7 af de bedste spisesteder og restauranter på Frederiksberg (2024)Frederiksberg. Lige i hjertet af vidunderlige København.

Den velkendte bydel i hovedstaden er kendt for alverdens interessante ting. Heriblandt sin glimrende gastronomi. Og det er med ekstremt god grund!

Det pulserende Frederiksberg rummer et hav af autentiske restauranter og spisesteder, hvor lokale ildsjæle med kærlighed for både kvalitet og smag dagligt kokkerer for sine mange sultne og glade gæster.

Mulighederne for spisesteder og restauranter er uendelig mange på Frederiksberg, og nu er det blot op til jer om at udnytte dem på bedst mulig vis.

Rigtig god appetit!


Campaya samler alle udlejningssommerhuse ét sted

Se sommerhuse på Sjælland her


Restaurant RADIO

Sæt jer komfortabelt til rette og bliv en gastronomisk oplevelse rigere. Foto: Restaurant RADIO.

Bare 200 meter fra Københavns Indre Søer er Restaurant RADIO beliggende med det storslåede musikkonservatorium som genbo. Også kendt som det gamle radiohus.

Restaurant RADIO er en unik kombination af et sted, som både er imødekommende, moderne og urbant. Og så laver de bare hamrende gode og økologiske retter.

Stedet værner om de lokale leverandører, der bestemt ikke er tilfældigt udvalgte. Kvaliteten af råvarerne er i højsædet, og det mærker man med det samme, når man sætter tænderne i retterne. 

Menukortet er skiftende, og et besøg ved RADIO er altid en sæsonbetonet oplevelse. Faktisk skiftes menukortet intet mindre end 12 gange årligt. Hver eneste måned.

Grøntsager er en altafgørende råvare ved den nytænkende restaurant. Vi tør faktisk godt garantere, at I vil opleve forskellige former for grøntsager i alverdens inspirerende sammensætninger, som I ikke har set før.

Så tag turen forbi Restaurant RADIO, lad de mange smagsindtryk sætte sig i de moderne restaurantomgivelser og bliv klogere på det nordiske køkken. Velbekomme.


Restaurant Frederiks Have 

Der er dækket op til en enestående madoplevelse i den hyggelige gårdhave. Foto: Restaurant Frederiks Have.

I hjertet af formidable Frederiksberg finder I Restaurant Frederiks Have. En sand oase med en placering lige nord for den frodige Frederiksberg Have.

Restaurant Frederiks Have huserer i en historisk bygning, der på passende vis danner rammerne om den uforglemmelige stund, der venter jer forude. 

Dyk ned i det indbydende menukort og mærk godt efter, hvad både mave og hoved lyster. Er du til lidt af det hele? Så skal du uden tvivl "En Aften på Haven". 

Her forkæles man indledningsvis med caviar og champagne, inden fem overdådige retter med dertilhørende vinmenu står på menuen. Gildet afsluttes naturligvis med kaffe og lidt til den søde tand.  

Oplagt er det lige at runde den gennemførte oplevelse af med en afslappende gåtur gennem idylliske Frederiksberg Have.

Rigtig god tur!


San Marco JUNIOR

Menukortet på JUNIOR er spækket med italienske specialiteter og klassiske retter. Foto: San Marco JUNIOR.

Ved krydset mellem Falkoner Allé og Grundtvigsvej ligger en italiensk perle. San Marco JUNIOR!

Træd ind i en personlig og intim atmosfære, der tydeligt bærer præg af, at stedet drives af ejere med tilknytning og kærlighed til Italien.

Hos JUNIOR er der noget for enhver smag. Om man er til italienske specialiteter eller klassiske retter, så skuffer det populære spisested på ingen måde. Tværtimod.

Ud over deres delemenuer med fem, seks og ti retter, så er der et stort og varieret menukort med klassikere som vitello tonnato, kalvemørbrad, hummer & bestselleren kalvetatar med trøffel & estragonmayo.

Hos JUNIOR får du betjening ud over det sædvanlige og value for money, både hvad angår service, mad & vin.

Tilbage er der vist blot at ønske jer rigtig god fornøjelse ved San Marco JUNIOR. Buon appetito!


Sans Souci Restaurant & Vinstue

En fransk perle i centrum af Frederiksberg. Foto: Sans Souci Restaurant & Vinstue.

Sans Souci. Et fransk udtryk for "uden bekymring". Sans Souci Restaurant & Vinstue kan I uden tvivl besøge helt uden nogen form for bekymring. 

