Sommerhus Middelfart

...Læs mere

Lej sommerhus i Middelfart med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Middelfart fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det hus, der passer dig allerbedst.

Med placeringen helt ud til Lillebælts slyngninger og Båring Vigs skønne badestrande er sommerhusområderne i Middelfart og den umiddelbare omegn skønt placeret i den idylliske fynske natur. Her er I altid tæt ved en af de langstrakte hvide badestrande og de mange oplevelsesmuligheder i Middelfart og nærområderne i både Jylland og på Fyn.

Middelfart ligger lige ved Lillebæltsbroen, og det er nemt at komme til og fra byen og de mange seværdigheder i både Middelfart, Odense og Trekantsområdet i Jylland, så her er I virkelig tæt på både den skønne fynske natur og de mange oplevelsesmuligheder i området.

Derfor er en ferie i sommerhus i Middelfart det samme som at åbne en masse døre, så I kan gøre ferien til lige præcis det, I drømmer om. Her er store luksussommerhuse med plads til hele den pukkelryggede, fine sommerhuse med pool i Middelfart og mindre og billige sommerhuse tæt på strand og natur, hvor I kan putte jer og nyde hinandens selskab i de naturskønne områder.

Hvis du lejer dit feriehus med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet.

Vi samler ferieboligerne på tværs af de mange forskellige udlejere og bureauer her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som udlejerne selv gør. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den perfekte indkvarteringsløsning.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted. Når I tager i sommerhus Middelfart, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning.

Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Middelfart er dansk hygge, når det er allerbedst.

I Middelfart er I aldrig langt fra den natur, som I måske ikke ser nok til i jeres daglige arbejde i byerne og på kontorerne, og det er skønt at få lidt luft til hovedet og fornyet energi ved at holde ferie i et af de skønne sommerhuse ud til Lillebælt og Båring Vigs skønne strande.

Find det helt rigtige sommerhus i Middelfart

I kan hurtigt og nemt skabe jer et overblik over indkvarteringsløsningerne fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle huse og ferielejligheder er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Middelfart, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om det pågældende hus. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvad huset koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser huset rummer og meget, meget mere.

Det er let at leje en feriebolig i Middelfart med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på huset, vælger den ønskede periode og lejer huset.

Hvis I har brug for hjælp, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed eller et hus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på ferie i Middelfart, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning.

Vi står selvfølgelig også til rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer den bedst mulige oplevelse. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhus Middelfart, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige ønsker og behov.

Vi kan finde dét sommerhus Middelfart eller tæt ved, der passer jer allerbedst. Hvis I er en lille smule fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et feriehus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis den ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde gæster med at finde den perfekte indkvartering.

Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Middelfart, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ønskede bolig i vores sikre digitale reservationssystem.

Når I har gennemført jeres betaling, modtager I umiddelbart efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsbureauer på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I booker på Campaya.dk.

Saml på skønne minder

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige rejser og ture med familien og vennerne.

Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre rejseformer. Her er nærhed og hjemlighed, og samtidig træder I ind i en stemningsfuld antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler turen i sommerhus i Middelfart om at spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur.

For andre danner huset rammen om nogle skønne dage, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og langt ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan jeres ferie skal holdes.

I alle tilfælde er I garanteret nogle rammer, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Smut en tur ud af sommerhusdøren og ned til en af strandene ved Båring Vig, kast jer i de blå bølger, slå lidt smut, eller sæt jer godt til rette og sku langt ud over det blå hav. Det er da inspirerende og noget helt andet end madpakker, støvsugning og tagrenderensning!

Sommerhusudlejning i Middelfart

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et hus gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale.

Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket.

På den måde får I både det fulde overblik over ferieboligerne i Middelfart, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus i Middelfart for enhver smag

Der findes sommerhuse i Middelfart og omegn for enhver smag. Vi har sommerhuse i og tæt ved Strib og flere sommerhuse i Middelfart med havudsigt ud til Båring Vig. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus Middelfart, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Middelfart. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et hus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige indkvarteringsløsninger ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde en feriebolig i Middelfart, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst opholde sig midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder den indkvarteringsløsning, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Middelfart hele året

Det er populært som aldrig før at leje en feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhus til leje i efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår eksempelvis.

Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje et sommerhus Middelfart i kortere perioder, fx henover en weekend.

Huse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener ejerne et beløb, selvom det pågældende hus ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Middelfart i en kortere periode.

Få en minderig tur til Middelfart

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i erindringen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer.

Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et feriehus i Middelfart er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Middelfart

Sommerhus Brenderup | Sommerhus Asperup | Sommerhus Vejlby Fed | Sommerhus Nørre Aaby | Sommerhus Ejby |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
116 ferieboliger fundet
 • id: mh62319

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Stråtækt sommerhus på en 2360 m2 stor naturgrund, som grænser op til et stort åbent areal. Fra terrassen og grunden er der udsigt over havet ved Båring Vig. Sommerhuset er i to plan. Stueplan har s


 • id: mh16363

  • Sommerhus
  • 7 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med udsigt over vand og sø, en af de bedste beliggenheder i området. Huset er et endehus, som ligeledes giver fred og ro. På 1. sal er der en balkon med udsigt over området og et kig til


 • id: mh56177

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus bare ca. 10 m fra havet og med panoramaudsigt over vandet ved Bro Strand. Udsigten kan nydes både fra huset og grunden. Sommerhuset er opført i to plan, og stueplan er indrettet med et kø


 • id: mh8617

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ved Båring Vig ligger dette sommerhus. Fra terrassen er der et flot kig til vandet. Tre soveværelser, badeværelse med bruseniche og gulvvarme og kombineret opholds-/spisestue indrettet med møbler i


 • id: mh55912

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med udsigt over vand og sø, en af de bedste beliggenheder i området. Huset er et endehus, som ligeledes giver fred og ro. På 1. sal er der en balkon med udsigt over området og et kig ti


 • id: mh10798

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Her bor I i ferieboliger i charmerende, svensk skærgårdsstil, som alle er indrettet med spabad og sauna. Bro Strand er en idyllisk plet på det nordfynske landkort. Fra denne feriebolig er der havki


 • id: mh67932

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette stråtækte sommerhus med spabad og sauna er beliggende på en 2210 m2 stor naturgrund, som grænser op til et stort åbent areal ved Båring Vig. Sommerhuset rummer lys, kombineret opholds/spisest


 • id: mh69368

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Kun cirka 160 m fra kysten ved Varbjerg Strand ligger dette højtbeliggende sommerhus med en særdeles flot udsigt til vandet og området fra huset og terrassen. Sommerhuset ligger ud til et stort, fr


 • id: mh67045

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ved Varbjerg Strand finder I dette sommerhus ca. 200 m fra kysten. Fra terrassen på 1. sal er der et flot kig til havet. Sommerhuset er indrettet med en stor kombineret opholds/spisestue med møbler