Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Sommerhus i Gudhjem

Lej sommerhus i Gudhjem på dine præmisser

Sommerhus i Gudhjem

Lej sommerhus i Gudhjem med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Gudhjem fra både bureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den feriebolig i Gudhjem, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer dit sommerhus i Gudhjem med Campaya, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene i Gudhjem på tværs af de mange forskellige udlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som de udlejes til på til på udlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus i Gudhjem til ferien.

Vi har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus i Gudhjem, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus i Gudhjem er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Gudhjem er dansk hygge, når det er allerbedst.

Vælg sommerhuse i Gudhjem med særlige kvaliteter:

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vores kunder elsker os!

Find hurtigt det perfekte sommerhus i Gudhjem

Se områder og sommerhuse i Gudhjem


Nyd en skøn ferie i Gudhjem

Gudhjem er Danmarks eneste bjergby, røgeriernes fødeby og hjemsted for både kunsthåndværk, glaspusteri og meget andet. Der er således rigeligt at opleve i Gudhjem, uanset om du skal afsted med familie, venner eller bare alene.

Er du til unikke naturoplevelser, er Gudhjem en oplagt destination. Gudhjem er kendt for sin betagende beliggenhed på klipperne ved Østersøen. Byen tilbyder fantastiske udsigter over havet, klipperne og den omkringliggende natur. Det er et ideelt sted for naturelskere og dem, der søger ro og skønhed. Gudhjem og de omkringliggende områder byder også på smukke vandrestier, der fører dig langs kysten og gennem det bakkede landskab.

For de kulturinteresserede, er Gudhjem et sandt stykke kulturarv. Gudhjem har inspireret mange kunstnere gennem tiden og er hjemsted for flere kunstmuseer og gallerier. Du kan opleve den lokale kunstscene, besøge museer dedikeret til bornholmske kunstnere og deltage i kulturelle arrangementer.

For de madglade, er Gudhjem et must see. Gudhjem er røgeriernes fødeby og du er aldrig langt væk fra lækre røgede fisk og skaldyr. Røgerierne tilbyder en autentisk smagsoplevelse, bl.a. Med den berømte “Sol over Gudhjem”, som er en traditionel ret med røget sild. Du har endda mulighed for at købe friskrøget fisk med hjem, så du kan forlænge ferien en smule.

Er du til afslapning, er Gudhjem også den rette destination. Gudhjem er kendt for sin charme og hyggelige atmosfære. Du kan gå en tur gennem de snoede gader, besøge lokale caféer og butikker og opleve den afslappede stemning og gæstfrihed.

Gudhjem er generelt en populær destination, især om sommeren, hvor Gudhjem byder på lokale markeder, kunsthåndværkshow og musikarrangementer. Der er altid noget nyt at opleve i Gudhjem.

10 spændende attraktioner i Gudhjem

Når du lejer et sommerhus i Gudhjem, befinder du dig midt i en helt unik by, der byder på oplevelser for enhver - uanset om du vil opleve natur, gastronomi eller kultur.

Vi har derfor her samlet nogle af de mest mest populære attraktioner og oplevelser i Gudhjem, som du ikke må gå glip af på din sommerhusferie:

