17 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Hillerød (2020)

Udenfor den historiske bymidte blomstrer den mageløse natur, og erhvervslivet stortrives ligeledes med diverse interessante oplevelser og seværdigheder både i og omkring Hillerød.

Læs hele artiklen »

5 af de bedste aktiviteter og seværdigheder på Anholt (2020)

Særligt om sommeren er der sprængfyldt med liv på Anholt Havn, der byder velkommen med en fantastisk feriestemning, som kun kan smitte positivt af på én.  

Læs hele artiklen »

19 af de bedste aktiviteter og seværdigheder på Djursland (2020)

Djursland byder på kulturelle og kunstneriske oplevelser, eminente naturoplevelser og ikke mindst unikke smagsoplevelser skabt af lokale råvarer. 

Læs hele artiklen »

14 af de bedste oplevelser og seværdigheder på Sydsjælland (2020)

Bryd grænser i højderne, forkæl jeres smagsløg eller dyk ned i fortiden. Sydsjælland gemmer på et væld af passionerede ildsjæle, der brænder for at give jer uforglemmelige oplevelser.

Læs hele artiklen »

7 af de bedste golfklubber i Nordjylland (2020)

Det nordjyske landskab domineres af åbne grønne vidder i et kuperet terræn. Et sandt paradis for et spil golf. Derfor er der også rig mulighed for at få slået et par bolde, når turen går til den nordligste del af naturskønne Jylland.

Læs hele artiklen »

17 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Nordjylland (2020)

Fra feriesummende Skagen til den smukke Limfjord. Nordjyllands stærke natur giver anledning til et rigt udbud af oplevelser. Med vind i håret og solskin fra en skyfri himmel, er den nordjyske natur en stor legeplads for både store og små. 

Læs hele artiklen »

16 af de bedste oplevelser og seværdigheder på Vestsjælland (2020)

Gastronomi, historie, kunst. Det vestsjællandske landskab rummer mere end storslået natur og det brusende hav. Oplev Vestsjællands mange muligheder, hvor hele familien kan være med. 

Læs hele artiklen »

9 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Vejle (2020)

Pulserende byliv og storslået natur. Vejle byder på et væld af oplevelser for både store og små i og omkring den historiske by.

Læs hele artiklen »

De 6 hyggeligste lystbådehavne på Fyn og øerne (2020)

Tag på opdagelse i farvandene omkring Fyn og i særdeleshed i det smukke Sydfynske Øhav.

Læs hele artiklen »