24 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Roskilde (2021)

Passionen brænder på det midtsjællandske ved Roskilde og omegn. Hjertet af Sjælland byder på alt fra fordybelse og selvforkælelse til nerve og adrenalinens susen.

Læs hele artiklen »

5 af de bedste spisesteder og restauranter i Århus (2021)

Det pulserende Århus rummer autentiske smagsoplevelser af århusianske ildsjæle med kærlighed for kvalitet og smag. Mulighederne er mange, og det er blot op til jer om at udnytte dem på bedst mulig vis.  

Læs hele artiklen »

17 skønne og alternative aktiviteter og oplevelser i Østjylland (2021)

Østjylland råder over mindre besøgelsesværdige øer og store destinationer såsom Århus, Horsens og Randers. Blandt mange andre vidunderlige steder. I det østjyske område har I alletiders muligheder for store naturoplevelser, gastronomiske madoplevelser og fængende kulturoplevelser. 

Læs hele artiklen »

14 skønne og alternative aktiviteter og oplevelser i Sønderjylland (2021)

Der er et væld af attraktioner i Sønderjylland indenfor alt fra gastronomi og kunst til natur og historik. Det er den snoende kystlinje ved Lillebælt-sund, og det er de mange lokale råvarer.

Læs hele artiklen »

16 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Sydjylland (2021)

Sydjylland er en destination, der byder på alle tænkelige former for ferie- og naturoplevelser. Det er kystlinjerne ud til de brusende bølger i Vadehavet og i Lillebælt. Det er sort sol i Tøndermarsken. Og det er den generelle landlige atmosfære.  

Læs hele artiklen »

14 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Hillerød (2021)

Udenfor den historiske bymidte blomstrer den mageløse natur, og erhvervslivet stortrives ligeledes med diverse interessante oplevelser og seværdigheder både i og omkring Hillerød.

Læs hele artiklen »

13 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Helsingør (2021)

Færgerne lægger hyppigt til i den fine havneby, og Helsingør er med sit omkringliggende område en velbesøgt feriedestination med interessante oplevelser og seværdigheder.   

Læs hele artiklen »

13 af de bedste oplevelser og seværdigheder på Nordsjælland (2021)

Det nordsjællandske landskab er rigt på naturskønne grønne områder, en snoende kystlinje og idylliske søområder, og det blomstrende liv i regionen sikrer jer en ferie fyldt med unikke oplevelser. 

Læs hele artiklen »

De bedste aktiviteter og seværdigheder på Anholt (2021)

Særligt om sommeren er der sprængfyldt med liv på Anholt Havn, der byder velkommen med en fantastisk feriestemning, som kun kan smitte positivt af på én.  

Læs hele artiklen »

20 af de bedste aktiviteter og seværdigheder på Djursland (2021)

Djursland byder på kulturelle og kunstneriske oplevelser, eminente naturoplevelser og ikke mindst unikke smagsoplevelser skabt af lokale råvarer. 

Læs hele artiklen »

14 af de bedste oplevelser og seværdigheder på Sydsjælland (2021)

Bryd grænser i højderne, forkæl jeres smagsløg eller dyk ned i fortiden. Sydsjælland gemmer på et væld af passionerede ildsjæle, der brænder for at give jer uforglemmelige oplevelser.

Læs hele artiklen »