Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Sommerhuse på Langeland

Lej sommerhus på Langeland på dine præmisser

Sommerhuse på Langeland

Lej sommerhus på Langeland med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene på Langeland fra både bureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det feriehus på Langeland, der passer dig allerbedst.

Sommerhus på Langeland

Langeland er hyggelige småveje, skæve bindingsværkshuse og veletablerede ferieområder meget tæt ved de skønne sandstrande og med smuk udsigt til de omkringliggende farvande.

Langeland er en rigtig ferieø. Her kan I hoppe på cyklen og tage på eventyr ud i det bølgede terræn. De små byer ligger som perler på en snor, og vejene slynger sig omkring små skove, marker med græssende køer, minigolfbaner og mange andre hyggelige stoppesteder. De lokale er altid klar på en snak, og deres rolige facon er med til at gøre jeres ferie på Langeland til en dejlig og afslappende oplevelse.

Når I kører over broen til Langeland, bliver I med det samme ramt af den ro og fred, der hersker her. Folk ser ud til at have mindre travlt, når de slentrer omkring på vejene, bilerne kører en smule langsommere, og byerne ligger hen i afslappet fordragelighed.

Når I tager i feriebolig på Langeland, kan I derfor indstille jer på en ferie, hvor I helt selv styrer tempoet. Der er masser at give sig til og mange fine seværdigheder, og her er også rigtig god mulighed for bare at nyde hinandens selskab med hygge i jeres sommerhus på Langeland. Et feriehus på Langeland er derfor en god mulighed for at lægge hverdagen lidt bag sig og samle kræfter i naturskønne omgivelser.

Noget af det, der kendetegner Langeland som turistdestination, er netop de langstrakte strande, som grænser op til smukke engarealer, marker med køer og heste og hyggelige småbyer. Det er også oplagt at holde ferie i sommerhus på Langeland, hvis I interesserer jer for lystfiskeri eller vandsport. Der er mange gode fiskespots tæt på, og mange steder på øen lejer vandsportsudstyr som kanoer, kajakker og andet ud. I kan selvfølgelig også leje fiskeudstyr, hvis I beslutter jer for at sætte kursen ned til det nærmeste fiskested. Farvandene over mod særligt de andre småøer på Langelands vestside er meget rolige og oplagte at udforske fra søsiden, hvis I interesserer jer for at sejle omkring i små vige og bugter i lavvandede områder.

I Campaya Sommerhusudlejning Langeland søgemaskinen har vi sommerhuse på Langeland fra både bureauer og private. Det gør det nemt for jer at finde det helt rigtige feriehus på Langeland til den rigtige pris. Vi har privat udlejning på Langeland, fordi vi gerne vil præsentere jer for det størst mulige udvalg til den bedste pris, og vi samarbejder med et stort antal bureauer og private. De fleste ferieboliger på Langeland udlejes gennem bureau, og I er derfor sikret en professionel service, og I kan være sikre på at møde et rengjort sommerhus på Langeland, hvor alt er som aftalt.

Sommerhuse på Langeland med særlige kvaliteter

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Find hurtigt det perfekte sommerhus på Langeland

Bliv inspireret af relaterede destinationer til Langeland


Sommerhusudlejning Langeland

Ligegyldigt hvor på Langeland, I vælger at holde jeres ferie, kan I se frem til en øoplevelse i særklasse. Langeland ligger meget tilgængeligt midt i landet, og der er broforbindelser hele vejen hertil. Øen har flere forskellige ferieområder med hver deres karakteristika.

Langeland har i kraft af sin størrelse og de mange feriehuse på Langeland også et fint udvalg af sommerhuse med pool på Langeland.

Der findes også mange luksussommerhuse på Langeland. Vi har et stort udvalg af sommerhuse på Langeland til 12 personer og også endnu større til 20 personer. Så hvis I er på udkig efter et sommerhus på Langeland, der kan huse hele familien, har vi et bredt udvalg, som kan leve op til jeres krav. Vi har et stort antal sommerhuse på Langeland til 10 personer, 12 personer eller flere. Hvis I hellere vil leje et billigt sommerhus på Langeland, har vi også et stort udvalg af sommerhuse på Langeland af den art.

Ferie på Langeland

Allerede når I begynder at planlægge ferie på Langeland, vil I opdage, at Langeland er lidt af en ferielomme, som har sit eget liv, der foregår i et lidt lavere tempo, end hvad I sikkert er vant til.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres feriebolig på Langeland. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse på Langeland, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til jeres sommerhus Langeland. Vi kan finde dén ferielejlighed Langeland eller tæt ved, der passer jer bedst. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus Langeland, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus på Langeland til jeres ferie, som I har drømt om.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse på Langeland ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde en ferielejlighed på Langeland, som ligger tæt på det, I ønsker.

Sommerhus på Langeland til leje hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriebolig på Langeland. Ikke bare i højsommerens uge 29, 30 og 31, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse på Langeland til leje i årets øvrige ferieperioder. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus Langeland i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse Langeland, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener udlejerne et beløb på feriehuset på Langelnad, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på Langeland på, hvis I lejer et last minute sommerhus på Langeland i en kortere periode.

Hvis du leder efter et sommerhus andre steder i landet, kan du besøge vores side med alle vores muligheder indenfor sommerhus udlejning her.

Ofte stillede spørgsmål om sommerhuse på Langeland

 • ✔️ Hvor mange sommerhuse på Langeland har Campaya?

  Campaya udlejer Små 600 sommerhuse på Langeland på vores portal fra både bureauer og private.

  Lej sommerhus på Langeland lige her.

 • 💡 Hvad koster et sommerhus på Langeland?

  De fleste sommerhuse på Langeland koster 4000-6000 kroner pr. uge afhængig af lejetidspunktet. I højsæsonen er de lidt dyrere gennemsnitligt.

  Se alle vores sommerhuse på Langeland her.

 • 🏖️ Hvor mange sommerhuse på Langeland har havudsigt?

  Langt de fleste sommerhuse på Langeland ligger ved kysten.

  Og et stort antal af vores sommerhuse på Langeland ligger mindre end 100 meter fra havet Find et kystnært sommerhus på Langeland her.

 • ☀️ Hvor mange ledige sommerhuse på Langeland er der i uge 29 og 30?

  Det afhænger af, hvornår du booker 😊
  Hvis du er ude i god tid først på året eller i efteråret året før, er der et stort udvalg at vælge mellem.

  I højsæsonen er langt de fleste sommerhuse på Langeland udsolgte, så det er typisk vanskeligt at finde et ledigt sommerhus på Langeland i uge 29 og uge 30, når sommeren har meldt sig.

  Se vores sommerhuse på Langeland her.