Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Sommerhus i Allinge

Lej sommerhus i Allinge på dine præmisser

Sommerhus i Allinge

Lej sommerhus i Allinge med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Allinge fra både bureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den feriebolig i Allinge, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer dit sommerhus i Allinge med Campaya, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene i Allinge på tværs af de mange forskellige udlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som de udlejes til på til på udlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus i Allinge til ferien.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus i Allinge, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus i Allinge er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Allinge er dansk hygge, når det er allerbedst.

Vælg sommerhuse i Allinge med særlige kvaliteter:

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vores kunder elsker os!

Find hurtigt det perfekte sommerhus i Allinge

Se områder og sommerhuse i Allinge


Nyd en fantastisk ferie i Allinge

Allinge er en by, der tilbyder oplevelser for enhver. Uanset om du skal på ferie med dine børn, på en romantisk tur for to eller bare gerne vil slappe af, så er der rig mulighed for det i Allinge.

Er du til smuk natur, er Allinge en oplagt destination. Allinge er omgivet af smuk natur, der omfatter klippekyster, maleriske strande og bakkede landskaber. Området byder på en fantastisk udsigt over Østersøen og giver mulighed for afslappede vandreture og naturskønne cykelture.

For de kulturinteresserede er der rig mulighed for at gå på opdagelse i Allinge. Allinge har en rig kulturarv, der kan udforskes. Hammershus Slot, som er en imponerende middelalderborg, ligger lige i nærheden af Allinge.. Der er også flere historiske steder og museer i området, som giver dig mulighed for at lære om øens fortid.

For de madglade, er Bornholm altid et besøg værd. Bornholm er kendt for sine kulinariske specialiteter, og Allinge er ingen undtagelse. Her kan du smage friskfanget fisk, lækre røgvarer og andre lokale delikatesser. Der er også flere restauranter og caféer, der serverer traditionelle bornholmske retter samt internationale køkkener.

Er du til afslapning og wellness, er Allinge et besøg værd. Allinge er et ideelt sted at komme væk fra hverdagens stress og travlhed og finde ro. De naturskønne omgivelser og det rolige miljø giver mulighed for afslapning og genopladning. Du kan også forkæle dig selv med wellness- og spa-behandlinger, der tilbydes af flere hoteller og feriesteder i området.

Allinge er generelt en populær destination, især i sommermånederne, hvor Allinge byder på et bredt udvalg af aktiviteter, bl.a. musikfestivaler, koncerter, kunst- og håndværksmarkeder samt kulinariske arrangementer. Der er altid noget at opleve og nyde i Allinge i løbet af sommeren.

10 spændende attraktioner i Allinge

Når du lejer et sommerhus i Allinge, har du den perfekte base for at komme ud at opleve både Allinge, men også de omkringliggende byer. Faktisk er du aldrig langt væk fra noget som helst, når du holder ferie på Bornholm.

Vi har derfor her samlet nogle af de mest mest populære attraktioner og oplevelser i Allinge og omegn, som du ikke må gå glip af på din sommerhusferie:

