Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Sommerhus i Søndervig

Lej sommerhus i Søndervig på dine præmisser

Sommerhus i Søndervig

Søndervig er en af de ældste og mest populære feriedestinationer i Danmark. Med en fantastisk beliggenhed ved Vesterhavet og nær maleriske Ringkøbing Fjord byder ferieområdet på en overflod af aktiviteter og oplevelser. Uanset om du er til smuk natur, dejlig strand eller spændende seværdigheder, vil du få et skønt ophold med et dejligt sommerhus i Søndervig.


→ Se alle 76 sommerhuse i Søndervig


Sommerhus i Søndervig: Opdag mulighederne

Hvis I er til ferie i noget af den smukkeste og mest ekstraordinære natur herhjemme, så er Søndervig stedet. Feriebyen ligger ganske tæt ved havet, og kun en kort gåtur hen over klitterne adskiller den stemningsfulde by fra den brede, hvide sandstrand og de uendelige blå bølger.

Hos Campaya finder I et stort udvalg af charmerende sommerhuse, så I kan finde netop den løsning, der opfylder jeres behov og feriedrømme. Her finder I en liste med nogle af de populære feriebyer i nærheden af Søndervig:

 • Hvide Sande: En charmerende fiskerby, der ligger ved kysten af Ringkøbing Fjord. Her kan I opleve autentisk havestemning, gå på opdagelse i lokale butikker og nyde friskfanget fisk på de hyggelige restauranter.
 • Ringkøbing: I Ringkøbing by kan I opleve brostensbelagte gader og smukke bindingsværkshuse. Tag en gåtur langs Ringkøbing Fjord, udforsk byens museer og seværdigheder eller nyd en afslappende pause på en af de hyggelige caféer.
 • Holstebro: En livlig by med et rigt kulturliv og gode shoppingmuligheder. Besøg teatre og gallerier eller tag på eventyr i de nærliggende skove og naturområder.

Uanset hvilken af de spændende områder I vælger at udforske, er der rig mulighed for at opleve det bedste af Vestjylland, når I holder ferie i Søndervig.

Vælg sommerhuse i Søndervig med særlige kvaliteter:

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vores kunder elsker os!

Find hurtigt det perfekte sommerhus i Søndervig

Se områder og sommerhuse i Søndervig


Nyd en forrygende ferie i Søndervig

Selve Søndervig by er lidt af et turistmekka. Her er masser af aktivitetsmuligheder med de store legepladser, tennisbaner og segway-baner som et naturligt centrum i midtbyen. Her er også minigolfbaner, et shoppingtorv med gode butikker, kvalitetsrestauranter i alle prisklasser og et hyggeligt aften- og natteliv med hyggelige pubs som legendariske Æ Lamp (Lanternen) og flere andre steder, hvor I også kan få jer en musikalsk oplevelse med større og mindre koncerter året rundt. Når sommeren byder sig til, er stemningen i Søndervig mange gange næsten sydlandsk i eftermiddags- og aftentimerne.

8 spændende seværdigheder og oplevelser i og nær Søndervig

I Søndervig finder du et forrygende udvalg af attraktioner, oplevelser og seværdigheder. Fra sjove udendørs aktiviteter til afslappende stunder på brede, hvide sandstrande byder Søndervig på noget for hele familien. Dyk ned i den lokale kultur eller tag på opdagelse i det imponerende landskab omkring Holmsland Klit.

