Italien

I Rom med børn

Rom, den evige by er Italiens moderne hovedstad som byder på seværdigheder og kultur i overflod, guddommelig mad, glade romere og et vidunderligt klima. Men Rom er selvfølgelig ikke bare seværdigheder, her findes meget mere at lave også for børnefamilier. Romerne er meget børneglade og det er nemt at komme rundt i byen med børn.

Læs hele artiklen »

Gør bilen klar til vinterferien

Når bilen pakkes og der køres ud på vinterferie i Europa er det vigtigt at være opmærksom på at der findes forskellige regler rundt omkring for vinterdæk, pigdæk og andet udstyr. Vær sikker på at have det rigtige udstyr inden i begiver jer afsted.

Læs hele artiklen »

Landlig luksus i Apulien

I det sydlige Italien, på hælen af støvlelandet ligger Apulien, her er der masser af autentisk charme og en duft af det ægte syditalien. Tag på opdagelse i en perle af Italien der ikke er turistet eller overbefolket.

Læs hele artiklen »

Hvor skal skiferien gå hen?

Hvor skal skiferien gå hen? Skal turen gå til Sverige eller Norge eller skal du en tur til Alperne. Læs mere om destinationerne her i vores lille rundtur til de mest populære destinationer i Europa.  Læs hele artiklen »

Invitation til bryllup i Chianti

San Casciano, hvor brylluppet finder sted, ligger i den nordlige del af Chianti Classico området, blot få km syd for Firenze. Læs hele artiklen »

Palladios verdensarv venter i Vicenza

"Aldrig før har arkitekturen i den grad formået at skabe et så fuldendt bygningsværk" sagde Goethe om Villa Rotonda Læs hele artiklen »

Fra Renæssancekunst til modehuse i Vigevano

Drik kaffe på en af Italiens smukkeste pladser, kravl op i Bramantes tårn, gå på skomuseum eller lad dig friste af byens mange design butikker. Læs hele artiklen »

Livet i Italien - for begyndere

At leve i et andet land som udlandsdansker kan være en udfordring - specielt når man kaster sig ud i arrangementer, man ikke helt ved, hvad går ud på! Læs hele artiklen »

På opdagelse i Pavia: rig på stemning, historie, udsøgt mad og vin

Smag på traditionernes kulinariske hemmeligheder og tidernes arkitektoniske overleveringer i de hundrede tårnes by. Læs hele artiklen »