Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Sommerhus med pool

Så meget kan du tjene på at udleje dit sommerhus

Få svaret med vores prisberegner med få klik

Så meget kan du tjene

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Med Campaya kan du føle dig tryg

Vi er blandt Danmarks bedst bedømte sommerhusudlejere og står altid til rådighed. Før, under og efter din ferie.

Blandt de bedste bedømte på Trustpilot

Campaya er en af de bedst berømte sommerhusudlejere.

Mange års erfaring

Campaya har udlejet sommerhuse i mere end 10 år

Godkendt af e-mærket

Hos os handler du sikkert.

Del af rejsekoncern

Campaya er en del af rejsekoncernen Aligned Group A/S.

Sommerhus med pool

Leder du efter et sommerhus med pool? På Campaya.dk finder du det største udvalg af sommerhuse med pool. Vi tilbyder mere end 38.000 poolhuse i hele Europa. I vores sortiment kan du finde sommerhuse med pool af mange forskellige slags. Det indebærer blandt andet sommerhuse med privat pool, med fælles pool, med udendørs pool og sommerhuse med indendørs pool.

Et poolhus er en sand feriefavorit blandt vores kunder, som efterspørger det år efter år.

Med et poolhus er I garanteret timevis af sjov og underholdning for både voksne, børn og hele familien. Uanset om I afholder jeres ferie med eller uden børn eller med vennegruppen, venter der uden tvivl mange timers afslapning og underholdning i en dejlig pool, hvor I kan hygge jer i aftentimerne, blive kølet ned for solen, gemme jer fra regnen eller måske tage en dejlig morgendukkert. Mulighederne er mange, og en ting er garanteret, og det er en masse hyggelige stunder med dem, som I har kær. 

Lej sommerhus med pool - Hele familien vil elske det! 

Når man forestiller sig en ferie sydpå, kan man ikke komme udenom tusindvis af gæster, som alle vil en tur i poolen. Ingen liggepladser og en fyldt pool er tit realiteten, når man er på ferie, og her kan det være svært at finde plads til ro og afslapning. Når du lejer et sommerhus med indendørs pool, er du garanteret hygge og afslapning på dine præmisser. Her kan du nyde dine venner eller families nærvær og samvær i fred og ro. Med et sommerhus med pool kan du helt sikkert bringe smilet frem hos hele familien.  

Poolhus - Populære på alle tidspunkter af året 

Sommerhuse med pool er en sand sommerklassiker, som vores kunder genbestiller år efter år. Intet slår følelsen, når man hopper en tur i poolen efter en lang varm sommerdag. Det kan altså noget. Vi oplever samtidig i stor grad, at disse poolhuse efterspørges på alle tidspunkter af året. Det er nemlig ikke altid, at vi er så heldige, at vejret er med os, og det skal jo selvfølgelig ikke gå ud over ferien i poolhus, vel? Så hvis du lejer et af vore pool sommerhuse, er du garanteret en rigtig badeferie, uanset årstid og vejr. Hvis du vælger at rejse uden for højsæsonen, er der rigtig store besparelser at finde. Her er der rigtig god mulighed for finde et sommerhus med pool til en god pris. Prøv selv at klikke lidt rundt på siden og sammenlign de forskellige poolhuse med hinanden.

Hos Campaya er du sikret den bedste pris på markedet. Der er nemlig intet tillægsgebyr ved at bestille igennem os.

Vores side er således et oplagt sted at besøge, hvis du leder efter sommerhus med pool. Vi har et af landets største udvalg af poolhuse, og det er altid en fornøjelse for store og små at være i pool sommerhus. Her er altid en aktivitiet, som rimer på antidagligdag og adskiller sig klart fra fridagene i hjemmet. En tur i pool sommerhus giver altid mange skønne fælles oplevelser fyldt med grin og sjov. Det er nemlig det et sommerhus med indendørs pool rigtig meget lægger op til. Masser af sjov og gode stunder sammen. En klassiker for mange er at spænde dykkerbrillerne for øjnene og lege forskellige lege i pool sommerhuset. Hvem kan fx holde vejret længst? Og hvem er hurtigst til at dykke ned på bunden og fiske legetøj op på kanten igen? Lej et sommerhus med pool, hvis alt det tiltaler dig og din familie eller vennegruppe. Sommerhuse med pool er altid et hit for familiens mindste, som i den grad nyder at pjaske rundt i bassinet. Et pool sommerhus eller et sommerhus med udendørs spa giver ferien det ekstra pift, som gør den til noget helt særligt. Søg i vores søgemaskine herover, hvis du er interesseret i sommerhus udlejning med pool. Vi har et meget bredt udvalg af sommerhus med swimmingpool, som du kan dykke ned i, hvis du vil leje sommerhus med pool.

