Populære ferieboligdestinationer

6725 Ferieboliger
6032 Ferieboliger
5709 Ferieboliger
4980 Ferieboliger
3361 Ferieboliger
2679 Ferieboliger
630 Ferieboliger
527 Ferieboliger
443 Ferieboliger
391 Ferieboliger
388 Ferieboliger
340 Ferieboliger
167 Ferieboliger
151 Ferieboliger
134 Ferieboliger
133 Ferieboliger
78 Ferieboliger
73 Ferieboliger
67 Ferieboliger
58 Ferieboliger
101730 Ferieboliger

Sommerhus med pool

Leder du efter et sommerhus med pool? På Campaya.dk finder du det største udvalg af sommerhuse med pool. Vi tilbyder mere end 38.000 poolhuse i hele Europa. I vores sortiment kan du finde sommerhuse med forskellige typer af pool. Det indebærer blandt andet sommerhuse med privat pool, med fælles pool, med udendørs pool og sommerhuse med indendørs pool.

Et poolhus er en sand feriefavorit blandt vores kunder, som efterspørger det år efter år. Med et poolhus er I garanteret timevis af sjov og underholdning for både voksne, børn og hele familien. Uanset om I afholder jeres ferie med eller uden børn eller med vennegruppen, venter der uden tvivl mange timers afslapning og underholdning i en dejlig pool, hvor I kan hygge jer i aftentimerne, blive kølet ned for solen, gemme jer fra regnen eller måske tage en dejlig morgendukkert. Mulighederne er mange, og en ting er garanteret, og det er en masse hyggelige stunder med dem, som I har kær. 

Lej sommerhus med pool - Hele familien vil elske det! 

Når man forestiller sig en ferie sydpå, kan man ikke komme udenom tusindvis af gæster, som alle vil en tur i poolen. Ingen liggepladser og en fyldt pool er tit realiteten, når man er på ferie, og her kan det være svært at finde plads til ro og afslapning.

Så hvis man lejer et sommerhus med indendørs pool eller bare egen pool, er du garanteret hygge og afslapning på dine præmisser. Her kan du nyde dine venner eller families nærvær og samvær i fred. Med et sommerhus med pool kan du helt sikkert bringe smilet frem hos hele familien.  

Poolhus - Populære på alle tidspunkter af året 

Sommerhuse med pool er en sand sommerklassiker, som vores kunder genbestiller år efter år. Intet slår følelsen, når man hopper en tur i poolen efter en lang varm sommerdag. Det kan altså noget. Vi oplever dog i stor grad, at disse poolhuse efterspørges på alle tidspunkter af året, ikke kun i den store sommerferie, men også i de andre ferie som efterårsferien i uge 42, juleferien og vinterferien. Det er nemlig ikke altid, at vi er så heldige, at vejret er med os, og det skal jo selvfølgelig ikke gå ud over vores ferie, vel? Så hvis du lejer et af vore pool sommerhuse er du garanteret en rigtig badeferie, uanset årstid og vejr. Hvis I vælger at rejse uden for højsæsonen, er der rigtig store besparelser at finde. Her er der rigtig god mulighed for finde et sommerhus med pool markant billigere. Prøv selv at klikke lidt rundt på siden og sammenlign de forskellige poolhuse med hinanden.

Hos Campaya er du sikret den bedste pris på markedet. Der er nemlig intet tillægsgebyr ved at bestille igennem os.   

Poolhuse i hele Europa 

Hos Campaya tilbyder vi lækre poolhuse i hele Europa. Campaya har samlet poolhuse og feriehuse med pool fra alle store udlejningsbureauer i Europa, så du kun behøver lede ét sted. Vi tilbyder mere end 38.000 sommerhuse med pool i Europa. Klik ind og se vores udvalg, vi har helt sikkert et poolhus, der passer til jeres ønsker og behov. 

Vælg mellem nogle af de mest fantastiske, naturskønne beliggenheder i Europa og nyd de fantastiske pool sommerhuse. I mange lande kan du opleve smukke og eventyrlige omgivelser, alt imens synet kan nydes fra den dejlige pool. Det skal ikke bare ses, det skal opleves. Så hvis du er klar til at tage springet, så hop en tur ind på vores side med poolhuse og find netop det hus, som passer til jeres ønsker og behov.

Populære områder: 

Dette er blot et udpluk af de mest populære områder i Europa. Vi tilbyder sommerhuse med pool i 20 forskellige europæiske lande i forskellige prisklasser, så alle kan være med.

Klik ind på de forskellige lande og se de tusindvis af muligheder, vi tilbyder. Så hvad enten I vil blive i Danmark eller ned og opleve sydens sol, så har vi et væld af muligheder! Vælg et land, find og sammenlign poolhusene, vælg en periode og bestil. Nemmere kan det ikke blive. Bestil allerede idag og vær sikker på, at du finder drømmehuset til dig og din familie.     

Sommerhus med pool - Et væld af sjove aktiviteter! 

I mange af vores store sommerhuse med pool vil I også finde mange sjove og eksklusive faciliteter som bordtennisbord, billardbord, dart og spillekonsoller til de små. Til livsnyderen vil I også i mange af sommerhuse finde lækre wellness faciliteter som sauna, jacuzzi og meget mere!

Klik ind på de forskellige huse for at se, hvad de tilbyder.    

Kontakt vores kundeservice hvis du har spørgsmål 

Har du spørgsmål af nogen art, eller har du brug for hjælp til at at finde det helt rigtige sommerhus med pool, så sidder vores servicemindede kundeservice klar til at hjælpe alle ugens dage. 

Kontakt vores danske kundeservice på: +45 78 74 62 62  

Eller skriv til kundeservice på kundeservice@campaya.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig!