Sommerhus Langeland

...Læs mere

Lej sommerhus på Langeland med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene på Langeland fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus på Langeland

Langeland er hyggelige småveje, skæve bindingsværkshuse og veletablerede sommerhusområder meget tæt ved de skønne sandstrande og med smuk udsigt til de omkringliggende farvande.

Langeland er en rigtig ferieø. Her kan I hoppe på cyklen og tage på eventyr ud i det bølgede terræn. De små byer ligger som perler på en snor, og vejene slynger sig omkring små skove, marker med græssende køer, minigolfbaner og mange andre hyggelige stoppesteder. De lokale er altid klar på en snak, og deres rolige facon er med til at gøre jeres ferie på Langeland til en dejlig og afslappende oplevelse.

Sommerhus Langeland: Ro og fred og skæve bindingsværkshuse

Når I kører over broen til Langeland, bliver I med det samme ramt af den ro og fred, der hersker her. Folk ser ud til at have mindre travlt, når de slentrer omkring på vejene, bilerne kører en smule langsommere, og byerne ligger hen i afslappet fordragelighed.

Når I tager i sommerhus på Langeland, kan I derfor indstille jer på en ferie, hvor I helt selv styrer tempoet. Der er masser at give sig til og mange fine seværdigheder, og her er også rigtig god mulighed for bare at nyde hinandens selskab med hygge i sommerhuset. Et sommerhus på Langeland er derfor en god mulighed for at lægge hverdagen lidt bag sig og samle kræfter i naturskønne omgivelser.

Når I går fra jeres sommerhus på Langeland og ud i naturen eller hen til den nærmeste by, bliver I overalt mødt af venligtsindede langelændere, der hellere end gerne vil pege jer i retningen af nærmeste spisested, strand eller butik. Et sommerhus på Langeland er derfor oplagt for jer, der gerne vil holde ferie omgivet af flinke lokale, og Langeland har faktisk også en rigtig spændende historie, I kan dykke ned i rundt omkring på slotte og herregårde på øen. I går ikke galt i byen med et sommerhus på Langeland, her er masser at give sig til og god plads til fred og ro og hygge på sommerhusets terrasse.

100 + sommerhuse på Langeland med havudsigt

Campaya.dk har mange hundrede sommerhuse på Langeland, og mange af feriehusene på Langeland ligger helt ud til kysten i de hyggelige sommerhusområder, i byerne eller for sig helt ude i naturen. Vi har et stort antal sommerhus Langeland havudsigt helt ude ved kysten. Faktisk har vi mere end 100 sommerhus på Langeland med mindre end 100 meter til vandet og næsten 300 feriehuse, ferielejligheder, ferieboliger og sommerhuse på Langeland med mindre end 300 meter til vandet.

Langeland er som navnet indikerer en ø, som er kendetegnet ved dens langstrakte form. Langeland er 52 kilometer lang og maksimalt 11 kilometer bred, og langt de fleste sommerhuse på Langeland ligger meget tæt ved havet. Faktisk er stort set alle vores sommerhuse på Langeland at finde indenfor en kilometer af kysten, og mange sommerhus Langeland havudsigt. Så pak badedyrene, bikinierne og picnickurven eller køletasken og trask det sidste stykke fra sommerhuset på Langeland ned til de fine, hvide sandstrande, hvor børn og voksne kan hygge sig i timevis.

Noget af det, der kendetegner Langeland som turistdestination, er netop de langstrakte strande, som grænser op til smukke engarealer, marker med køer og heste og hyggelige småbyer. Det er også oplagt at holde ferie i sommerhus på Langeland, hvis I interesserer jer for lystfiskeri eller vandsport. Der er mange gode fiskespots tæt på sommerhus Langeland, og mange steder på øen lejer vandsportsudstyr som kanoer, kajakker og andet ud. I kan selvfølgelig også leje fiskeudstyr, hvis I beslutter jer for at sætte kursen fra jeres sommerhus Langeland havudsigt og ned til det nærmeste fiskested. Farvandene over mod særligt de andre småøer på Langelands vestside er meget rolige og oplagte at udforske fra søsiden, hvis I interesserer jer for at sejle omkring i små vige og bugter i lavvandede områder.

Sommerhusudlejning Langeland

Campaya.dk er specialister, når det kommer til sommerhusudlejning på Langeland. Vi har gennem mange år været en af de mest opsøgte sommerhusportaler, når det kommer til sommerhus leje Langeland, og det er en position, vi er rigtig glade for.

Derfor gør vi også vores ypperste for at give jer en rigtig god ferie på Langeland. Vi har gjort det nemt for jer at finde det sommerhus Langeland, som passer jer allerbedst i vores søgemaskine, hvor vi samler sommerhusene på Langeland til leje fra både udlejningsbureauer og private. Campaya.dk: Sommerhusudlejning Langeland made simple. Når I lejer sommerhus gennem os, får I hurtigt en bekræftelse på jeres leje af sommerhus på Langeland, så I uden videre kan gøre jer klar til jeres ferie i et lejet sommerhus på Langeland.

Campaya.dk sørger for at give jer det fulde overblik over sommerhusudvalget på Langeland meget hurtigt. I kan bruge vores søgemaskine til at finde lige netop det sommerhus på Langeland, der passer jer allerbedst.

