De bedste feriecentre i Jylland
 

De bedste feriecentre i Jylland

Feriecentre er altid et hit hos både store og små. Vi har samlet de bedste feriecentre i Jylland, så du nemt og bekvemt kan finde din favorit.


Grundene kan være mange til at nyde en ferie eller en forlænget weekend i et feriecenter. Mange sætter pris på at man ikke er afhængig af det lunefulde danske vejr. De fleste feriecentrene byder derfor på subtropisk badeland eller andre badefaciliteter så man er garanteret badevejr uanset vejrudsigten.


En af de andre grunde til at holde en af sine ferier i et nærliggende feriecenter er muligheden for hurtigt at slippe væk fra hverdagens trummerum. Det kræver hverken lang planlægning eller lang transport tid at bryde ud af de faste rammer og holde fri fra tøjvask og rengøring.


Hvor enten du vælger at holde dine ferie eller forlænget weekend er der garanti for badevejr og underholdning i timevis.  


I Krøyer’s eksklusive ferieboliger oplever du den helt rigtige stemning af Gl. Skagen. I de charmerende skagensgule huse bor du få hundrede meter fra hav, strand og klit. I har alt indenfor rækkevidde restauranter, kunstmuseer, gallerier og fantastiske shoppingmuligheder i nærliggende Skagen.

 Find en ferielejlighed i Feriecenter Krøyer's her


Feriecentret ligger i Løkken, der er kendt for at have en af Nordeuropas bedste badestrande. Løkken byder på en hyggelig atmosfære og masser af liv året rundt.  I finder kilometervis af badestrand, klitter og rent badevand i en kort gåafstand fra feriecenteret og med Løkken Golfbane som nabo er der rig mulighed for aktiviteter i naturen.

Find en ferielejlighed i Feriecenter Løkken her


Naturen ved Hirtshals kan tage pusten fra de fleste. Nyd den i fulde drag fra Feriecenter Fyrklit, hvor der er direkte havudsigt fra de fleste lejligheder, eller når I går på opdagelse i det spændende klitlandskab lige udenfor døren. I bor i dejlige, velindrettede ferielejligheder med fri adgang til alle faciliteter. Her finder I ud over den store lyse swimmingpool, børnebassin, sauna, udendørs swimmingpool og selvfølgelig et dejligt badeland, forbeholdt feriecentrets gæster, med 37 meter tunnelrutschebane. 

Find en ferielejlighed i Feriecenter Fyrklit her


Feriehusene i Sæby Søbad Feriecenter ligger tæt på naturen, direkte ud til den børnevenlige strand med badeglade legekammerater og herligt badevand. Sæby er måske danmarks mest idylliske ferieby. I Sæby finder I alt hvad I skal bruge til en god ferie, her bobler der af livsglæde, gallerier, kunsthåndværk, shopping og spændende spisesteder. 

Find en ferielejlighed i Sæby Søbad her 


Feriecenter Nordsøen ligger lige ud til de skønne badehuse i Blokhus og til Nordeuropas bedste badestrand, der strækker sig fra Rødhus i syd til Løkken i Nord. Fra feriecentret kan I nyde en fantastisk udsigt ud over det imponerende hav, og bag klitrækken ligger et pragtfuldt plantagelandskab, der er som skabt til familiens traveture.  En af højdepunkterne i Feriecenter Nordsøen er uden tvivl det subtropiske badeland. Her kan I boltre jer i bølgerne, uanset hvad vejrguderne byder på. 

Find en ferielejlighed i Feriecenter Nordsøen her


Vigsø Feriecenter ligger i naturskønne omgivelser i Thy i Nordvestjylland nær Hanstholm og Limfjorden. Alle vores ferieboliger ligger tæt ved de fantastiske og børnevenlige strande i Vigsø Bugt. Her kan I opleve det fascinerende Vesterhav, både fra sin barske side med høje bølger og kraftig vind, og fra sin mere rolige side på en skøn og varm sommerdag. I Vigsø Feriecenter har I gratis adgang til badelandet, hvor vandet altid er 28 grader og luften min. 30 grader. 

Find en ferielejlighed i Vigsø Feriecenter her


I første parket til havnen og fjorden finder du feriecenter Agger Havn. Her bor du og familien i en skøn feriebolig med en hyggelig terrasse. Med beliggenhed i de naturskønne hedearealer er Agger Havn det ideelle udgangspunkt for trave-, fiske- og cykelture.  Besøg fuglereservatet nord for Agger, tag på klitvandring langs Vesterhavet, sving fiskestangen ved Flade Sø eller tag på cykeltur i Thys smukke natur. Udforsk det smukke og uspolerede naturområde fra Agger Tange til Hanstholm, som i 2008 blev udnævnt til Danmarks første Nationalpark. 

Find en ferielejlighed i Agger Havn Feriecenter her


Lemvig Marina Feriecenter er børnenes paradis, her findes næsten alle muligheder for leg og sport.  Ferielejlighederne ligger ganske tæt på den fine børnevenlige badestrand med badebro. Her er det muligt at gå langt ud i vandet, inden det bliver dybt. Der er gratis adgang for lejlighedens beboere til den indendørs svømmehal, med børnebassin, boblebad, sauna, og dampbad.  

