Sommerhuse på Langeland

Lej sommerhus på Langeland med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene på Langeland fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det feriehus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus på Langeland

Langeland er hyggelige småveje, skæve bindingsværkshuse og veletablerede sommerhusområder meget tæt ved de skønne sandstrande og med smuk udsigt til de omkringliggende farvande.

Langeland er en rigtig ferieø. Her kan I hoppe på cyklen og tage på eventyr ud i det bølgede terræn. De små byer ligger som perler på en snor, og vejene slynger sig omkring små skove, marker med græssende køer, minigolfbaner og mange andre hyggelige stoppesteder. De lokale er altid klar på en snak, og deres rolige facon er med til at gøre jeres ferie på Langeland til en dejlig og afslappende oplevelse.

Når I kører over broen til Langeland, bliver I med det samme ramt af den ro og fred, der hersker her. Folk ser ud til at have mindre travlt, når de slentrer omkring på vejene, bilerne kører en smule langsommere, og byerne ligger hen i afslappet fordragelighed.

Når I tager i feriebolig på Langeland, kan I derfor indstille jer på en ferie, hvor I helt selv styrer tempoet. Der er masser at give sig til og mange fine seværdigheder, og her er også rigtig god mulighed for bare at nyde hinandens selskab med hygge i sommerhuset. Et feriehus på Langeland er derfor en god mulighed for at lægge hverdagen lidt bag sig og samle kræfter i naturskønne omgivelser.

Noget af det, der kendetegner Langeland som turistdestination, er netop de langstrakte strande, som grænser op til smukke engarealer, marker med køer og heste og hyggelige småbyer. Det er også oplagt at holde ferie i sommerhus på Langeland, hvis I interesserer jer for lystfiskeri eller vandsport. Der er mange gode fiskespots tæt på, og mange steder på øen lejer vandsportsudstyr som kanoer, kajakker og andet ud. I kan selvfølgelig også leje fiskeudstyr, hvis I beslutter jer for at sætte kursen ned til det nærmeste fiskested. Farvandene over mod særligt de andre småøer på Langelands vestside er meget rolige og oplagte at udforske fra søsiden, hvis I interesserer jer for at sejle omkring i små vige og bugter i lavvandede områder.

I Campaya Sommerhusudlejning Langeland vores søgemaskine har vi sommerhuse fra både sommerhusbureauer og private. Det gør det nemt for jer at finde det helt rigtige feriehus til den rigtige pris. Vi har privat udlejning, fordi vi gerne vil præsentere jer for det størst mulige udvalg til den bedste pris, og vi samarbejder med et stort antal sommerhusbureauer og private. De fleste sommerhuse og ferieboliger på Langeland udlejes gennem bureau, og I er derfor sikret en professionel service, og I kan være sikre på at møde et rengjort sommerhus, hvor alt er som aftalt.

Sommerhusudlejning Langeland

Ligegyldigt hvor på Langeland, I vælger at holde jeres ferie, kan I se frem til en øoplevelse i særklasse. Langeland ligger meget tilgængeligt midt i Danmark, og der er broforbindelser hele vejen hertil. Øen har flere forskellige sommerhusområder med hver deres karakteristika.

Sommerhus Tranekær - På det smalle Nordlangeland i slottets skygge
Sommerhus Humble - Hygge på Midt-/Sydlangeland
Sommerhus Rudkøbing - Ferie i og ved den største by på Langeland
Sommerhus Lohals - Idyllisk sommerhusområde på Langelands nordspids
Sommerhus Bagenkop - Havnehygge og landidyl på det sydlige Langeland
Sommerhus Ristinge - Helt ud til Langelands smukke kyst

Langeland har i kraft af sin størrelse og mange feriehuse også et fint udvalg af sommerhuse med pool.

Der findes også mange store sommerhuse på Langeland. Vi har et stort udvalg af sommerhuse på Langeland til 12 personer og også endnu større til 20 personer. Så hvis I er på udkig efter et sommerhus på Langeland, der kan huse hele familien, har vi et bredt udvalg, som kan leve op til jeres krav. Mange sommerhuse på Langeland med pool har også et udvalg af andre faciliteter som et stort antal soveværelser og badeværelser, jacuzzi og gode udendørsarealer. Vi har omkring 100 ferieboliger og sommerhuse på Langeland til 10 personer, 12 personer eller flere. Hvis I hellere vil leje et billigt sommerhus på Langeland, har vi også et stort udvalg af sommerhuse.

Ferie på Langeland

Allerede når I begynder at planlægge ferie på Langeland, vil I opdage, at Langeland er lidt af en ferielomme, som har sit eget liv, der foregår i et lidt lavere tempo, end hvad I sikkert er vant til.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres feriebolig på Langeland. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dén ferielejlighed, der passer jer bedst på Langeland eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie på Langeland, som I har drømt om.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde en ferielejlighed på Langeland, som ligger tæt på det, I ønsker.

Sommerhus til leje på Langeland hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriebolig. Ikke bare i sommerferiens uge 29, 30 og 31, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus på Langeland i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på feriehuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus på Langeland i en kortere periode.

Ofte stillede spørgsmål om sommerhuse på Langeland

 • ✔️ Hvor mange sommerhuse har Campaya på Langeland?

  Campaya udlejer Små 600 sommerhuse på Langeland på vores portal fra både bureauer og private.

  Lej sommerhus på Langeland lige her.

 • 💡 Hvad koster et sommerhus på Langeland?

  De fleste sommerhuse på Langeland koster 4000-6000 kroner pr. uge afhængig af lejetidspunktet. Det er også muligt at finde markant billigere sommerhuse, og i højsæsonen er de lidt dyrere gennemsnitligt.

  Se alle vores sommerhuse på Langeland her.

 • 🏖️ Hvor mange sommerhuse på Langeland har havudsigt?

  Langt de fleste sommerhuse på Langeland ligger ved kysten.

  Næsten 100 af vores langelandske sommerhuse ligger mindre end 100 meter fra havet Find et kystnært sommerhus på Langeland her.

 • 🐶 Må jeg tage min hund med i sommerhus på Langeland?

  I næsten 400 af vores sommerhuse på Langeland er det tilladt at medbringe husdyr som fx hunde.

  Find et hundevenligt sommerhus på Langeland her..

 • 🏊‍♀️ Hvor mange sommerhuse med pool er der på Langeland?

  Næsten 30 af vores sommerhuse på Langeland har pool.

  Find dit sommerhus med pool på Langeland her.

 • ☀️ Hvor mange ledige sommerhuse er der i uge 29 og 30 på Langeland?

  Det afhænger af, hvornår du booker 😊
  Hvis du er ude i god tid først på året eller i efteråret året før, er der et stort udvalg at vælge mellem.

  I højsæsonen er langt de fleste sommerhuse på Langeland udsolgte, så det er typisk vanskeligt at finde et ledigt sommerhus i uge 29 og uge 30, når sommeren har meldt sig.

  Se vores 592 sommerhuse på Langeland her.

Populære områder på Langeland