Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Sommerhus på Fyn

Lej sommerhus på Fyn på dine præmisser

Sommerhus på Fyn

Lej sommerhus på Fyn med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene på Fyn fra både bureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus på Fyn, der passer dig allerbedst.

Sommerhus på Fyn

Fyn er på alle måder et ideelt sted at tage på ferie. De større og mindre fynske byer emmer af hyggelig feriestemning, og de grønne ferieområder ligger ofte helt ud til de fine kyster og strande, der slynger sig rundt om hele øen.

Samtidig er der et rigt udvalg af forskellige sommerhuse på Fyn. Fyn ligger i smørhullet midt i landet, og her er I tæt på mange spændende oplevelsestyper fra maritime museer og oplevelsessteder til store slotte, den pulserende by i midten af Fyn rummer som bekendt masser af kulturtilbud. Der er faktisk flere spændende oplevelsesmuligheder i de fleste af de større fynske byer.

Det er kort sagt helt op til jer selv af forme jeres ferie på Fyn. Her har I masser af aktivitetsmuligheder, og der er også rig mulighed for bare at læne jer tilbage i sofaen eller på terrassen og nyde hinandens selskab.

Vælg sommerhuse på Fyn med særlige kvaliteter:

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vores kunder elsker os!

Find hurtigt det perfekte sommerhus på Fyn

Se områder og sommerhuse i Fyn


Campaya Sommerhusudlejning på Fyn

Hvis du lejer dit sommerhus på Fyn med Campaya, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler alle sommerhuse på Fyn på tværs af de mange forskellige udlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som de også kan lejes til på bureauernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus på Fyn til jeres næste ferie.

Campaya Sommerhusudlejning Fyn har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Fyn, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus Fyn er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus på Fyn er dansk hygge, når det er allerbedst.

Hvis I vil have en ferie med kulturelle indspark, er der rig mulighed for det på Fyn. Fynboerne er meget stolte af den lokale og verdenskendte forfatter H.C. Andersen, og ham kan I blive meget klogere på i H.C. Andersens hus i Fyns hovedstad, ligesom der er flere fine slotte og herregårde på øen, hvor I både kan blive klogere på den historiske arv og prøve kræfter med flere sjove outdoor aktiviteter.

Find det helt rigtige sommerhus på Fyn

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene på Fyn fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle sommerhuse på Fyn er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Fyn, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al tænkelig information. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser jeres sommerhus på Fyn har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus på Fyn med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på det, vælger den ønskede periode og booker. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus Fyn, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus på Fyn, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset på Fyn, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus på Fyn. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus på Fyn. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse på Fyn, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav og ønsker. Vi kan finde dét sommerhus på Fyn, der passer jer bedst. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus på Fyn, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus på Fyn til jeres ferie på Fyn, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning Fyn er din garanti for en tryg ferie

Hos Campaya Sommerhusudlejning Fyn har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde feriegæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus på Fyn, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus på Fyn i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus på Fyn på Campaya.dk.

Sommerhus på Fyn er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture med familien og vennerne. Ferieformen kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Fyn træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler jeres tur i sommerhus Fyn om at opholde sig i ro og mag, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner det rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus på Fyn. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Kysterne omkring Fyn gemmer på en masse fine strande, og der er så mange, at I sagtens kan finde et lille spot med kig ud over Lillebælt, Storebælg eller Det sydfynske øhav og få lidt natur ind i kroppen.

Sommerhusudlejning Fyn

Campaya Sommerhusudlejning Fyn er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus på Fyn gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere omhandlende feriebolig Fyn. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene på Fyn, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus på Fyn for enhver smag

Der findes sommerhuse på Fyn og omegn for enhver smag. Vi har sommerhus Fyn med havudsigt flere steder langs de fynske kyster og den helt rigtige ferielejlighed på Fyn til jer, der drømmer om en feriebolig på Fyn tæt på alt, ligesom vi har private sommerhus Fyn til udlejning og sommerhusudlejning Fyn af enhver art. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse på Fyn, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus Fyn må koste, hvilken periode I skal bruge det i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus på Fyn, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at gentænke jeres søgekriterier. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus på Fyn, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse på Fyn ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus på Fyn, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Fyn, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus på Fyn til leje hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus på Fyn. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse på Fyn og feriehuse på Fyn til leje i årets øvrige ferieperioder. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus på Fyn i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse på Fyn, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener udlejerne af et feriehus på Fyn et beløb, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på Fyn på, hvis I lejer et last minute sommerhus på Fyn i en kortere periode.

Få en minderig ferie på Fyn

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Fyn er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en ferietur, der står knivskarpt i din erindring?

Hvis du leder efter et sommerhus andre steder i landet, kan du besøge vores side med alle vores muligheder indenfor sommerhus udlejning her.

Ofte stillede spørgsmål om sommerhuse på Fyn

 • ✔️ Hvor mange sommerhuse på Fyn har Campaya?

  Campaya udlejer 700 sommerhuse på Fyn på vores portal fra både bureauer og private.

  Lej sommerhus på Fyn lige her.

 • 💡 Hvad koster et sommerhus på Fyn?

  De fleste sommerhuse på Fyn koster 3000-8000 kroner pr. uge afhængig af lejetidspunktet. I sommerens højsæson er prisen en smule højere.

  Se alle vores sommerhuse på Fyn her.

 • 🏖️ Hvor mange sommerhuse på Fyn har havudsigt?

  Langt de fleste sommerhuse på Fyn ligger ved kysten.

  Flere hundrede af vores sommerhuse på Fyn ligger mindre end 100 meter fra havet..

 • ☀️ Hvor mange ledige sommerhuse på Fyn er der i uge 29 og 30?

  Det afhænger af, hvornår du booker 😊
  Hvis du er ude i god tid først på året eller i efteråret året før, er der et stort udvalg at vælge mellem.

  I højsæsonen er langt de fleste sommerhuse på Fyn udsolgte, så det er typisk vanskeligt at finde et ledigt sommerhus på Fyn i uge 29 og uge 30, hvis sommeren har meldt sig.

  Se vores 1000 sommerhuse på Fyn her.