Brug fx vores filter til at sortere efter pris, afstand til strand, om husdyr er tilladt i sommerhuset og meget andet. Vi giver jer det fulde udvalg af sommerhus Langeland leje, så I ikke behøver besøge en masse forskellige hjemmesider for at finde det sommerhus Langeland, der passer jer bedst. Sommerhusudlejning Langeland har aldrig været bedre og mere effektivt. Prisen for lejen af sommerhusene er selvfølgelig den samme, som hvis I går direkte til de enkelte udlejningsbureauer. Hvis I skal have et sommerhus leje Langeland, går I derfor aldrig galt i byen med Campaya.dk. Vi har netop nu mere end 636 hyggelige feriehuse, bynære ferielejligheder og kystnære sommerhuse på Langeland.

Sommerhus Langeland privat udlejning

I vores søgemaskine har vi sommerhuse fra både sommerhusbureauer og private. Det gør det nemt for jer at finde det helt rigtige sommerhus til den rigtige pris. Vi har sommerhus Langeland privat udlejning, fordi vi gerne vil præsentere jer for det størst mulige udvalg til den bedste pris, og vi samarbejder med et stort antal sommerhusbureauer og private. De fleste sommerhuse og ferieboliger på Langeland udlejes gennem bureau, og I er derfor sikret en professionel service, og I kan være sikre på at møde et rengjort sommerhus, hvor alt er som aftalt.

Sommerhusområder Langeland

Ligegyldigt hvor på Langeland, I vælger at holde jeres ferie, kan I se frem til en øoplevelse i særklasse. Langeland ligger meget tilgængeligt midt i Danmark, og der er broforbindelser hele vejen hertil. Øen har flere forskellige sommerhusområder med hver deres karakteristika. Herunder kan I se nogle af de største og mest populære sommerhusområder på Langeland.

Sommerhus Tranekær - På det smalle Nordlangeland i slottets skygge
Sommerhus Humble - Hygge på Midt-/Sydlangeland
Sommerhus Rudkøbing - Ferie i og ved den største by på Langeland
Sommerhus Lohals - Idyllisk sommerhusområde på Langelands nordspids
Sommerhus Bagenkop - Havnehygge og landidyl på det sydlige Langeland
Sommerhus Ristinge - Helt ud til Langelands smukke kyst

Der findes selvfølgelig mange flere hyggelige sommerhusområder, og mange besøgende vender tilbage til de samme områder og sommerhuse på Langeland igen og igen. De forskellige områder af øen har alle deres charme, og sommerhusene på Langeland er alle placeret i naturskønne omgivelser. Hvis I tager til Langeland i sommerhus er I garanteret hyggelige rammer omkring jeres ferie.

Sommerhus på Langeland med pool

Langeland har i kraft af sin størrelse og mange sommerhuse også et fint udvalg af sommerhuse med pool.

Se sommerhuse på Langeland med pool her.

Der findes også mange store sommerhuse på Langeland. Vi har et stort udvalg af sommerhuse på Langeland til 12 personer og også endnu større til 20 personer. Så hvis I er på udkig efter et sommerhus på Langeland, der kan huse hele familien, har vi et bredt udvalg, som kan leve op til jeres krav. Mange sommerhuse på Langeland med pool har også et udvalg af andre faciliteter som et stort antal soveværelser og badeværelser, jacuzzi og gode udendørsarealer. Vi har omkring 100 ferieboliger og sommerhuse på Langeland til 10 personer, 12 personer eller flere. Hvis I hellere vil leje et billigt sommerhus Langeland, har vi også et stort udvalg af sommerhuse, som kan lejes billigt hele året.

Ferie på Langeland

Når I tager på ferie på Langeland, får I god mulighed for at komme hinanden ved. Her sker ikke alverden - med mindre I får det til at ske, og der er da også et godt udvalg af aktivitetsmuligheder - men her er også rigtig gode muligheder for at komme hinanden ved i sommerhuset og hygge med brætspil, rødvin på terrassen og boldspil, indtil mørket falder på.

Allerede når I begynder at planlægge ferie på Langeland, vil I opdage, at Langeland er lidt af en ferielomme, som har sit eget liv, der foregår i et lidt lavere tempo, end hvad I sikkert er vant til.

Ferie på Langeland er glade dage ved vandet, hyggelige udflugter og gåture i naturen fra sommerhuset på Langeland. Her er alt, hvad der skal til for at sikre jer en vellykket og minderig ferie.

Campaya Sommerhusudlejning på Langeland

Hvis du lejer dit sommerhus på Langeland med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien på Langeland.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Langeland, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus på Langeland er dansk hygge, når det er allerbedst.

Find det helt rigtige sommerhus på Langeland

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene på Langeland fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Langeland, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus på Langeland med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset på Langeland, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus på Langeland. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus på Langeland. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst på Langeland eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie på Langeland, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie på Langeland

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus på Langeland, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus på Langeland på Campaya.dk.

Sommerhus på Langeland er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Langeland træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen på Langeland om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus på Langeland. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Tag på opdagelse ud i den langelandske natur med hattebakkerne, de vilde heste og de langstrakte strande. Her er masser af muligheder for at få nye input og blive inspireret af den fine natur.

Sommerhusudlejning på Langeland

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus på Langeland gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene på Langeland, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus på Langeland for enhver smag

Der findes sommerhuse på Langeland og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus på Langeland, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Langeland. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus på Langeland, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Langeland, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje på Langeland hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus på Langeland i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus på Langeland i en kortere periode.

Få en minderig ferie på Langeland

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Langeland er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder på Langeland

Sommerhus Humble | Sommerhus Tranekær | Sommerhus Rudkøbing | Sommerhus Lohals | Sommerhus Bagenkop | Sommerhus Strynø |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
633 ferieboliger fundet