Den autentiske restaurant tilbyder sine mange glade gæster et fristende udvalg af dansk smørrebrød ved frokosttid og franske bistroretter i aftentimerne.  

Slår I vejen forbi den franske perle for at tilfredsstille den frokostsultne mave, bliver I mødt af et menukort fyldt med smasklækre smørrebrød. 

Vi snakker klassiske smørrebrødsvarianter med forskellige tilberedninger af sild, forskellige klassiske varianter med fisk såsom rødspættefileter, rejer og laks og klassiske varianter med kød i form af eksempelvis roastbeef, rullepølse og rørt tartar.

Aflægger I restauranten et visit om aftenen forvandler menukortet sig til franskinspirerede retter, og heller ikke her skuffer Sans Souci Restaurant & Vinstue. 

I vinbaren er der altid åbne flasker, som sælges i glas, hvorfor det altid er muligt at smage på forskellige druer af høj kvalitet til fine priser.

Der er i den grad lagt i kakkelovnen til en helt igennem gennemført helhedsoplevelse hos Sans Souci. 


Promenaden

Bøf, fritter og sauce bearnaise. Promenanden favner bredt. Foto: Promenaden.

På den intime Frederiksberg Allé er der altid en fantastisk stemning. En fantastisk stemning som blot intensiveres, idet man træder ind af døren hos Promenaden.  

Promenaden favner bredt. Er man til en hurtig kop kaffe, et frokostkort med smagfulde smørrebrød eller et attraktivt aftenkort med både danske og franske klassikere, så er Promenaden lige stedet for jer. 

Vigtigst af alt er det smagen, de lokale råvarer og den hyggelige atmosfære, som indrammer den oplevelse, der venter jer.

Sæt tænderne i alt lige fra pil selv rejer til moules frites og cæsarsalat. Eller lad jer friste af alle de andre spændende retter indimellem. 

Læg under jeres besøg også mærke til den beundringsværdige indretning i restauranten, som bærer stort præg af flotte kunstneriske værker.

Hvert element er med til at understøtte den hyggelige atmosfære, der unægteligt er hos Promenaden. Rigtig god fornøjelse!


Den Blå Hund

Har I prøvet en burger med gedeost? Ellers har I en alletiders mulighed hos Den Blå Hund. Foto: Den Blå Hund.

Ud til den populære Godthåbsvej er en særdeles charmerende café placeret. Den Blå Hund!  

Den Blå Hund er et sted, hvor man med fordel kan svinge forbi flere gange i en dags forløb. Til brunch. Til frokost. Til eftermiddagskaffe. Til aftensmad. Eller bare til en fyraftensøl. 

Indled dagen på fortrinlig vis ved at bestille enten den lette brunch, der er vegetarvenlig, eller den tunge brunch med blandt andet pølser og pålæg til de lidt mere kødglade.  

Presser kaffetørsten og den søde tand sig på i løbet af dagen? Bare rolig. Den Blå Hund kommer jer omgående til undsætning. Hvad med en varm kop cappuccino og en sukkersød Creme Brulée?

Når aftenen indfinder sig, trænger sulten sig uundgåeligt på, og mulighederne ved Den Blå Hund er mange. Risotto. Ribeye. Lammeculotte. Trøffelpasta. Blandt meget andet. 

Rund en begivenhedsrig dag af ved Den Blå Hund med en forfriskende cocktail fra cocktailkortet eller med en afslappende fyraftensøl fra ølkortet. Skål!


Restaurant Romarin

Restaurant Romarin mestrer fransk kokkekunst til fulde. Foto: Restaurant Romarin.

Blot et stenkast fra Sortedams Sø er Restaurant Romarin beliggende. Lige mellem det eminente søområde og det idylliske parkområde i Fælledparken. En perfekt placering.

Hos Restaurant Romarin mestrer man udsøgt kokkekunst i det franske køkken, og det populære spisested tilbyder et ganske unikt koncept for sine gæster.

Da man ønsker at fokusere mest muligt på gastronomien, tillader stedet faktisk, at man som spisende gæst selv må medbringe sin favoritvin til maden. Endda uden at skulle betale for propgebyr.

Lad vinen ilte, mens I tager et kig på det indbydende menukort med et bredt udvalg af forretter, hovedretter og desserter. Sammensæt jeres helt egen tre retters menu og tilbring nogle minderige stunder sammen.

Så tag favoritvinen og dine nærmeste under armen og bliv en uforglemmelig spiseoplevelse rigere hos Restaurant Romarin.

Rigtig god appetit!