Find en ferielejlighed i Lemvig Marina her


Øer Maritime Ferieby er med sin beliggenhed i Ebeltoft og opbygning fuldstændig unik. De hyggelige ferieboliger ligger spredt rundt omkring på syv bro-forbundne øer – nogle med udsigt til havnebassinerne, mens andre ligger ud til kanaler og natur. Her er masser af aktiviteter for hele familien, blandt andet svømmehal, en sportshal og minigolf.  I Ebeltoft finder I ligeledes masser af underholdning for både store og små

Find en ferielejlighed i Øer Maritime Ferieby her 


Feriecenter Bønnerup Strand, ligger ved en lille, hyggelig fiskerby på Norddjurs – kun en lille times kørsel fra Aarhus. På Feriecenter Bønnerup Strand bor I kun 200 meter fra en børnevenlig strand og tæt på skoven. Børnene kan boltre sig i feriecentrets swimmingpools eller legerum, hoppe på trampoliner eller udfordre hinanden og resten af familien i bordtennis, billard eller minigolf. I kan også komme helt ned i tempo med en tur i dampbad, spa eller sauna.

Find en ferielejlighed i Feriecenter Bønnerup Strand her


Feriecenter Søndervig ligger kun få kilometer fra Ringkøbing. Her strækker klitterne sig milevidt langs Vesterhavet med en lun sandgryde til hver eneste familie. På feriecentret er der lune solterrasser, billard, bordtennis m.m. samt legerum inde og legeplads ude. Feriecentret har eget subtropiske badeland, babypool, spabad og sauna. 

Find en ferielejlighed i Feriecenter Søndervig her


Feriecenter Klitten minder mest af alt om de gamle danske badehoteller.  Her er hyggen og det luksuriøse i fokus. I har kun en kort gåtur gennem klitterne til Vesterhavets dejlig badestrand.  Ved et ophold i Feriecenter Klitten har I mulighed for at købe adgang til det store badeland i Søndervig Feriecenter for bare Kr. 100,- om dagen for alle gæster tilknyttet lejligheden.

Find en ferielejlighed i Klitten Feriecenter her


På Feriecenter Bork Havn sættes alle sejl til. I bor i hyggelige rækkehuse med egen terrasse og kan frit benytte det lille badeland med spa og tyrkisk bad. Her er aktiviteter for enhver smag. I kan bade, surfe, fiske, gå 1000 år tilbage i tiden og opleve stemningen i Bork Vikingehavn. Eller I kan opleve natur- og dyrelivet i dette område, som også byder på nogle fantastisk spændende fuglereservater, Tipperne og Skjern Enge, der er en del af et af Nordeuropas største naturgenopretningsprojekter. Der er muligheder for udfoldelse for alle i Borkhavn.

Find en ferielejlighed i Feriecenter Bork Havn her


Ho Feriecenter er omgivet af hav med Ho Bugt mod øst, Esperance Bugt mod syd og Vesterhavet mod vest. De uforlignelige vestjyske badestrande ligger derfor blot få kilometer fra jeres dør, når du bor på Ho Feriecenter. Er I mere til opvarmet badevand, så kan du besøge vores badeland, som du har gratis adgang til. Feriebarometeret står derfor på badeferie, når du vælger at holde jeres ferie på Ho Feriecenter.

Find en ferielejlighed i Ho Feriecenter her


Alene beliggenheden direkte på den berømte, brede strand er hele ferien værd. Intet andet hotel på Fanø kan som Feriecenter Vesterhavet tilbyde en så enestående udsigt over Vesterhavet. Alle ferielejligheder har balkon eller terrasse og de fleste en pragtfuld havudsigt. Feriecentret tilbyder en lang række faciliteter inde som ude. Der både en udendørs og indendørs swimmingpool at boltre sig i. I kort afstand finder man vej til øens skønne naturlegeplads

Find en ferielejlighed i Feriecenter Vesterhavet her


Inviter familien eller vennerne på et ophold ud over det sædvanlige. På Rømø Resorts  bor I direkte ud til en af Danmarks bedste links golfbanerFeriecentrets 2.600 m2 store wellness-afdeling, hvortil der også hører udendørs atriumhave, byder på luksus pur til krop, sjæl og sanser.  Børnene er der selvfølgelig også tænkt på idet der findes badeland, legeplads, hoppepuder, multibane og legerum.

Find en ferielejlighed i Rømø Resorts her


På feriecenter Rim har I det mest storslåede natursceneri lige foran næsen. Den unikke fauna ved Vadehavet, den enorme strand og de beskyttede klitter. Feriecentret byder på fodbold, tennis, aktivitetsrum, bordtennis, billard og en swimmingpool med børnebassin. 

Find en ferielejlighed i Feriecenter Rim her


Marina Fiskenæs ligger i Gråsten ikke langt fra Gråsten slot. Her finder I store fælles grønne arealer med legeplads, petanquebane, beachvolley og meget mere. Der er gratis adgang til det børnevenlige subtropiske vandland og mod betaling er der også adgang til et fantastisk wellnessområde. De fleste af husene har tilmed sauna og spa, så der er mulighed for wellness i selve feriehusene.


Find en ferielejlighed i Marina Fiskenæs her


Fra et af Danmarks smukkest beliggende feriecentre har I en skøn udsigt over Genner Bugt og Lillebælt. I dette dejlige område er der i sommermånederne gratis adgang til en stor, udendørs swimmingpool med separat børnebassin. I kan også bade fra den børnevenlige strand eller benytte jer af gode surf- og fiskemuligheder. Af andre aktiviteter kan nævnes beachvolleybane, minigolf og legeplads.

Find en ferielejlighed i Løjt Feriecenter her