  1. Hammershus Slot: Besøg Hammershus Slot, som er en imponerende middelalderborg beliggende på klipperne nær Allinge. Du kan udforske borgens ruiner og nyde den spektakulære udsigt over Østersøen. Det er ikke uden grund at den er Bornholms mest besøgte seværdighed.
  2. Sandvig Strand: Nyd den smukke Sandvig Strand, der er Nordbornholms mest populære badestrand. Stranden har fint sand og klart vand, og det er et ideelt sted til at slappe af og nyde solen.
  3. Allinge Havn: Tag en gåtur langs Allinge Havn og oplev den maleriske atmosfære. Du kan beundre de farverige fiskerhuse, sejlbåde og nyde udsigten over Østersøen.
  4. Madsebakke: Tag til Madsebakke, der er et naturskønt område med en betagende udsigt over kysten og havet. Det er også nordens største sted med helleristninger, der siges at være op mod 3000 år gamle. Det er et fantastisk sted at vandre, picnicke eller bare nyde naturen.
  5. Nordbornholms Røgeri: Besøg Nordbornholms Røgeri helt nede ved klipperne i Allinge og prøv nogle af de lækre røgede fisk og skaldyr. Her kan du smage på lokale specialiteter og få en kulinarisk oplevelse midt i den smukke bornholmske natur.
  6. Bornholms Middelaldercenter: Besøg Bornholms Middelaldercenter, der ligger i Gudhjem, ikke langt fra Allinge. Her kan du opleve middelalderen gennem levende historiefortælling, opleve kanoner blive fyret af, slå din egen ægte sølvmønt eller komme på sørøverskole. Det er sjov for hele familien.
  7. Døndalen: Udforsk Døndalen, et smukt kløft og naturområde nær Allinge. Her finder du maleriske stier og en overflod af vilde blomster og fugle - og midt i det hele finder du Døndaleåen, der falder 20 meter og danner Danmarks 3. største vandfald.
  8. Ekkodalen: Besøg Ekkodalen, som er en spektakulær dal med stejle klipper og frodig vegetation. Det er Bornholms største sprækkedal og strækker sig over ca. 2 km gennem Almindingen. Dalen er kendt for sine ekkoer, så du kan prøve at råbe og høre din stemme gentaget.
  9. Allinge Røgeri: Besøg Allinge Røgeri, der tilbyder friskfanget fisk og lækre røgvarer. Du kan købe forskellige røgede produkter og nyde den autentiske smag af Bornholm.
  10. Bornholms Tekniske Samling: Besøg museet Bornholms Tekniske Samling og oplev bl.a., landbrugsudstillingen, det gamle trykkeri, brandbilerne og meget mere fra vores historie.

Uanset hvilke oplevelser og aktiviteter du søger, er der noget for enhver smag i og omkring Allinge. Find dit perfekte sommerhus i Allinge hos Campaya og glæd dig til en uforglemmelig ferie i dette vidunderlige område.

Find det helt rigtige feriehus i Allinge

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Allinge fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle sommerhusene i Allinge er oplistet. Hvis I finder et sommerhus i Allinge, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al tilgængelig information. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er fra vandet, hvad sommerhuset i Allinge koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser der er og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Allinge med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på det, vælger den ønskede periode og booker. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus i Allinge, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed i Allinge, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i jeres sommerhus i Allinge, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Allinge. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Allinge. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse i Allinge, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til jeres sommerhus i Allinge. Vi kan finde dét sommerhus i Allinge, der passer jer bedst. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus i Allinge, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus i Allinge til jeres ferie, som I har drømt om. Kontakt Campaya Sommerhusudlejning i Allinge og hør nærmere.

Tryg sommerhusudlejning i Allinge

Hos Campaya Sommerhusudlejning i Allinge har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde feriegæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Allinge, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ferielejlighed i Allinge i vores sikre digitale reservationssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Allinge på Campaya.dk.

Sommerhus i Allinge er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ferieture med familien og vennerne. Ferieformen kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i feriehus i Allinge træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler ferien i sommerhus i Allinge om at opholde sig hjemme, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner deres sommerhus i Allinge rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Allinge. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Sommerhusudlejning i Allinge

Campaya Sommerhusudlejning i Allinge er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Allinge gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Allinge, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig i Allinge for enhver smag

Der findes sommerhuse i Allinge og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de ferieboliger i Allinge, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus i Allinge må koste, hvilken periode I skal bruge det i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Allinge, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved i Allinge. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus i Allinge, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse i Allinge ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Allinge, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus i Allinge, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus i Allinge til leje hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriebolig i Allinge. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse i Allinge til leje i årets øvrige ferieperioder. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Allinge i kortere perioder, fx henover en weekend. Feriehuse i Allinge, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener udlejerne et beløb, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie i Allinge på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Allinge i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Allinge

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus i Allinge er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en ferie, der står knivskarpt i din erindring?

Hvis du leder efter et sommerhus andre steder i landet, kan du besøge vores side med alle vores mange muligheder indenfor sommerhusudlejning her og blive meget klogere på dine muligheder.

Et godt sted at starte din søgning er også på vores side omhandlende sommerhus i Danmark. Her kan du søge blandt hele vores udvalg i landet. Rigtig god fornøjelse med at finde den helt rigtige indkvartering til ferien!