Sommerhus Vesterhavet

...Læs mere

Lej sommerhus i Vesterhavet med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Vesterhavet fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus i Vesterhavet

Den jyske vestkyst med Vesterhavet som den naturlige trækkraft er med god grund en af de allermest opsøgte feriedestinationer herhjemme. Det er i både dansk og international målestok nogle enorme, hvide, højkvalitetsstrande, der møder jer ved Vesterhavet, som har en dragende effekt på mange.

Der venter jer et af de vildeste natursyn, der fås i Danmark, når I stiller jer op på toppen af klitterne og kigger ud over det uendelige hav. I det fjerne kan I fornemme jordens krumning, når havet buer ned i horisonten.

Bag og i klitterne ned til havet ligger de idylliske sommerhuse i klitternes små krumninger og fordybninger, så de er skærmet af vind og vejr. Klitterne er dækket af det kystsikrende marehalm og hybenbuske, og en ferie i sommerhus midt i klitterne er en ferie lige midt i naturen.

Når klitterne flader ud og klithederne begynder, fortsætter sommerhusene med at dukke op så langt øjet rækker, og vestkysten er da også et af de områder herhjemme, hvor der ligger allerflest sommerhuse. Derfor er sommerhusudlejning blevet en vigtig indtægtskilde ved Vesterhavet, og der findes sommerhuse i alle tænkelige kategorier længst mod vest.

Der er særligt mange luksussommerhuse og sommerhus med pool ved Vesterhavet, som hvert år tiltrækker et stort antal danske og især tyske gæster. Det er sommerhuse, der lige har det ekstra i både kvalitet og komfort, ligesom der ofte både er sauna, spa og som nævnt pool i de store luksussommerhuse ved Vesterhavet. Der findes også mange mindre og billigere sommerhuse, nogle gange kan de blot huse et enkelt par. Sommerhusene ligger ofte langt ude mod vandet, og der venter jer nogle storslåede naturoplevelser, hvis I tager i sommerhus ved Vesterhavet. Der findes et fint udvalg af sommerhus Vesterhavet havudsigt. Der er selvfølgelig også en hel masse sommerhuse i spændet mellem de meget store og de meget små. I nogle af byerne finder I også ferielejligheder i forskellige varianter, fx knyttet til et lokalt feriecenter med mange faciliteter. I finder kort sagt alt, hvad I måtte drømme om inden for sommerhuse på vestkysten.

Hvis I ønsker at blive inspireret til at vælge et sommerhus med den helt rigtige stemning, kan I se nogle af de allerfineste sommerhuse ved Vesterhavet i DR1-programmet "Danmarks skønneste sommerhus" lige her.

Campaya Sommerhusudlejning i Vesterhavet

Hvis du lejer dit sommerhus i Vesterhavet med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Vesterhavet.

Campaya Sommerhusudlejning Vesterhavet har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Vesterhavet, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i ferielejlighed er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Vesterhavet er dansk hygge, når det er allerbedst.

Der er ikke meget, der på hyggeskalaen kommer op på siden af en slentretur i sandklitterne iført klipklappere med sand mellem tæerne i snak med et par gode venner eller familiemedlemmer. Det er det, ferie ved Vesterhavet handler om. Her er der gennem mange generationer etableret et enormt velfungerende turistmiljø, hvor der aldrig er langt til sjove aktiviteter, restauranter i alle prisklasser og masser af god stemning midt i den danske natur.

Find det helt rigtige sommerhus ved vestkysten

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Vesterhavet fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Vesterhavet, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje en ferielejelighed i Vesterhavet med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Vesterhavet, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Vesterhavet. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Vesterhavet. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét feriehus, der passer jer bedst i Vesterhavet eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis den ferielejelighed til jeres ferie i Vesterhavet, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Vesterhavet

Hos Campaya Sommerhusudlejning Vesterhavet har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus til leje i Vesterhavet, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres ferielejelighed i Vesterhavet på Campaya.dk.

