Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Sommerhus i Kerteminde

Lej sommerhus i Kerteminde på dine præmisser

Sommerhus i Kerteminde

Lej sommerhus i Kerteminde med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Kerteminde fra både bureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus i Kerteminde, der passer dig allerbedst.

Kerteminde slynger sig ud til vandet med Kerteminde Bugt og Storebælt til den ene side og indlandsfarvandene i Kerteminde Fjord til den anden. De fine strande, Nordstrand og Sydstrand, ligger tæt på bymidten ved blandt andet det maritime oplevelsescenter Fjord & Bælt, Johannes Larsen Museet og de hyggelige caféer og restauranter ud til kanalen, der strækker sig hele vejen gennem byen fra øst til vest.

Ved den ene af byens to strande finder I desuden de farverige og for Kerteminde så karakteristiske, små badehuse, som har ligget her siden starten af 1900-tallet.

Kerteminde er med sin placering med vand til alle sider og den idylliske, fynske natur med skovindrammede småveje, der bugter sig gennem landskabet, grønne marker og det ene skønnere udsigtspunkt efter det andet et på alle måder dejligt sted at holde ferie.

Det har I rig mulighed for at gøre i et af vores mange sommerhuse i Kerteminde. Her er sommerhuse i Kerteminde for enhver smag. Mange af vores sommerhuse i Kerteminde har desuden havudsigt grundet Kertemindes placering ved de forskellige vande. Og hvis der ikke lige er havudsigt fra dit sommerhus i Kerteminde, skal I ikke gå længe, før asfalten skifter til et mere sandet underlag, og I kan skue langt ud over havet.

Hvis du lejer dit feriehus i Kerteminde med Campaya Sommerhusudlejning Kerteminde, er du sikret den bedste pris på markedet.

Vi samler et stort udvalg af sommerhuse i Kerteminde på tværs af de mange forskellige udlejere og bureauer her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som udlejerne selv gør. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den perfekte indkvarteringsløsning.

Campaya Sommerhusudlejning Kerteminde har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted. Når I tager i sommerhus Kerteminde, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning.

Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Kerteminde er dansk hygge, når det er allerbedst.

De skønne sommerhuse i Kerteminde tæt ved den idylliske, fynske by omgivet af vand til alle sider er noget af det hyggeligste, man kan forestille sig. Samtidig er der mange fine oplevelsesmuligheder både i selve byen og lidt udenfor, hvor I blandt andet finder Vikingemuseet Ladby, fine golf- og minigolfbaner og charmerende småmuseer og gallerier.

Vælg sommerhuse i Kerteminde med særlige kvaliteter:

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vores kunder elsker os!

Find hurtigt det perfekte sommerhus i Kerteminde

Se områder og sommerhuse i Kerteminde


Find det helt rigtige sommerhus i Kerteminde

I kan hurtigt og nemt skabe jer et overblik over indkvarteringsløsningerne fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle sommerhuse i Kerteminde og ferielejligheder i Kerteminde er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Kerteminde, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om det pågældende sommerhus i Kerteminde. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvad huset koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser huset rummer og meget, meget mere.

Det er let at leje en feriebolig i Kerteminde med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på huset, vælger den ønskede periode og lejer huset.

Hvis I har brug for hjælp, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed i Kerteminde, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på ferie i Kerteminde, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning.

Vi står selvfølgelig også til rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer den bedst mulige oplevelse. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhus Kerteminde, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige ønsker og behov.

Vi kan finde dét sommerhus Kerteminde eller tæt ved, der passer jer allerbedst. Hvis I er en lille smule fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et feriehus i Kerteminde, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis den ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning Kerteminde

Hos Campaya Sommerhusudlejning Kerteminde har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde gæster med at finde den perfekte indkvartering.

Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Kerteminde, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ønskede feriebolig i Kerteminde i vores sikre digitale reservationssystem.

Når I har gennemført jeres betaling, modtager I umiddelbart efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsbureauer på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I booker på Campaya.dk.

Saml på skønne minder i Kerteminde

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige rejser og ture med familien og vennerne.

Sommerhuse i Kerteminde kan noget helt særligt sammenlignet med andre rejseformer. Her er nærhed og hjemlighed, og samtidig træder I ind i en stemningsfuld antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler turen i sommerhus i Kerteminde om at spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur.

For andre danner huset rammen om nogle skønne dage, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og langt ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan jeres ferie skal holdes.

I alle tilfælde er I garanteret nogle rammer, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Her er I tæt på de fine strande ud til Storebælt og de smukke naturområder ud til Kerteminde Fjord, ligesom I bare er en kort køretur fra naturskønne Fyns Hoved, som er en lang landtange, der strækker sig tyndere og tyndere ud mellem de store vande, så I til sidst er omgivet smukt af vand til alle sider, som I kan skue langt ud over fra de græsklædte skråninger på.

Sommerhusudlejning i Kerteminde

Campaya Sommerhusudlejning Kerteminde er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Kerteminde gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale.

Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket.

På den måde får I både det fulde overblik over alle ferieboliger i Kerteminde, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus i Kerteminde for enhver smag

Der findes sommerhuse i Kerteminde og omegn for enhver smag. Vi har sommerhus Kerteminde nordstrand og tæt ved Sydstrand, så der er rig mulighed for at få jer en ferie i Kerteminde med havudsigt og nærhed til bølgen blå i Kerteminde. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse Kerteminde, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus i Kerteminde må koste, hvilken periode I skal bruge jeres sommerhus i Kerteminde i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus Kerteminde, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Kerteminde. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus i Kerteminde, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige indkvarteringsløsninger ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde en feriebolig i Kerteminde, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst opholde sig midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder den indkvarteringsløsning, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus i Kerteminde til leje hele året

Det er populært som aldrig før at leje en feriebolig i Kerteminde. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhus i Kerteminde til leje i årets øvrige ferieperioder.

Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje et sommerhus Kerteminde i kortere perioder, fx henover en weekend.

Sommerhuse i Kerteminde, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener ejerne et beløb, selvom det pågældende sommerhus i Kerteminde ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie i Kerteminde på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Kerteminde i en kortere periode.

Få en minderig tur til Kerteminde

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i erindringen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer.

Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et feriehus i Kerteminde er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en ferietur, der står knivskarpt i din erindring?

Hvis du leder efter et sommerhus andre steder i landet, kan du besøge vores side med alle vores muligheder indenfor sommerhus udlejning her.