Vinterferie i sommerhus: Brændeovnshygge og skøn natur

Få inspiration til en magisk vinterferie i sommerhus - uanset om vinterferien skal bruges på stille og rolig hygge foran pejsen, eller I er på udkig efter spændende vinterferie-aktiviteter for familien.

Vinter i Danmark er en magisk tid. Sneen daler stille, og de smukke hvide landskaber strækker sig ud under den blå vinterhimmel. Vejret inviterer til hyggelige dage og aftener under et lunt tæppe med varm kakao og samvær med dem, som vi har kær. I artiklen her dykker vi ned i, hvorfor vinterferie i sommerhus vil give jer en skøn vinterferie med oplevelser, som I aldrig vil glemme.

Find jeres vinterferie-sommerhus her

Tid til hinanden

Vinterferien er den perfekte anledning til at trække sig tilbage fra hverdagens ræs og træde ind i de afslappende rammer, som kun et sommerhus kan tilbyde. Sommerhuset inspirerer os til at finde tid til hinanden, uden at vi bliver distraheret af hverdagens pligter og vaner.

En vinterferie i sommerhus er således en oplagt mulighed - uanset om ferien tager form som en romantisk getaway for to eller en hyggelig familieferie fuld af vinteraktiviteter og sjov.

Gør jeres vinterferie i Danmark til et sandt vinter-eventyr - uanset om I vælger et sommerhus, som ligger tæt på eller langt fra jeres sædvanlige rammer.

Fortryllende vinternatur

Når I tilbringer jeres vinter i sommerhus, oplever I den danske natur i al sin skønhed og pragt. I dagtimerne stråler de sneklædte landskaber under vinterens blålilla himmel, og når mørket falder på i løbet af eftermiddagen, kan I læne jer tilbage i sommerhusets hyggelige rammer og nyde varmen foran den knitrende pejs.

Med den rette påklædning findes der mange vinterferie-aktiviteter lige uden for sommerhusets dør. I kan gå ture langs stranden og nyde havets kølige brus, og hvis vejret byder på sne, kan børnene kælke og bygge en snemand eller to. Om aftenen er der rig mulighed for at kigge på stjerner på den mørke vinterhimmel.

Den danske vinternatur er ganske enkelt magisk.

Sommerhus med pool i vinterferien

Der er intet så afslappende som at vende tilbage til sommerhusets varme efter at have tilbragt tid i vinterens kulde og frost. Med et sommerhus med pool kan I forkæle jer selv med et dejligt pool-bad og tilføje et strejf af luksus til jeres sommerhusophold.

Find jeres perfekte pool-sommerhus til vinterferien hos Campaya.

Vinterferie i Danmark med børn

Mangler I ideer til vinterferie med børn, er en vinterferie i sommerhus et oplagt valg. Jeres børn vil ikke savne det store udland, når I inviterer dem med i vinter-sommerhus i Danmark. Selvom det ikke er sommer, vil sommerhusets omgivelser tilbyde et væld af skønne aktiviteter for børn og familie - og mange af disse aktiviteter er ganske gratis.

I kan tage jeres børn med på opdagelse i vinterens natur, hvor der er rig mulighed for at kælke, have sjov i sneen og udforske de spændende og ukendte udendørsarealer. Hvis det er tilladt at tænde bål, kan I riste lækre skumfiduser eller lave snobrød - en sand favorit hos de fleste børn. Husk at klæde familien varmt på, så børnene kan nyde vinterferiens oplevelser i fulde drag.

Indendørs i sommerhuset er der rig mulighed for, at I som familie kan råhygge med brætspil, en hyggelig film eller højtlæsning af en god bog. Har I et sommerhus med pool, vil børnene helt sikkert også nyde en afslappende spa-dag eller et køligt dyp.

Lad børnene tage en hyggelig tur på kælk.

Spændende ravjagt

Rav bliver ofte kaldt for “Nordens guld”, og et smukt stykke rav er den perfekte souvenir fra jeres vinterferie. Der er noget særligt over at gå på ravjagt sammen med håbet om at gå hjem med et unikt stykke rav i hånden. Men hvordan kan du finde rav - og hvor og hvornår skal du søge?

Se vores 10 tips til ravjagt for begyndere og få et helt særligt minde med hjem fra årets vinterferie.

Hvornår er der vinterferie?

Vinterferien ligger typisk i uge 7 eller uge 8 alt efter, hvor i landet I befinder jer. Ønsker I et sommerhus uge 7, kan I se vores udvalg af ledige sommerhuse her. Er I på udkig efter sommerhus uge 8, har vi også et udbud af ledige sommerhuse, som I kan gå på opdagelse i her. Holder I vinterferie på et andet tidspunkt, kan vi helt sikkert også hjælpe med et sommerhus, som passer til jeres behov og tidsplan.

En sommerhus-vinterferie giver jer mulighed for at fordybe jer i den danske vinters magi og skabe skønne minder for livet. Så pak det varme tøj, grib din familie, ven eller partner om armen og find jeres perfekte vinterferie-sommerhus allerede i dag.