Campaya giver dig råd til mere

Som én af de eneste udbydere af sommerhusudlejning i Danmark er Campaya 100% danskejet. Virksomhedens stifter og direktør Claus Pedersen stiftede Campaya tilbage i 2013, som udlejningsportal for ferieboliger, men så her et behov for at modernisere udlejningsmarkedet med langt større fokus på sommerhusejernes ønsker. Som IT-udvikler begyndte Claus derfor at opbygge en platform, der kunne håndtere en mere fleksibel udlejning og fra 2020 har Campaya budt private husejere velkomne.


Fra 2022 bød Campaya derfor egne husejere velkomne som udlejningsbureau. Her fusionerede Campaya også med rejsegruppen Alltime Travel, der har mere end 30 års erfaring indenfor rejsebranchen. Dette partnerskab betyder, at Campayas ambitioner om at ændre måden vi udlejer sommerhuse i Danmark på, bygges på solid erfaring i at udleje ferieboliger.

“Campaya oplever i disse år stor succes og vækster kraftigt – helt enkelt fordi vi tilbyder markedets laveste pris på full service sommerhusudlejning. Vores ambition er at gøre udlejning af sommerhus så simpelt og lukrativt som muligt for dig som sommerhusejer – mens du fastholder retten til at selv at bestemme over dit hus og din udlejning.“


Claus Pedersen - underskrift

Claus Pedersen, direktør for Campaya

Responsive image

Vores kunder elsker os!