Kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde et sommerhus eller feriebolig, så tøv ikke med at kontakte os. Vores kundeserviceteam sidder klar alle ugens dage til at tage imod din henvendelse og  svare på stort og småt. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kundeservice kan kontaktes på 78 74 62 62 eller kundeservice@campaya.dk.

Du kan også kontakte vores husejerrådgivere på 69 91 80 60 eller husejer@campaya.dk, hvis du er sommerhusejer og har spørgsmål til stort og småt.

Svaret på dit spørgsmål er muligvis også at finde i vores oversigt over ofte stillede spørgsmål herunder.

Ofte stillede spørgsmål


Du kan både booke online og ved at kontakte vores kundeservicemedarbejdere på 78 74 62 62 eller kundeservice@campaya.dk. Hvis du har fundet din ønskede feriebolig på sitet, trykker du først på ”Beregn pris”, hvorefter du kan fortsætte til reservationen.
Det er fuldkommen sikkert at bestille din feriebolig på Campaya.dk. Vi bruger den nyeste sikkerhedsteknologi og samarbejder kun med dygtige og velrenommerede partnere. Du kan læse mere om sikkerhed i vores privacy policy.
Det fremgår af den enkelte bolig nederst på siden, om det er tilladt at medbringe husdyr. Du har også mulighed for kun at søge blandt huse, hvor det er tilladt at medbringe husdyr på vores sider, hvor vi har samlet sommerhuse, hvor det er tilladt medbringe hund.
Det er forskelligt fra bolig til bolig og afhænger også af, hvilken type telt der er tale om. Hvis du ønsker at sætte telt op, kan du kontakte vores kundeservice og forhøre dig om mulighederne for den enkelte bolig.
Som udgangspunkt må der være det antal personer, som står angivet i husbeskrivelsen. I nogle tilfælde er det tilladt at være flere. Hvis du ønsker det, kan du kontakte vores kundeservice og høre nærmere.
Det fremgår af den enkelte bolig, hvor den er placeret, og hvor langt der er til strand, butikker og lignende.
Hvis huset er ledigt før eller efter din ferie, er det i langt de fleste tilfælde muligt at forlænge opholdet.
Når du har booket og betalt din feriebolig, vil det fremgå af bookingbekræftelsen, hvor du kan afhente din nøgle. Nøglen vil oftest kunne afhentes tæt på ferieboligen.
Lejer skal selv medbringe linned, håndklæder, viskestykker, klude, toiletpapir og rengøringsmidler. Medmindre andet fremgår af dine specifikke bookingpapirer, hvis du eksempelvis har tilkøbt en linnedpakke.
Før du booker din feriebolig, vil det fremgå, hvad der måtte være af ekstraomkostninger. I de nordiske lande er prisen for dit ophold oftest eksklusiv forbrug, mens dette oftest er inkluderet i prisen ved leje af ferieboliger i fx Sydeuropa. Du har desuden mulighed for at tilkøbe slutrengøring.
Du kan som regel tage din feriebolig i brug fra kl. 16.00 på ankomstdagen, mens du oftest skal forlade boligen og aflevere nøglen senest kl. 10.00 på afrejsedagen. De præcise tidspunkter vil fremgå af din lejeaftale. Ved sen ankomst bedes du kontakte vores kundeservice.
Hvis du endnu ikke har betalt din reservation, kan du gebyrfrit ændre den. Før du booker boligen, har du også mulighed for at se de præcise afbestillingsbetingelser.

Når du har betalt boligen, vil du blive pålagt et gebyr, hvis du vil annullere din bestilling. Hvis der er mindre end et par måneder til afrejsedatoen, vil du oftest skulle betale for opholdet. Men kontakt eventuelt vores kundeservice, de kan i nogle tilfælde hjælpe.
Det korte svar er ja. I vinterperioden er der dog begrænsning på, hvor lang en periode man må opholde sig i et dansk sommerhus ad gangen. Samtidig skal du være opmærksom på, at hele lejebeløbet skal betales på forhånd, når du lejer en feriebolig for en længere periode.

Vi har også mulighed for at indkvartere dig i en helårsbolig, hvor der ikke er de samme restriktioner. Det kan eksempelvis være relevant ved en genhusningssag. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for yderligere oplysninger.
I de fleste sommerhuse og ferieboliger er der skiftedag om lørdagen, så du finder flest ledige boliger ved at søge fra lørdag til lørdag. Hvis boligen ikke er ledig, kan du prøve at ændre den angivne periode eller finde en anden feriebolig.

Du har med vores sommerhus udlejning mulighed for at leje et feriehus eller et sommerhus med pool i en kortere periode, hvis du venter med at booke, indtil du er tæt på ankomstdagen. 28 dage før ankomstdatoen åbnes der op for at booke ferieboliger i kortere perioder. Når sommeren har indfundet sig, er det ofte vanskeligt at finde et sommerhus på Bornholm eller i andre populære områder grundet den store efterspørgsel. Så hvis I vil være sikre på at finde en bolig et bestemt sted, er det en god idé at være ude i god tid.
Responsive image

Det er første gang jeg bruger Campaya, fik det anbefalet af en ven, og det har jeg ikke fortrudt

Responsive image

Lars, Trustpilot

Responsive image

Har fået utrolig god hjælp. De er gode til at følge op på tingene, og flittige til at undersøge og besvare spørgsmål. Har fået alle de oplysninger jeg kunne ønske mig

Responsive image

Ulle, Trustpilot

Responsive image

Kan kun sige godt om Campaya. Fine billeder og beskrivelser af sommerhusene og hurtig tilbagemelding

Responsive image

Helle, Trustpilot