Nordjylland

14 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Vendsyssel (2021)

Området omkring Vendsyssel er rig på vild natur og en frisk vind i håret. De brede naturarealer mod nord giver anledning til både aktivitet og fordybelse. Et mekka af oplevelsesmuligheder uanset om I er til afstressende øjeblikke eller fart over feltet. 

Læs hele artiklen »

8 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Himmerland (2021)

Himmerland ligger område til et bredt udbud af oplevelser, der alt sammen foregår i smukke naturskønne rammer, hvor vand, dyreliv og vild natur altid ligger lige rundt om hjørnet. Nogle af oplevelserne står I endda midt i det.

Læs hele artiklen »

7 af de bedste golfklubber i Nordjylland (2021)

Det nordjyske landskab domineres af åbne grønne vidder i et kuperet terræn. Et sandt paradis for et spil golf. Derfor er der også rig mulighed for at få slået et par bolde, når turen går til den nordligste del af naturskønne Jylland.

Læs hele artiklen »

19 af de bedste oplevelser og seværdigheder i Nordjylland (2021)

Fra feriesummende Skagen til den smukke Limfjord. Nordjyllands stærke natur giver anledning til et rigt udbud af oplevelser. Med vind i håret og solskin fra en skyfri himmel, er den nordjyske natur en stor legeplads for både store og små. 

Læs hele artiklen »

22 af de bedste seværdigheder ved Limfjorden og Vesterhavet (2021)

Thy og omegn er vindblæst hår, brede sandstrande, unge surfere og store naturoplevelser i massevis.

Læs hele artiklen »

GASmuseet: En levende omgang danmarkshistorie

Et helt museum tilegnet emnet gas. Hmm, tænker du måske, giver det overhovedet mening? Og ja, det gør det faktisk, for gassen har haft en markant betydning for Danmarks udvikling, og den historie formidler GASmuseet i Hobro på inddragende og engageret vis.

Læs hele artiklen »