Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Find tid til hinanden i et sommerhus

Så meget kan du tjene på at udleje dit sommerhus

Få svaret med vores prisberegner med få klik

Så meget kan du tjene

Bliv udlejer


"Hos Campaya beholder husejer mere af lejen og har fuld fleksibilitet"


Freja Sander, kundechef hos Campaya

airbnb Logo
Booking.com Logo
Expedia Logo
home to go Logo
Holidu Logo

Checkmark icon Kun 20% i kommission

Fast lav kommission inklusiv al dialog med lejere, administration og rengøring.

Checkmark icon Ingen binding

Opret dig gratis og uden binding. Start og stop din udlejning, når du ønsker.

Checkmark icon Udlej på de største portaler

Når du udlejer hos Campaya, promoveres dit sommerhus på alle store portaler.

Med Campaya kan du føle dig tryg

Vi er blandt Danmarks bedst bedømte sommerhusudlejere og står altid til rådighed. Før, under og efter din ferie.

Blandt de bedste bedømte på Trustpilot

Campaya er en af de bedst berømte sommerhusudlejere.

Mange års erfaring

Campaya har udlejet sommerhuse i mere end 10 år

Godkendt af e-mærket

Hos os handler du sikkert.

Del af rejsekoncern

Campaya er en del af rejsekoncernen Aligned Group A/S.

Sommerhusudlejning på dine præmisser

Lave priser for lejer og ejer 

Markedets laveste udlejningskommission for sommerhusudlejning inklusiv alt. Til gavn for lejer og ejer.

Fleksible udlejningsmuligheder 

Lej sommerhus i præcis den periode, du ønsker. Fleksible muligheder for lejer og fuld kontrol over eget sommerhus for ejer!

Kvalitetsrengøring af fagfolk 

Vi samarbejder med de bedste lokale rengøringsselskaber i hele landet med speciale i rengøring af sommerhuse. 

Campaya har sommerhuse for enhver smag og mere end 10 års erfaring

Sommerhusejere udlejer hos Campaya til rekordlav pris.

Det betyder, at du som lejer finder markeds bedste priser hos os. Og du har mulighed for at leje dit sommerhus i lige præcis den periode, der passer dig bedst. Hos os kan mange sommerhuse lejes "skævt" og ikke bare lørdag til lørdag.

Så du kan leje sommerhus i lige netop den periode, der passer dig.

Vi har samtidig gjort sommerhusudlejning lettere end nogensinde før. I vores søgemaskine får du hurtigt overblik over sommerhusene på mange populære destinationer. Du kan fx finde:

Men det er ikke alt.

I vores søgemaskine kan du finde ferielejligheder, du kan lede efter smukke ferieboliger i Spanien og resten af Europa. Ja faktisk hele verden. Og du kan få masser af inspiration til din næste ferie. Vi har gjort det til vores mission at gøre din ferie så ubesværet som muligt. Uanset om du drømmer om at holde ferie i et sommerhus, et feriecenter eller måske en feriebolig i bjergene eller strandkanten. Udover sommerhuse fra private udlejere,  har er det også muligt at booke sommerhus fra bl.a. DanCenter, Feriekompagniet, Belvilla og Interhome hos os.

Vi ønsker jer de smukkeste ferieminder i det bedste selskab!

Se sommerhuse i andre af de mest populære sommerhusområder her:

Mange års erfaring og kundeservice alle ugens dage

Campaya har mere end 10 års erfaring med udlejning af sommerhus i hele landet og er garant for en kvalitetsoplevelse, når du lejer dit sommerhus.

Vi er altid tilgængelig for dig, hvis du har spørgsmål af nogen art både før, under og efter din ferie. Vores kundeservice er åbent alle ugens dage, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om sommerhusudlejning af nogen art. 

Campayas kundeservice kan kontaktes alle dage på telefonnummer 78 74 62 62 eller kundeservice@campaya.dk.

Sommerhus ved strand og skov

For mange er den årlige tur i sommerhus med familien eller vennerne et af årets absolutte højdepunkter. Og sommerhuset har da også en hel masse kvaliteter som rammen om ferien. Her er hjemligt og masser af plads til leg og højt humør, og der er en hel særlig stemning af hygge og idyl i husene tæt indpakket af nåletræer og med små stier ned til de nærliggende strande.

Rigtig mange sommerhuse er omgivet af storslået natur, skov og vand, og det giver en unik mulighed for at holde ferien tæt på strand og havet. Faktisk har vi hele 8.750 kilometers kystlinje herhjemme, hvor sommerhusene i udpræget grad ligger. Det er helt usædvanligt for et så lille land arealmæssigt med så lang en kyststrækning.

Mange turister fra både ind- og udland vender tilbage til den samme feriedestination igen og igen. De hyggelige områder kan nemlig noget helt særligt, og når man først har fået smag for et bestemt område, giver gensynets glæde et ekstra krydderi til ferien.

