Sommerhus Marielyst

Lej sommerhus i Marielyst med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Marielyst fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus i Marielyst

Marielyst er med sin placering ud til den brede, hvide sandstrand på Falsters sydlige østkyst med god grund lidt af en feriefavorit for både danske og udenlandske sommerhusgæster. Stranden blev hele tre år i træk kåret som Danmarks bedste strand, og sommerhusene i den turistvenlige by klynger sig tæt ud mod kysten i det rolige farvand mellem Falster og Nordtyskland.

Marielyst er samtidig en by fyldt med høje træer, og sommerhusene er som oftest omkranset af grønne buske og gamle træer. Det gør Marielyst til en enormt hyggelig by at holde ferie i. Her er skøn natur, jeres egne afgrænsede hyggespots og hækomkransede haver og masser af leben i sommermånederne med mange besøgende fra nær og fjern.

Marielyst er udstyret med alt inden for dagligvarebutikker, restauranter og caféer, legepladser og aktivitetspladser med hoppepuder og alt muligt andet, som giver jer mulighed for at gøre jeres ferie til lige præcis det, I drømmer om. I kan læne jer tilbage i hyggen i sommerhuset eller på terrassen med grillen tændt og en kølig forfriskning i hånden, eller I kan suse omkring i den hyggelige ferieby og afprøve Marielysts mange hyggelige småaktiviteter og pjaske rundt i vandkanten og nyde en is på en bænk med udsigt over havet.

Det er helt op til jer selv, og det er en af de største kvaliteter ved Marielyst. Her er der mulighed for at gøre ferien til jeres helt egen.

Vi har 538 sommerhuse i Marielyst, og der er derfor også sommerhuse inden for alle genrer, små som store, billige som meget veludstyrede luksussommerhuse og sommerhuse med pool i Marielyst, ligesom der er ferielejligheder med hyggelige terrasser midt i byen.

Der er god grund til, at Marielyst på Falsters sydspids har etableret sig som noget af en feriefavorit for mange, og mange vender da også snuden mod Marielyst igen og igen og igen.

Hvis I tager i sommerhus ved Marielyst Strand, er I sikret en skøn ferie i særdeles naturskønne omgivelser. Her er I tæt ved det de skønne, hvide sandstrande, som er så elskede af massevis af tilbagevendende feriegæster. I har samtidig det hyggelige feriebymiljø i baghaven, og et sommerhus ved stranden rummer således det bedste fra begge verdener. Et sommerhus i Marielyst Strand giver jer rigtig dejlige rammer om en skøn ferie!

Campaya Sommerhusudlejning i Marielyst

Hvis du lejer dit sommerhus i Marielyst med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Marielyst.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Marielyst, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Marielyst er dansk hygge, når det er allerbedst.

Der er god mulighed for en stemningsfuld aftentur ned til en af landets bedste strande til en aftendypper og en slentretur ned langs den udstrakte strandpromenade langs Marielysts strand.

Find det helt rigtige sommerhus i Marielyst

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Marielyst fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Marielyst, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Marielyst med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Marielyst, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Marielyst. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Marielyst. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Marielyst eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie i Marielyst, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning Marielyst er din garanti for en tryg ferie i Marielyst

Hos Campaya Sommerhusudlejning Marielyst har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Marielyst, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Marielyst på Campaya.dk.

Sommerhus i Marielyst er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Marielyst træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Marielyst om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Marielyst. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Her er de skovomkransede sommerhuse alle i gåafstand fra de blå bølger ud for Marielysts nærmest uendeligt lange, hvide sandstrand. Marielyst er en smal by, hvor der i byplanlægningen er stort fokus på at få alle sommerhuse til at ligge i umiddelbar nærhed af den skønne strand.

Sommerhusudlejning i Marielyst

Campaya Sommerhusudlejning Marielyst er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Marielyst gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Marielyst, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus i Marielyst for enhver smag

Der findes sommerhuse i Marielyst og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Marielyst, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Marielyst. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Marielyst, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Marielyst, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Marielyst hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Marielyst i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Marielyst i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Marielyst

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Marielyst er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Marielyst