle udlejningsbureauer ikke enorme udgifter til op imod 30 lokalkontorer i hele landet med et stort tilknyttet medarbejderkorps. De penge går i stedet direkte til dig.

For det andet samarbejder vi KUN med nøje udvalgte servicepartnere, som leverer et højt serviceniveau og sikrer rengøring af højeste kvalitet.
Hver eneste gang.Læs mere her

Vi samarbejder med alle de største bookingportaler

Dit sommerhus bliver vist på alle de største udlejningsportaler som Airbnb, Booking.com, Expedia, Google Vacation, Rentals, HomeToGo, Feline, VRBO, Holidu, Abritel.fr, FeWo-direkt.de, Cofman og mange, mange flere.

Du får rekordstor synlighed til markedets bedste pris.

Oversigt over portaler Oversigt over portaler

Spørgsmål og svar

Kan udlejning finansiere mit sommerhus? Expand more icon Expand less icon

Udlejning kan i alle tilfælde være med til at dække de løbende udgifter til dit sommerhus. Nogle gange vil udlejning kunne dække alle de løbende udgifter og andre gange ikke. Det kommer naturligt an på, hvor store lån du har i huset, husets udlejningspotentiale, samt hvor meget du ønsker at leje det ud.

Udlejning kan også være med til at sikre dig finansiering til køb af sommerhus, hvis du går med drømmen om at blive sommerhusejer og måske bruge sommerhuset som en investering. Her kommer de fordelagtige skatteregler dig også til gavn med det skattefrie bundfradrag på 46.100 kroner og yderligere fradragsmuligheder.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have en vurdering af, hvor meget du kan tjene på at udleje dit sommerhus.

Hvordan er skattereglerne mere præcist? Expand more icon Expand less icon

Når du udlejer hos Campaya, er de første 46.100 kroner af din lejeindtægt skattefrie. Hvis du udlejer flere sommerhuse hos os, er de første 46.100 kroner af indtægten fra hvert sommerhus skattefri.

Herudover betaler du kun skat af 60% af den indtægt, du har udover de første 46.100 kroner. Det vil sige, at 40% af den resterende indtægt faktisk også er skattefri for dig.

Den typiske skattesats for sommerhusudlejning varierer lidt fra kommune til kommune, men ligger i omegnen af 35%.

Det vil sige, at hvis du har en indtægt på 150.000 kroner efter kommissionen til os på 20%, så tjener du efter skat 128.181 kroner grundet de store fradragsmuligheder.

Hvad er jeres kommission? Expand more icon Expand less icon

Vores kommission for udlejning og servicering af dit sommerhus er 20%. Inklusiv al lejerdialog og -håndtering og alt andet og uden nogle skjulte tillægsgebyrer.

Hvor stor synlighed får mit sommerhus? Expand more icon Expand less icon

Kan kommissionen blive lavere end 20%? Expand more icon Expand less icon

Kommissionen hos Campaya er 20%, når vi finder lejeren til dig. Hvis du selv ønsker at finde lejere, tilbyder vi dig muligheden for at dele et rabatlink med lejere, du selv finder. I de tilfælde er kommissionen 10%, og indtægten kan samtidig tages med under de fordelagtige skatteregler. Nogle sommerhusejere vil gerne selv deltage i udlejningen og dele rabatlinks via fx Facebook eller til venner og bekendte, og her kan denne model benyttes. Andre ønsker ikke den opgave. Begge dele er mulig hos Campaya. Du finder dit rabatlink på din udlejningsside, når du har oprettet dit sommerhus.

Sørger I for rengøringen? Expand more icon Expand less icon

Hos Campaya kan du vælge mellem en række forskellige lokale rengøringsselskaber til at varetage den lejerbetalte rengøring. Vi udvælger de bedste professionelle selskaber i hele landet, så rengøringen af dit sommerhus altid varetages af professionelle fagfolk og ikke sæsonansatte ungarbejdere. Og du kan altid skifte til et nyt rengøringsselskab, hvis du ønsker at prøve noget nyt.

Du har også mulighed for selv at varetage rengøringen, hvis du ønsker at modtage betalingen fra lejerne herfor. Det er helt op til dig.

Kan I udleje mit sommerhus i hele landet? Expand more icon Expand less icon

Ja. Vi oplever stor efterspørgsel på vores sommerhuse i hele landet, og med vores store netværk af lokale servicepartnere i hele landet har vi mulighed for at håndtere udlejningen af dit sommerhus fra den indledende lejerkontakt til den praktiske håndtering af lejemålet, uanset hvor i landet det ligger.

Du kan også kontakte os lige her

Så vender vi tilbage hurtigst muligt :-)

Tak for din henvendelse!

Vi kigger din henvendelse igennem og kontakter dig inden længe :-)

Book et møde

Send os en besked med et ønsket tidspunkt, så vender vi tilbage :-)sync

Tak for din henvendelse!

Vi kigger din henvendelse igennem og kontakter dig inden længe :-)