24 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Roskilde (2021)

Passionen brænder på det midtsjællandske ved Roskilde og omegn. Hjertet af Sjælland byder på alt fra fordybelse og selvforkælelse til nerve og adrenalinens susen.

Læs hele artiklen »

14 af de bedste oplevelser og seværdigheder på Sydsjælland (2021)

Bryd grænser i højderne, forkæl jeres smagsløg eller dyk ned i fortiden. Sydsjælland gemmer på et væld af passionerede ildsjæle, der brænder for at give jer uforglemmelige oplevelser.

Læs hele artiklen »

14 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Vendsyssel (2021)

Området omkring Vendsyssel er rig på vild natur og en frisk vind i håret. De brede naturarealer mod nord giver anledning til både aktivitet og fordybelse. Et mekka af oplevelsesmuligheder uanset om I er til afstressende øjeblikke eller fart over feltet. 

Læs hele artiklen »

8 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Himmerland (2021)

Himmerland ligger område til et bredt udbud af oplevelser, der alt sammen foregår i smukke naturskønne rammer, hvor vand, dyreliv og vild natur altid ligger lige rundt om hjørnet. Nogle af oplevelserne står I endda midt i det.

Læs hele artiklen »

7 af de bedste golfklubber i Nordjylland (2021)

Det nordjyske landskab domineres af åbne grønne vidder i et kuperet terræn. Et sandt paradis for et spil golf. Derfor er der også rig mulighed for at få slået et par bolde, når turen går til den nordligste del af naturskønne Jylland.

Læs hele artiklen »

19 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Nordjylland (2021)

Fra feriesummende Skagen til den smukke Limfjord. Nordjyllands stærke natur giver anledning til et rigt udbud af oplevelser. Med vind i håret og solskin fra en skyfri himmel, er den nordjyske natur en stor legeplads for både store og små. 

Læs hele artiklen »

13 af de bedste oplevelser og seværdigheder på Vestsjælland (2021)

Gastronomi, historie, kunst. Det vestsjællandske landskab rummer mere end storslået natur og det brusende hav. Oplev Vestsjællands mange muligheder, hvor hele familien kan være med. 

Læs hele artiklen »

10 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Vejle (2021)

Pulserende byliv og storslået natur. Vejle byder på et væld af oplevelser for både store og små i og omkring den historiske by.

Læs hele artiklen »

12 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Lemvig (2021)

Et sted mod vest på Jyllands kyst ligger Lemvig. Her blomstrer den jyske ydmyghed med et sandt potpourri af oplevelser for både aktive og afslappede sjæle. 

Læs hele artiklen »