Miniferie: Find den helt rigtige miniferie lige her

Når hverdagen trænger til at få et lille pift, er det oplagt at tage på en skøn miniferie.

Her kan den vante dagligdag for en stund udskiftes med nærværende og hyggelige øjeblikke, hvor kærligheden til dig selv og dine nærmeste er i centrum.

Så er spørgsmålet bare, hvor sådan et dejligt afbræk fra hverdagen skal foregå?


Find den miniferie, der passer allerbedst til dig
Miniferie i sommerhus

Om I søger mod nord, syd, øst eller vest, så har det danske land talrige skønne områder spækket med  sommerhuse med hver sin charme og fantastiske beliggenhed, hvor natur, hav og skønne oplevelser ligger lige om hjørnet.

Derfor er det oplagt at søge imod et sommerhus til miniferien, som netop i mange tilfælde også kan lejes i kortere perioder.

Det er særligt nemt at finde et hus til korttidsleje, hvis I er nær jeres ønskede afrejsetidspunkt. Mange udlejere åbner nemlig op for kortere lejemål, hvis et hus ikke er booket tæt på ankomstdatoen.

Se med herunder, hvor vi guider dig gennem nogle af de bedste områder til jeres ferie.


JYLLAND

Vesterhavet | Djursland | Nordjylland

miniferie i sommerhus i jylland


Jylland er spækket med meget besøgsværdige beliggenheder, hvor det ene skønne natur- og ferieområde efter det andet sætter scenen for idylliske og charmerende minder for miniferien.

Et uundgåeligt emne er Vesterhavet. De lange kyststrækninger med bølgebrus og hvidsandede klitskråninger trækker folk fra både ind- og udland til det naturskønne område med højt til himlen.

På den anden side finder I den dryppende jyske næse.

Djursland har med skønne feriebyer som Ebeltoft ikke bare indkvarteringsmuligheder i massevis, men også omgivelserne til en fantastisk miniferie.

Dertil er Skagen og det resterende Nordjylland altid en sikker vinder. Her venter det ene skønne ferieområde efter det andet, og havet er sjældent længere væk end en lille gåtur.


Se de mange sommerhuse i JyllandFYN

Sydfyn | Nordfyn

miniferie i sommerhus på fyn


Jeres miniferie kan også gå til smørklatten af Danmark. Fyn og de omkringliggende øer er det perfekte opholdsted for eventyrlige ferieminder.

Mod syd ligger indgangen til det Sydfynske Øhav, hvor feriebyerne ligger som perler på en snor. Miniferien på Sydfyn er altid lig med nærhed til havet og hyggelige, imødekommende lokalsamfund. 

Vender I kompasset, har Nordfyn også rigeligt at byde på med de mange storslåede grønne områder. Et klassisk familieområde med oplevelser for både store og små.


Se de mange sommerhuse på Fyn SJÆLLAND OG ØERNE

Nordsjælland | Bornholm | Marielyst

miniferie i sommerhus på sjælland


Det er svært at sige sommerhusområde uden at sige Nordsjælland. Med feriebyer som Gilleleje og Tisvilde står det nordsjællandske landskab altid i høj kurs til gode ferieoplevelser, og dem venter der jer masser af på en hyggelig miniferie.

Det samme kan siges om klippeøen, Bornholm, hvor lokale røgerier, søde butikker og et helt unikt landskab agerer scene for hyggelige stunder for hele familien.

Skal solskinstimerne helt i top kan I med rette lade jeres miniferie gå til Falster og det naturskønne Marielyst. Her er der alt fra små, hyggelige træhuse til de store og pompøse poolhuse med havudsigt.


Se de mange sommerhuse på Sjælland


Et kroophold er oplagt til en miniferie

Rundt i landet finder I et bredt udvalg af kroer, der med hver sin charmerende beliggenhed, hyggelige stuer, historiske lokaler og romantiske kroophold er det oplagte valg, når miniferien med fokus på romantik og gastronomi skal indløses.

Derfor vil vi gerne anbefale et nøje udvalgt udpluk af de danske kroer, som i den grad er et besøg vær på jeres næste miniferie.


Nymindegab Kro


Et kroophold kendetegnes ved smukke omgivelser, hvor nærværet, hyggen og selvforkælelsen er i højsædet. 

Kroen mod vest er ingen undtagelse. Tværtimod. Langt fra. 

I bunden af den store Ringkøbing Fjord åbner Nymindegab Kro dørerne til et væld af varierede kroophold hele året rundt. 

Jeres skønne miniferie kan derfor gå til de forblindende smukke naturområder, der kendetegner området omkring kroen, når I har lyst og trænger til at slippe væk fra hverdagen.

Nyd den gode mad, det gode selskab og ikke mindst den fantastiske beliggenhed. Velbekomme og god tur.


Bromølle Kro


Om miniferien står på to, tre, fire eller fem overnatninger, så har Bromølle Kro tilbuddet klar til jer, når kroopholdet går til det vestsjællandske nær Jyderup.

Jeres feriedage på kroen vil her være omgivet af skøn landidyl, hvor skov og Åmose Å sætter scenen for hyggelige ferieminder. 

Særligt er menukortet anbefalelsesværdigt. Anbefalingen er så stor, at Kandis-forsanger, Johnny Hansen, faktisk har skrevet en sang til den gamle kro, hvori den lækre mad bliver fremhævet. 

Og en (u)hyggelig bonusinfo: Bromølle Kro har fået ry for at være hjemsøgt af spøgelser. Måske møder I dem, når det er jeres tur til at besøge kroen i Jyderup? ;-)


Auning Kro


Velkommen til Djursland og til Auning Kro.

Kroen på den jyske næse har en idéel placering omgivet af grønne områder og har samtidig kort til både Djurs Sommerland, Randers Regnskov og Smilets By, Århus. 

I kan benytte jer af Auning Kro til et aftenvisit, når aftensmaden trænger sig på, eller booke et kroophold og lade jer indkvartere på en af kroens 10 moderne værelser. 

Det servicemindede personale står altid klar og glæder sig enormt meget til at opfylde lige netop jeres behov.

Vel mødt til en dejlig miniferie!


Lækkerier til miniferien


Delikatessehuset


En miniferie er som regel i forbindelse med selvforkældelse og specielle øjeblikke.

Uanset anledningen står Delikatessehuset ved Randers klar med et helt univers af lækkerier, specialiteter og udsøgte dråber.

Gennem deres butik og ikke mindst deres omfattende webshop kan I få købt lige præcis de smagfulde varer, som I ønsker allermest til en uforglemmelig miniferie med jeres nærmeste.

Dyk ned i det enorme udvalg, der spænder over utallige gavekurve, øl, vin, gin og meget, meget mere.