Vores allesammens skønne klippeø længst mod øst er for mange en sand feriefavorit. Øen med sine klippesider, røgede sild, venlige lokalbefolkning med den hyggelige dialekt, fine strande og store skove rummer da også alt, hvad I har brug for til at gøre ferien uforglemmelig. Det er på samme tid hjemligt og eksotisk at besøge øen, hvis geologiske struktur er så forskellige fra resten af vores flade land, og det er ikke svært at forstå, hvorfor så mange besøger øen år efter år.

En anden favoritdestination til ferien i feriebolig eller ferielejlighed er Vesterhavet. Hyggelige feriebyer ligger på rad og række, og  sommerhuse i Blåvand og sommerhus Søndervig er oplagte indkvarteringsløsninger til ferien ved det meget opsøgte hav. Feriegæsterne flokkes i hobetal til de store sandstrande og de helt forrygende kig langt ud over vandet, hvor I kan se havet bue ned i horisonten fra toppen af de sandede toppe. Det er ferie lig med sand mellem tæerne, grillaftener med kig til marehalmsklædte klitter og de skønne, vestjyske feriebyer.

Men det er bare et lille udpluk. Alle egne af landet gemmer på skønne ferieperler. I Nordjylland er der masser af sommerhuse i Skagen, sommerhus i Blokhus og sommerhuse på Læsø , og begge byer er med deres skønne natur og veletablerede turistområder år efter år store trækplastre. Længere mod syd er der masser af smukke sommerhuse i Ebeltoft på Djursland, som er rig på kultur og med smuk natur alle vegne, ligesom der er mange sommerhus i Marielyst, som hvert år tiltrækker masser af besøgende. Der findes masser af sommerhuse på Langeland, ligesom der er mange dejlige sommerhuse på Fanø og sommerhuse i Sønderjylland mod syd. Ferieområderne er noget af det hyggeligste, man kan forestille sig. Her er plads, skøn natur og fred og ro til at nyde hinanden i og omkring de hyggelige ferieboliger. Jylland rummer et væld af skønne og mere eller mindre uopdagede ferieperler.

Hvis I har begyndende tanker om at leje jeres eget sommerhus eller jeres ferielejlighed i et feriecenter ud, er I meget velkomne til at kontakte os.

Vi hjælper gerne helt uforpligtende med råd og vejledning i forbindelse med leje af en feriebolig, som for mange kan være lidt af en jungle at finde rundt i fra start. Vi hjælper sommerhusejere med  privat sommerhusudlejning og feriehusudlejning, og vi har stor erfaring med sommerhusudlejning i hele landet.

Vi kan hjælpe med feriehusudlejning i både ind- og udland. Feriehusudlejning kan gøres på mange måder og tilpasses til lige netop jeres ønsker og behov. I er meget velkomne til at kontakte os, hvis I vil vide mere om vores muligheder for at assistere jer med feriehusudlejning.

Sommerhusudlejning med prisgaranti

Hos Campaya udlejer vi et stort antal sommerhuse i et direkte samarbejde med sommerhusejerne. Hertil samarbejder vi med de bedste og mest kvalitetsbevidste udlejningsbureauer, så I er sikret en ferie, hvor der er styr på tingene fra A-Z. Så vi kan præsentere jer for det størst mulige udvalg af de bedste sommerhuse her på vores site. Brug vores søgemaskine til sommerhusudlejning til hurtigt og nemt at danne jer et overblik over de ledige feriehuse og ferielejligheder i jeres ønskede ferieperiode. På den måde slipper I for at skulle lede en masse forskellige websites igennem for at finde det hus, der passer jer allerbedst.

Det koster ikke ekstra at booke via os.

Vi giver jer overblik over alle ferieboliger fra vores mange samarbejdspartnere og stiller dem til rådighed for jer kvit og frit og til den samme pris, som vores samarbejdsbureauerne udlejer dem for. Når I booker gennem os, får vi en del af bureauernes lejeindtægt, så priserne hos os er præcis de samme som på bureauernes egne portaler. Så der er kun fordele i det for jer, der leder efter en base til ferien.

I får hurtigt og let overblik over de ledige feriehuse, så I let kan finde det, der passer jer bedst.

Sommerhusudlejning med lejerne og ejerne i centrum

Vi har skabt en platform, som er designet med et todelt mål for øje.

Vi vil give sommerhuslejerne den bedst mulige service, og vi vil give sommerhusejerne den mest fleksible udlejningsmulighed til en rekordlav pris.

Den mission er centrum i alt vores arbejde.

Hos Campaya skal du som lejer kunne leje dit sommerhus i den periode, du ønsker det. Og vi er i hele udlejningsprocessen til din rådighed til at svare på alle de spørgsmål, du må få.

