Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Feriebolig Italien

Lej sommerhus i Italien på dine præmisser

Feriebolig Italien

Lej feriebolig i Italien med vores søgemaskine. Vi har samlet feriehuse i Italien og ferielejligheder i Italien fra både bureauer og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den indkvarteringsløsning, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer din feriebolig i Italien med Campaya, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler feriehuse i Italien og ferielejligheder i Italien på tværs af de mange forskellige udlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som de også kan lejes til på udlejningsbureauernes egne portaler.

Campaya har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske gæster godt afsted på rejser til Italien. Når I er indlogerede i jeres feriebolig Italien, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller terrassestolen med en god kop kaffe, en kold øl eller måske et glas vin og ellers bare nyde hinandens selskab. En ferie i Italien i feriebolig i Italien er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med hyggelige gåture og oplevelser i nærområdet og med brætspil ved spisebordet eller familiemiddage på terrassen.

Sommerhuse i Italien med særlige kvaliteter

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Find hurtigt det perfekte sommerhus i Italien

Bliv inspireret af relaterede destinationer til Italien


En tryg ferie i feriebolig i Italien

Hos Campaya har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde gæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder den perfekte feriebolig Italien, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres feriebolig Italien i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejere på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres feriebolig Italien på Campaya.dk.

Feriebolig i Italien for enhver smag

Der findes ferieboliger i Italien og omegn for enhver smag. Det er oplagt at bruge ferieboligen i Italien som udgangspunkt for en kør selv ferie Italien, og I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde den indkvartering, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres feriebolig Italien må koste, hvilken periode I skal bruge jeres feriehus Italien i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om det skal være en et feriehus i Italien eller en ferielejlighed Italien og meget mere.

Hvis der ikke er en ferielejlighed Italien eller et feriehus Italien, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt og se, hvor det helt perfekte sommerhus i Italien ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et feriehus i Italien eller en ferielejlighed Italien, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder den feriebolig Italien, som passer bedst til jeres ønsker.

Få en minderig ferie i Italien

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med badeture til stranden, hygge og plasken i poolen og ture ud til lokale seværdigheder. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og en feriebolig Italien eller et sommerhus i Italien er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en tur til sydens sol, som står knivskarpt i din erindring?

Ofte stillede spørgsmål om ferieboliger i Italien

 • ✔️ Hvor mange ferieboliger i Italien har Campaya?

  Campaya udlejer cirka 15.000 ferieboliger i Italien på vores portal fra både bureauer og private.

  Lej feriebolig i Italien her.

 • 💡 Hvad koster en feriebolig i Italien?

  De fleste ferieboliger i Italien koster 6000-12.000 kroner pr. uge afhængig af lejetidspunktet. I sommerens højsæson er priserne lidt højere end i årets øvrige perioder.

  Se alle vores ferieboliger i Italien her.

 • 🏖️ Hvor mange ferieboliger i Italien har havudsigt?

  Langt de fleste ferieboliger i Italien ligger ved kysten.

  Mere end 1000 af vores ferieboliger i Italien ligger mindre end 100 meter fra havet. Mange af disse har havudsigt.
  Find en kystnær feriebolig i Italien her.