Sommerhuse i Juelsminde

Juelsminde er med sin placering helt ud til de rolige vande i Lillebælt og Sandbjerg Vig en populær feriefavorit for familier og andre med hang til lange dage på de børnevenlige strande og hyggelige aftener på sommerhusets terrasse.

Sommerhuse med bølgeskvulp som lydtapet

Vi har 366 sommerhuse i Juelsminde fra sommerhusudlejere og private, som alle klynger sig tæt op ad kysten og er placeret i naturskønne omgivelser. Samtidig er I i et sommerhus i Juelsminde altid tæt på byens stemningsfulde lystbådehavn med plads til hele 500 både. Havnen blev faktisk kåret til Årets Havn i 2012 netop på grund af de mange fine faciliteter og den idylliske stemning.

Juelsminde som ferieby

Udover havnen og de mange sommerhusområder er Juelsminde kendetegnet ved den gamle bymidte med mange fine forretninger, restauranter, gallerier og kunsthåndværkere, caféer og forlystelsesmuligheder. Der er fine legepladser og altid en bænk, hvor I kan slå jer ned og nyde en is, ligesom I kan fiske krabber fra krabbebroen, spille minigolf eller rigtig golf eller meget andet på ferien i Juelsminde. I kan også besøge godset Palsgaard lidt udenfor byen, hvor der hvert år arrangeres sensommermusicals på en af Danmarks smukkeste friluftsscener i Palsgaard Slotspark.

Juelsminde er i det hele taget en meget livlig og stemningsfuld ferieby med den ugelange havnefest, koncerter og livemusik i bymidten, populære pælesidningskonkurrencer og meget, meget mere hen over sommeren.

Sommerhusudlejning i Juelsminde

Det er også altid muligt at finde jeres helt eget spot på den naturskønne og vidtstrakte kystlinje med et utal af fine sandstrande. Mange steder ligger områdets sommerhuse helt ud til de åbne strandarealer, og der er grobund for masser af fantastiske ferieminder, hvis I holder ferien i sommerhus i Juelsminde.

Find og lej let et af vore mange sommerhuse fra både private og sommerhusudlejningsbureauer herunder.

367 ferieboliger fundet