  1. Gudhjem Havn: Besøg Gudhjem Havn, som er hjertet af byen. Det er en rigtig bornholmerhavn, sprængt ind i den klippe, der stejlt rejser sig fra havnen og op til Bokul. Her finder du farverige fiskerhuse, restauranter og små butikker. Du kan nyde en friskfanget fiskeret, shoppe efter lokale varer eller bare tage en spadseretur langs havnen. Du finder også Christiansøfarten med flere daglige afgange til Christiansø samt turbåden Thor, der giver guidede ture til Helligdomsklipperne og Bornholms Kunstmuseum.
  2. Bornholms Middelaldercenter: Tag til Bornholms Middelaldercenter og oplev middelalderen gennem levende historiefortælling. Centeret giver et autentisk indblik i Bornholms historie og kultur.
  3. Oluf Høst Museum: Besøg Oluf Høst Museum, der er dedikeret til kunstneren Oluf Høst, en af Bornholms mest kendte malere. Museet udstiller en omfattende samling af hans værker samt andre kunstneres værker inspireret af Bornholm.
  4. Gudhjem Glasrøgeri: Tag til Gudhjem Glasrøgeri og se de dygtige glaspustere i aktion. Du kan også købe unikke glasvarer som souvenirs eller deltage i workshops for at prøve at skabe dit eget glaskunstværk.
  5. Rø Golfbane: Hvis du er en golfentusiast, kan du udfordre dig selv på Rø Golfbane. Denne smukt beliggende bane tilbyder en fantastisk golfoplevelse. Det er et af landets bedste og flotteste golfanlæg med helt unikke omgivelser med klipper, skov, højdeforskelle og en udsigt over Østersøen til Christiansø.
  6. Helligdomsklipperne: Udforsk Helligdomsklipperne, et af Danmarks største naturseværdigheder. Det er et naturskønt område med klipper og stejle skrænter. Du kan vandre langs stierne og nyde den storslåede udsigt over havet.
  7. Gudhjem Kirke: Besøg Gudhjem Kirke, der ligger på en bakketop og byder på en panoramaudsigt over byen og havet. Kirken er kendt for sin arkitektur og maleriske beliggenhed.
  8. Nordbornholms Kunstmuseum: Tag til Nordbornholms Kunstmuseum, der er placeret i et af Danmarks flotteste og mest spektakulære landskaber. Her finder du en bred vifte af kunstværker fra både lokale og internationale kunstnere. Du kan udforske forskellige kunstformer og nyde de skiftende udstillinger.
  9. Gudhjem Is: Smag på den berømte Gudhjem Is, der har ligget på Gudhjem havn siden 1959. Gudhjem Is er inspireret af klassisk italiensk is og isen produceres i huset af mælk fra det lokale mejeri.
  10. Smålandsfarvandet: Tag på en bådtur til Smålandsfarvandet og oplev den imponerende klippekyst og øhavet omkring Bornholm. Du kan tage en sightseeingtur eller deltage i en havfisketur for at udforske marinelivet.

Uanset hvilke oplevelser og aktiviteter du søger, er der noget for enhver smag i og omkring Gudhjem. Find dit perfekte sommerhus i Gudhjem hos Campaya og glæd dig til en uforglemmelig ferie i dette vidunderlige område.

Find det helt rigtige feriehus i Gudhjem

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Gudhjem fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle sommerhusene i Gudhjem er oplistet. Hvis I finder et sommerhus i Gudhjem, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al tilgængelig information. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er fra vandet, hvad sommerhuset i Gudhjem koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser der er og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Gudhjem med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på det, vælger den ønskede periode og booker. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus i Gudhjem, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed i Gudhjem, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i jeres sommerhus i Gudhjem, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Gudhjem. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Gudhjem. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse i Gudhjem, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til jeres sommerhus i Gudhjem. Vi kan finde dét sommerhus i Gudhjem, der passer jer bedst. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus i Gudhjem, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus i Gudhjem til jeres ferie, som I har drømt om. Kontakt Campaya Sommerhusudlejning i Gudhjem og hør nærmere.

Tryg sommerhusudlejning i Gudhjem

Hos Campaya Sommerhusudlejning i Gudhjem har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde feriegæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Gudhjem, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ferielejlighed i Gudhjem i vores sikre digitale reservationssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Gudhjem på Campaya.dk.

Sommerhus i Gudhjem er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ferieture med familien og vennerne. Ferieformen kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i feriehus i Gudhjem træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler ferien i sommerhus i Gudhjem om at opholde sig hjemme, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner deres sommerhus i Gudhjem rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Gudhjem. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Sommerhusudlejning i Gudhjem

Campaya Sommerhusudlejning i Gudhjem er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Gudhjem gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Gudhjem, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig i Gudhjem for enhver smag

Der findes sommerhuse i Gudhjem og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de ferieboliger i Gudhjem, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus i Gudhjem må koste, hvilken periode I skal bruge det i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Gudhjem, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved i Gudhjem. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus i Gudhjem, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse i Gudhjem ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Gudhjem, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus i Gudhjem, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus i Gudhjem til leje hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriebolig i Gudhjem. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse i Gudhjem til leje i årets øvrige ferieperioder. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Gudhjem i kortere perioder, fx henover en weekend. Feriehuse i Gudhjem, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener udlejerne et beløb, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie i Gudhjem på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Gudhjem i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Gudhjem

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus i Gudhjem er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en ferie, der står knivskarpt i din erindring?

Hvis du leder efter et sommerhus andre steder i landet, kan du besøge vores side med alle vores mange muligheder indenfor sommerhusudlejning og blive meget klogere på dine muligheder.

Et godt sted at starte din søgning er også på vores side omhandlende sommerhus i Danmark. Her kan du søge blandt hele vores udvalg i landet. Rigtig god fornøjelse med at finde den helt rigtige indkvartering til ferien!