Pool sommerhus - hvis du vil have lidt ekstra

Når du lejer et sommerhus med indendørs pool er du garanteret en svømmetur i de blå bølger uanset vejret!

Her er du ikke afhængig af vejrets luner. Og det er altid nemt lige at gå ind og kælde om og smide speedoen eller badedragten på og hoppe i bassinet til masser af sjove timer.

Når I booker et sommerhus med pool på Campaya, er I garanteret velholdte og veldrevne sommerhuse med pool.

Vi præsenterer jer for et bredt udvalg af sommerhuse med pool af høj kvalitet i ind- og udland.

Herhjemme er langt de fleste sommerhus med indendørs pool, mens I både finder sommerhus med indendørs pool og swimmingpools under åben himmel i andre landet. Særligt sydpå. Pool sommerhus findes i mange forskellige varianter. Nogle er meget store, andre forholdsvist små, så I kan uden tvivl finde et, der passer lige præcis til jeres behov.

En ferie i et pool sommerhus giver jer hertil mulighed for ikke bare at dykke ned i kagespiseriet, vindrikkeriet og den gode mad, som jo for rigtig mange hører sig til. Her har I også mulighed for at få lidt motion og få rørt kroppen, så det mulige ekstra fødevareindtag lige udfordres en lille smule i kalorieregnskabet! Og kalorier eller ej, så er der rig mulighed for masser af gode fælles stunder i den store balje. 

Poolhuse for alle 

Hos Campaya tilbyder vi lækre poolhuse af alle slags. Campaya har samlet poolhuse og feriehuse med pool fra alle store udlejningsbureauer, så du kun behøver lede ét sted. Vi tilbyder mere end 38.000 sommerhuse med pool. Klik ind og se vores udvalg, vi har helt sikkert et poolhus, der passer til jeres ønsker og behov. 

Vælg mellem nogle af de mest fantastiske, naturskønne beliggenheder i Europa og nyd de fantastiske pool sommerhuse. I mange lande kan du opleve smukke og eventyrlige omgivelser, alt imens synet kan nydes fra den dejlige pool. Det skal ikke bare ses, det skal opleves. Så hvis du er klar til at tage springet, så hop en tur ind på vores side med poolhuse og find netop det hus, som passer til jeres ønsker og behov.

Populære områder: 

Dette er blot et udpluk af de mest populære områder. Vi tilbyder sommerhuse med pool i 20 forskellige lande i forskellige prisklasser, så alle kan være med.

Klik ind på de forskellige lande og se tusindvis af sommerhus, vi tilbyder. Så hvad enten I vil blive herhjemme eller ned og opleve sydens sol, så har vi et væld af muligheder, når det kommer til sommerhus udlejning!

Vælg et land, find og sammenlign poolhusene, vælg en periode og bestil. Nemmere kan det ikke blive. Bestil allerede idag og vær sikker på, at du finder drømmehuset til dig og din familie.     

Sommerhus med pool og masser af leg! 

I mange af vores store sommerhuse med pool vil I også finde mange sjove og eksklusive faciliteter som bordtennisbord, billardbord, dart og spillekonsoller til de små. Til livsnyderen vil I også i mange af sommerhuse finde lækre wellness faciliteter som sauna, jacuzzi sommerhus med udendørs spa og meget mere!

Klik ind på de forskellige huse for at se, hvad de rummer af faciliteter.

Kontakt vores kundeservice hvis du har spørgsmål 

Har du spørgsmål af nogen art, eller har du brug for hjælp til at at finde det helt rigtige sommerhus med pool?

Så sidder vores servicemindede kundeservice klar til at hjælpe alle ugens dage. 

Kontakt vores danske kundeservice på 78 74 62 62 eller kundeservice@campaya.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!