Det er os meget magtpåliggende, at du som sommerhusejer hos os finder et sted, hvor du kan udleje dit sommerhus præcis, som du ønsker det. Til en fair og fast lav pris.

Derfor bestemmer du selv, hvornår du vil udleje dit sommerhus.

Vi tilbyder at udleje dit sommerhus inklusiv alt for markedets laveste kommission på 20%.

Og vi tilbyder fuld gennemsigtighed. Hos os er der ingen skjulte priser eller tillægsgebyrer.

Samtidig tilbyder vi grundet vores store udvalg ferieboliger og ferielejligheder i enhver prisklasse og for enhver smag. Hvis I er på udkig efter et sommerhus med pool har vi rigtig mange muligheder. De store poolhuse danner en skøn ramme om familieferien, her er plads til alle og mange værelser, og når I har brug for at komme lidt op i gear, er den indendørs swimmingpool lige i nærheden. Vi har et stort udvalg af luksus sommerhus af enhver tænkelig art og type i hele landet. Find dit sommerhus i Danmark her.

Vi har også mange billige sommerhuse. Faktisk har Campaya Sommerhusudlejning mange tusinde ferieboliger, som året rundt kan lejes for forholdsvis beskedne beløb. Det er en af fordelene ved at booke gennem Campaya Sommerhusudlejning. Vi har samlet et meget stort udvalg på tværs af de mange forskellige udlejere, og derfor er det næsten altid muligt at finde et sommerhus, som passer til jeres ønsker og behov. Vores store katalog af sommerhuse, som udlejes som privat sommerhusudlejning hos os betyder, at I får et betydeligt større udvalg hos os, når I leder efter det helt rette hus til ferien.

Og husk! Jo før I begynder at søge efter jeres base til ferien, jo flere sommerhuse er der tilgængelig. Det betyder også, at I ofte kan finde et billigere og bedre sommerhus, som passer til jeres behov og ligger i det ønskede område, hvis I lejer det tidligt. Mange booker allerede deres feriehus eller ferielejlighed i januar og februar, så hvis I er tidligt ude, er der bedst mulighed for at finde lige præcis den feriebolig, der passer jer allerbedst.

Det er også muligt at finde det helt rette weekendophold gennem Campaya. Mange sommerhuse er tilgængelige for leje i kortere perioder og er dermed oplagte som rammen om et skønt weekendophold.

Hvis I er interesserede i at leje jeres eget sommerhus ud, kan I hurtigt oprette en konto til samme formål og komme i gang i løbet af meget kort tid. Se knappen "Udlej dit sommerhus" øverst på vores forside.

Campaya har et væld af sommerhuse på populære destinationer. Se fx:

Ligesom vi har mange huse og ferielejligheder i andre lande. Se fx:

Nogle steder er oplagte at besøge i sommerhus.. Andre steder er oplagte at besøge med en ferielejlighed som udgangspunkt for ferien. Det er meget forskelligt og afhænger foruden destinationen selvfølgelig meget af jeres egne ønsker til jeres ferie. I et sommerhus er i tæt på naturen, har egen have og masser af plads omkring jer til hygge og leg. I en ferielejlighed har I typisk en række fællesfaciliteter lige ved hånden som legepladser, spisesteder, aktivitetsmuligheder af forskellig slags. Derfor kan en ferielejlighed være et oplagt valg for jer, der søger masser af nemhed på jeres ferie og gerne vil have et stort udvalg af muligheder lige udenfor døren. Typisk er det også nemt at møde andre og komme i snak med andre i en ferielejlighed, hvor man ofte deler forskellige aktivitetsmuligheder som legepladser, spisesteder og andet med andre, der bor i nærliggende ferielejligheder. Men igen. Det afhænger helt af jeres ønsker til jeres ferie i sommerhus. Der er masser af fordele ved at bo i sommerhus, og der er masser af fordele ved at bo i ferielejlighed!

