Sommerhus Sjælland

...Læs mere

Lej sommerhus på Sjælland med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene på Sjælland fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det hus, der passer dig allerbedst.

Sjælland gemmer på et væld af vige, bugter og kysterstrækninger med sommerhuse helt ud til strandene i de rolige vande med børnevenlige forhold og hybenbuskindpakket sommeridyl. Faktisk slynger sommerhusområderne sig rundt på hele Sjællands kyst fra de skønne områder i Nordsjælland til de naturperlerne omkring Roskilde Fjord og Isefjord, Odsherred og de snørklede kyststrækninger på Sjællands vest- og sydkyst.

En ferie i sommerhus på Sjælland er ferie i et område af Danmark, som qua sin størrelse har det hele. Her er kulturelle aktivitetsmuligheder i rigt mål, historiske mindesmærker, hvor end du vender dig hen, storslåede kongeslotte, storby indenfor rækkevidde og masser af skønne naturperler og afsidesliggende strandstykker, som I kan have helt for jer selv og nyde en picnic med fuglekvidder, bølgeskvulp og jeres egen samtale som eneste lydtapet.

Der er sommerhuse for enhver smag og pengepung på Sjælland. I finder veludstyrede og smagfulde luksussommerhuse og sommerhuse med pool på Sjælland med plads til hele familien. I finder også de mindre og billige sommerhuse på Sjælland helt ude i vandkanten med plads til et enkelt par og masser af hyggelig stemning med morgenmad på sengen og skønne middage på sommerhusterrassen midt i naturen. I finder også ferielejligheder på Sjælland i de idylliske badebyer, hvor I har alle fornødenheder som dagligvarebutikker, restauranter, caféer og så videre lige indenfor rækkevidde.

En ferie ved kysten på Sjælland giver jer masser af tid og plads til at nyde naturen, samværet med hinanden i sommerhuset og de børnevenlige strande. De mindre farvande, som den sjællandske kyst grænser op til, betyder, at strandenes vande er forholdsvist rolige og badevenlige.

Sjælland er en oplagt destination for jer, der gerne både vil være tæt på en masse forskellige aktivitetsmuligheder og den skønne sjællandske natur, som gemmer sig om enhver vejsvingning ude i de idylliske sommerhusområder.

Der findes eksempelvis mange fine naturlegepladser på Sjælland, som kan anvendes ganske gratis.

Hvis du lejer dit feriehus med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet.

Vi samler ferieboligerne på tværs af de mange forskellige udlejere og bureauer her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som udlejerne selv gør. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den perfekte indkvarteringsløsning.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted. Når I tager i sommerhus Sjælland, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning.

Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus på Sjælland er dansk hygge, når det er allerbedst.

Her har I alle byens oplevelsesmuligheder lige indenfor rækkevidde, og I har samtidig mulighed for at trække jer tilbage til hyggen og samværet i sommerhuset, hvor I kan hygge med kortspil, vin, havelege og få snakket mere sammen, end hvad der er tid til i det daglige.

Find det helt rigtige sommerhus på Sjælland

I kan hurtigt og nemt skabe jer et overblik over indkvarteringsløsningerne fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle huse og ferielejligheder er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Sjælland, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om det pågældende hus. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvad huset koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser huset rummer og meget, meget mere.

Det er let at leje en feriebolig på Sjælland med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på huset, vælger den ønskede periode og lejer huset.

Hvis I har brug for hjælp, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed eller et hus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på ferie på Sjælland, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning.

Vi står selvfølgelig også til rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer den bedst mulige oplevelse. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhus Sjælland, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige ønsker og behov.

Vi kan finde dét sommerhus Sjælland eller tæt ved, der passer jer allerbedst. Hvis I er en lille smule fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et feriehus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis den ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde gæster med at finde den perfekte indkvartering.

Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus på Sjælland, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ønskede bolig i vores sikre digitale reservationssystem.

Når I har gennemført jeres betaling, modtager I umiddelbart efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsbureauer på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I booker på Campaya.dk.

Saml på skønne minder

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige rejser og ture med familien og vennerne.

Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre rejseformer. Her er nærhed og hjemlighed, og samtidig træder I ind i en stemningsfuld antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler turen i sommerhus på Sjælland om at spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur.

For andre danner huset rammen om nogle skønne dage, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og langt ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan jeres ferie skal holdes.

I alle tilfælde er I garanteret nogle rammer, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Uanset hvad I er til, byder Sjælland på masser af muligheder. Sommerhusområderne er der masser af ved de sandede kyster og stejle skrænter, og mange huse har deres forskellige udtryk og karakteristika, som I kan forelske jer i. Samtidig er der strøet seværdigheder og oplevelsesmuligheder med lind hånd ud over Danmarks største ø, og I finder alt fra storslåede kongeslotte i Nordjylland til historiske oplevelsescentre på det centrale Sjælland og mange andre legeland og oplevelsessteder for både børn og voksne på Sjællands vestlige side.

Sommerhusudlejning på Sjælland

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et hus gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale.

Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket.

På den måde får I både det fulde overblik over ferieboligerne på Sjælland, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig for enhver smag

Der findes feriehuse på Sjælland og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine til let at finde de ferieboliger, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres indkvartering må koste, hvilken periode I vil afsted i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget andet.

Hvis der ikke er et sommerhus Sjælland, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Sjælland. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et hus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige indkvarteringsløsninger ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde en feriebolig på Sjælland, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst opholde sig midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder den indkvarteringsløsning, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje på Sjælland hele året

Det er populært som aldrig før at leje en feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhus til leje i efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår eksempelvis.

Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje et sommerhus Sjælland i kortere perioder, fx henover en weekend.

Huse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener ejerne et beløb, selvom det pågældende hus ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus på Sjælland i en kortere periode.

Få en minderig tur til Sjælland

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i erindringen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer.

Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et feriehus på Sjælland er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Region Sjælland

Sommerhus Guldborgsund | Sommerhus Falster | Sommerhus Vestsjælland | Sommerhus Marielyst | Sommerhus Nordsjælland | Sommerhus Sydsjælland | Sommerhus Odsherred | Sommerhus Lolland | Sommerhus Vordingborg | Sommerhus Møn | Sommerhus Gilleleje | Sommerhus Kalundborg | Sommerhus Fjordlandet | Sommerhus Slagelse | Sommerhus Stevns | Sommerhus Næstved | Sommerhus Faxe | Sommerhus Lejre | Sommerhus Holbæk | Sommerhus Solrød | Sommerhus Køge | Sommerhus Ringsted | Sommerhus Roskilde | Sommerhus Sorø |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
3980 ferieboliger fundet