 1. Aktivitetscenter Beach Bowl: Et dynamisk center med en bred vifte af udendørs aktiviteter såsom tennis, minigolf, og trampoliner, der sikrer sjov for hele familien.
 2. Søndervig Strand: En vidunderlig bred og hvid sandstrand langs Vesterhavet, hvor TrygFondens livreddere sørger for tryghed, mens I nyder solen og havets brus.
 3. Søndervig Badeland: Med en central beliggenhed byder Søndervig Badeland på mulighed for afslapning i spa og sauna, samt adrenalinpumpende oplevelser for børnene på vandrutsjebanen.
 4. Sandskulpturfestival: En årlig begivenhed, hvor kunstnere skaber imponerende sandkunstværker. Oplev skulpturer, der strækker sig til 7 meter i højden samt en imponerende sandskulpturvæg på 200 meter.
 5. Holmsland Klit: En smuk klitformation, der indbyder til vandreture og giver en fantastisk udsigt over det omkringliggende landskab.
 6. Naturkraft: Et spændende oplevelsespark, hvor naturkræfterne udforskes og opleves gennem interaktive udstillinger og aktiviteter.
 7. Bagges Dæmning: Snup en historisk vandretur på dæmningen, der blev bygget i 1860'erne, og som byder på en imponerende udsigt over fjorden og det omkringliggende landskab.
 8. Jettes Strudsefarm: Få et indblik i livet hos de store fugle på denne strudsefarm nær Ringkøbing, hvor du bl.a. også kan opleve udrugning af æg og opdræt af kyllinger.

Mangeårig erfaring med sommerhusudlejning

Hos Campaya Sommerhusudlejning Søndervig har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde feriegæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus til jeres behov, og når I snakker med os i telefonen.

Vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige sommerhus i Søndervig

Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus i Søndervig, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus i Søndervig, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhus i Søndervig, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Søndervig. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse i Søndervig, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav og ønsker. Vi kan finde dét sommerhus i Søndervig, der passer jer bedst i Søndervig eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus i Søndervig, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus i Søndervig til jeres ferie i Søndervig, som I har drømt om.

Få en tryg oplevelse med sommerhusudlejning ved Campaya

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt. Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

Når I lejer et feriehus i Søndervig gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcist af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Søndervig, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Søndervig påCampaya.dk.

Vi er med jer hele vejen

Når du vælger Campaya til din sommerhusudlejning i Søndervig, kan du være sikker på, at vi er med dig hele vejen. Fra start til slut er vores dedikerede team tilgængeligt for at sikre, at din ferie bliver en ubekymret og mindeværdig oplevelse.

Inden din ferie står vi klar til at guide dig gennem valget af den perfekte feriebolig i Søndervig, der opfylder alle dine ønsker og behov. Vi er også her for at besvare eventuelle spørgsmål omkring opholdet og lokale seværdigheder, så du kan planlægge din ferie med ro i sindet.

Under ferien er vores supportteam blot et opkald eller en e-mail væk, hvis du støder på udfordringer eller har brug for hjælp. Vi stræber efter at sikre, at du og din familie kan nyde en problemfri og behagelig ferieoplevelse.

Efter din ferie sætter vi pris på din feedback og er klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores service, og din tilbagemelding er værdifuld for os.

Stort udvalg af feriehuse i Søndervig

Der findes feriehuse i Søndervig og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine her på siden til let at finde de sommerhuse i Søndervig, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus i Søndervig må koste, hvilken periode I skal bruge, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand, om huset skal have swimmingpool og meget mere.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse i Søndervig ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Søndervig, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Søndervig, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus i Søndervig til leje hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus i Søndervig, og det gælder ikke kun i sommermånederne. Det kan derfor være en rigtig god idé at booke sommerhus i de populære måneder i god tid. Vores feriehuse i Søndervig er særdeles efterspurgte, og ofte bliver størstedelen af sommerhusene lejet ud allerede i årets første måneder.

Det er også muligt at leje feriehuset i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse i Søndervig, der ikke er lejet ud, kan i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener udlejerne et beløb, selvom sommerhuset ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie i Søndervig på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Søndervig.

Få en mindeværdig ferie i Søndervig

Ved kysten af det smukke Vesterhav ligger Søndervig smukt placeret, hvilket gør det til en ideel destination for en afslappende ferie. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et feriehus i Søndervig er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en ferietur, der står knivskarpt i din erindring?

Hvis du leder efter et sommerhus andre steder i landet, kan du besøge vores side med alle vores muligheder indenfor sommerhusudlejning her.