Feriehuse er populære på alle tider af året

De fleste forbinder nok et sommerhus med ferier, hvor solen står højt på himlen, og I måske nyder en isvaffel på en bænk ved stranden. Men ferieboligerne er faktisk populære tilflugtssteder hele året. Mange nyder at koble af fra dagligdagen og de mange gøremål i hjemmet ved vandet i både efterårsferien, vinterferien, påsken og i forlængede weekender henover året. Sommerhusudlejning er også populært i julen, hvor mange foretrækker at holde ferien i et feriehus langt væk fra det hjemlige stress og jag. Det er faktisk en ret brugt model, og mange bliver også i huset henover nytåret. Sommerhusudlejning er faktisk populært som aldrig før, og sommerhusene til sommerens højsæson bliver år for år lejet tidligere og tidligere ud. Hvis I skal være sikre på at finde det helt rigtige sommerhus til ferien, er det en god idé allerede at begynde at planlægge næste sommers sommerhustur i det tidlige efterår året forinden. På det tidspunkt er mange sommerhuse faktisk allerede bookede, men der er sædvanligvis stadig et stort udvalg af vælge mellem ud af vores mange sommerhuse. Men udvalget begynder på det tidspunkt af året i støt tempo at blive mindre og mindre, så hvis I skal finde det sommerhus, der passer jer allerbedst, skal I i gang på det tidspunkt. I er altid velkomne til at kontakte vores kundeservice og høre nærmere, hvis vi skal hjælpe med at finde et sommerhus. Hvis I skal være på den helt sikre side, kan I tage planlægningskasketten på og gå i gang med at planlægge næste års sommerhustur endnu tidligere. Jo tidligere I begynder at kigge, jo større er udvalget og jeres valgmuligheder. 

Campaya har stor erfaring i at give dig den bedste ferie

Campaya er et veletableret selskab, når det kommer til sommerhusudlejning, og vi har mange års erfaring i at give jer de helt rigtige rejseoplevelser. Vores mål er altid at give jer den bedst mulige service og hjælpe jer både før, under og efter jeres ferie. Vi hjælper jer gerne gennem bookingprocessen, og I er velkomne til at skrive eller ringe til vores kundeservice alle ugens dage, hvis I har brug for råd og vejledning.

Kundeservice kan kontaktes på 78 74 62 62 eller kundeservice@campaya.dk.

Vi hjælper hvert år tusindvis af mennesker med at finde et den rette indkvartering, fx en ferielejlighed, en hytte midt i skoven eller en feriebolig, der til fulde lever op til jeres krav og ønsker. Vi kan med garanti også hjælpe dig - uanset om du vil leje et sommerhus eller en feriebolig under varmere himmelstrøg.

Sommerhusudlejning for alle

Der findes over 200.000 sommerhuse herhjemmek. Det er imidlertid langt fra alle, der udlejes, men på Campaya kan du finde et stort udsnit af sommerhusene, der er tilgængelige for udlejning.

Rigtig mange private sommerhusejere udlejer deres sommerhus direkte hos Campaya. Vi tilbyder udlejning til det halve af markedsprisen med al service inkluderet. Og husejerne bestemmer hos os fuldstændig selv, hvor meget de ønsker at udleje deres bolig. Derfor udlejer mange direkte på Campaya, og vi tilbyder samtidig sommerhuse fra de bedste udlejningsbureauer med styr på serviceniveauet, så du som lejer finder et meget stort udvalg af kvalitetssommerhuse hos os.

Det betyder, at der er et stort udvalg af sommerhuse til dig, der drømmer om at holde ferien i et afsondret område, hvor de eneste lyde, du skal tage stilling til, er vinden i piletræerne, fuglene der synger fra trætoppene, og havet der roligt sender sine blide bølger ind over sandstranden.

Der er også mange tusinde sommerhuse tæt ved de større byer og deres mange fortræffeligheder, ligesom sommerhusene findes i alle størrelser og prisklasser. Der er med andre ord altid et sommerhus, der passer til lige netop jer.  Vi samler sommerhusene fra både bureauer og private på vores sites, så du får så stort et udvalg at vælge mellem som muligt. Hvis du selv er sommerhusejer og er nysgerrig efter at vide mere om dine muligheder for at leje ud, er du meget velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne med råd og vejledning. Vi har været i branchen i mange år og vil let kunne guide jer i retningen af det, der er rigtigt for lige netop jer. Vores koncept omkring sommerhusudlejning byder på mange muligheder for at finde det helt rigtige sted til ferien. Udlejning hos Campaya tager altid udgangspunkt i dine ønsker og dine behov. Hvis du drømmer om sommerhusudlejning i et stort feriehus med plads til hele den store familie, kan vi hjælpe dig med at finde det helt rigtige for dig. På samme måde kan vi hjælpe dig med at finde et lille sommerhus skræddersyet til en romantisk ferie for to midt i naturen.

Kontakt os og hør nærmere. Campaya  hjælper dig meget gerne med at finde det sommerhus, der passer allerbedst til dig og din drømmeferie.

Brætspil og hygge på terrassen

De fleste kender det med hele tiden at halse lidt efter opgaverne derhjemme i dagligdagen.

Det behøver I ikke tænke på, når I starter bilen og sætter kursen mod antidagligdagen i jeres lejede sommerhus. Her er der ikke noget, der hedder tøjvask og sure pligter.

Her handler det om vin på terrassen, en varm kop the i sofaen og bræt- og kortspil til langt ud på natten.

Sommerhuset er et helle, hvor I får tanket op og nydt hinandens selskab på en hel anden måde, end hvad der er tid til i det daglige derhjemme.