Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Sommerhus på Als

Lej sommerhus på Als på dine præmisser

Sommerhus på Als

Lej sommerhus på Als med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene på Als fra både bureauer og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus på Als, der passer dig allerbedst.

Sommerhus på Als

Det naturskønne Als helt nede ved den tyske grænse er en sand ferieperle med de skønne badestrande og den konstante nærhed til kysten. Her ligger sommerhuse på Als helt tæt ved vandet, og I behøver i langt de fleste tilfælde ikke gå mere end nogle minutter for at nå fra døren ned til bølgen blå.

Samtidig er I på jeres ferie på Als tæt ved de mange oplevelsesmuligheder, I finder i Sønderborg. Her finder I Sønderborg Slot helt ud til det smalle Als Sund, der adskiller Als fra fastlandet, ligesom skuepladsen for et af vores største krigsnederlag ligger lige vest for Sønderborg i form af Dybbøl Mølle.

Der er altså rig mulighed for at få en ferie med spændende historiske og kulturelle input, hvis I holder ferie på Als. Selvom Als ligger så tæt på fastlandet, som den gør, og kun er adskilt fra fastlandet af et par korte køreture hen over broerne i Sønderborg, er der den helt særlige stemning af ferie, afslappethed og idyl, som man kun finder på de danske øer her. Als er et afbræk fra hverdagen, og her er det eneste I skal koncentrere jer om, hvordan I kan få hygget jer mest muligt.

Find hurtigt det perfekte sommerhus på Als

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Campaya Sommerhusudlejning på Als

Hvis du lejer dit sommerhus på Als med Campaya Sommerhusudlejning Als, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhuse på Als på tværs af de mange forskellige udlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som de også kan lejes til på udlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus på Als til ferien.

Campaya Sommerhusudlejning Als har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Als, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus på Als er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus på Als er dansk hygge, når det er allerbedst.

Her kan I hoppe på cyklen og langsomt udforske kysterne på den ottende største ø, ligesom I kan tage en tur i det naturvidenskabelige oplevelsesland Universe (tidligere Danfoss Universe) på nordøen.

Find det helt rigtige sommerhus på Als

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhuse på Als fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle sommerhuse Als er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Als, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al tilgængelig information. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser der er og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus på Als med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på det ønskede sommerhus på Als, vælger den ønskede periode og booker. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus på Als, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus Als, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie på Als, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus på Als. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus på Als. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse på Als, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav og ønsker. Vi kan finde dét sommerhus på Als, der passer jer bedst på Als eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus på Als, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus på Als til jeres ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning Als er din garanti for en tryg ferie

Hos Campaya Sommerhusudlejning Als har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde feriegæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus på Als, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus på Als i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus på Als på Campaya.dk.

Sommerhus på Als er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus på Als med familien og vennerne. Ferieformen kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Als træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler ferieturen på Als om at opholde sig i inden døre, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. Sommerhusene på Sydals ligger meget naturskønt, og for andre danner deres sommerhus Als rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus på Als. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Tag på opdagelse på Als’ mange skønne strande, kør hen over den smalle vej med kysten lige på begge sider på det sydlige Als ved Kegnæs eller tag på opdagelse lidt ind i landet, hvor historiske mindesmærker som Dybbøl Mølle ligger lige rundt om hjørnet.

Sommerhusudlejning Als

Campaya Sommerhusudlejning Als er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus på Als og på Sydals gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene på Als, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus på Als for enhver smag

Der findes sommerhuse på Als og omegn for enhver smag. Her er masser af sommerhuse på Sydals og sommerhus Als havudsigt ud til Flensborg Fjord og Augustenborg Fjord, ligesom vi har en række ferielejlighed Als rundt omkring på øen. Sommerhusene på Als ligger meget naturskønt i afslappede omgivelser, og her er I jo belejligt tæt på vores store naboland mod syd og de mange forlystelses- og handlemuligheder syd for grænsen. Hvis I planlægger at holde ferie i sommerhus på Als i uge 30, er det en god idé at være ude i rigtig god tid, da sommerhusene på Als i de populære sommeruger ofte er udlejet lang tid før, sommeren overhovedet har nærmet sig. I kan bruge vores søgemaskine her på siden til let at finde de sommerhuse Als, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus på Als må koste, hvilken periode I skal bruge, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus på Als, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Als. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus på Als, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse på Als ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus på Als, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Als, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus på Als til leje hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus på Als. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse på Als til leje i årets øvrige ferieperioder. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus på Als i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse på Als, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener udlejerne et beløb, selvom huset ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på Als på, hvis I lejer et last minute sommerhus på Als i en kortere periode.

Få en minderig ferie på Als

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Als er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en ferietur, der står knivskarpt i din erindring?

Hvis du leder efter et sommerhus andre steder i landet, kan du besøge vores side med alle vores muligheder indenfor sommerhus udlejning her.