Sommerhus i Vesterhavet er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Vesterhavet træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Vesterhavet om at opholde sig i feriehuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Vesterhavet. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Og hvad er mere antidagligdag end de storslåede og uendelige vue ud over bølgen blå fra sommerhus Vesterhav havudsigt, hvor I kan se de store skibe aftegnet i horisonten. I kan også se mindre sejlskibe nogle gange, for oftest er de bare små udefinerbare prikker, som I ikke kan skelne for så meget andet, når de befinder sig mange, mange kilometer ude på vandet.

Vesterhavet er historisk, geologisk, hydrologisk såvel som politisk et betydende hav, og alt det kan I dykke mere ned i flere steder langs kysten. I kan også læse meget mere om det på Naturpark Vesterhavets hjemmeside eller i Gyldendals store danske Encyklopædi.

Hvis I er på udkig efter inspiration til jeres ferie, er der fine forslag at blive inspireret af lige her. I kan fx komme på fisketur på Vesterhavet.

Sommerhusudlejning Vesterhavet

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et feriehus i Vesterhavet gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Vesterhavet, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus i Vesterhavet for enhver smag

Der findes sommerhuse i Vesterhavet og omegn for enhver smag. Vi har sommerhus Vestjylland og sommerhus ved Vestkysten i alle kategorier og genrer. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de feriehuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Vesterhavet, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Vesterhavet. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Vesterhavet, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Vesterhavet, som passer bedst til jeres ønsker.

Feriehus til leje i Vesterhavet hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje feriehus i Vesterhavet i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Vesterhavet i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Vesterhavet

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Vesterhavet er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Ofte stillede spørgsmål om sommerhuse i Vesterhavet

 • ✔️ Hvor mange sommerhuse har Campaya i Vesterhavet?

  Campaya udlejer Mere end 13.000 sommerhuse i Vesterhavet på vores portal fra både bureauer og private.

  Lej sommerhus i Vesterhavet lige her.

 • 💡 Hvad koster et sommerhus i Vesterhavet?

  De fleste sommerhuse i Vesterhavet koster 3000-7000 kroner pr. uge afhængig af lejetidspunktet. Det er også muligt at finde markant billigere sommerhuse, og om sommeren koster husene gennemsnitligt mere.

  Se alle vores sommerhuse i Vesterhavet her.

 • 🏖️ Hvor mange sommerhuse i Vesterhavet har havudsigt?

  Langt de fleste sommerhuse i Vesterhavet ligger tæt ved kysten.

  Små 1500 af vores sommerhuse ved Vesterhavet ligger mindre end 100 meter fra havet. Mange af disse har udsigt over det langstrakte hav Find et kystnært sommerhus ved Vesterhavet her.

 • 🐶 Må jeg tage min hund med i sommerhus i Vesterhavet?

  I mere end 6000 af vores sommerhuse i Vesterhavet er det tilladt at medbringe husdyr som fx hunde.

  Find et hundevenligt sommerhus i Vesterhavet her..

 • 🏊‍♀️ Hvor mange sommerhuse med pool er der i Vesterhavet?

  Mere end 2000 af vores sommerhuse i Vesterhavet har pool.

  Find dit sommerhus med pool i Vesterhavet her.

 • ☀️ Hvor mange ledige sommerhuse er der i uge 29 og 30 i Vesterhavet?

  Det afhænger af, hvornår du booker 😊
  Hvis du er ude i god tid først på året eller i efteråret året før, er der et stort udvalg at vælge mellem.

  I højsæsonen er langt de fleste sommerhuse i Vesterhavet udsolgte, så det er typisk vanskeligt at finde et ledigt sommerhus i uge 29 og uge 30, hvis sommeren har meldt sig.

  Se vores 13.000 sommerhuse i Vesterhavet her.

Populære områder i Vesterhavet

Periode Gæster Soveværelser Filter
9905 ferieboliger fundet
Filter
Vis kort