Populære feriedestinationer

25648 Ferieboliger
10510 Ferieboliger
9942 Ferieboliger
9391 Ferieboliger
6010 Ferieboliger
5813 Ferieboliger
4099 Ferieboliger
3842 Ferieboliger
3348 Ferieboliger
3080 Ferieboliger
1953 Ferieboliger
1797 Ferieboliger
993 Ferieboliger
879 Ferieboliger
583 Ferieboliger
558 Ferieboliger
517 Ferieboliger
275 Ferieboliger
224 Ferieboliger
76 Ferieboliger
90588 Ferieboliger

Billig sommerhus

Skal ferien være billig i år? På Campaya.dk har vi udvalgt en række billige, men dejlige ferieboliger og sommerhuse, som alle kan lejes nemt og bekvemt.

Har du behov for hjælp, sidder vores danske kundeservicemedarbejdere klar til at hjælpe med at finde et billigt sommerhus, som passer til jeres feriebudget. En tur i sommerhus behøver ikke at koste det hvide ud af øjnene, det handler først og fremmest om at være sammen med dem, som man har kær. Derfor har vi samlet en liste med budgetvenlige sommerhuse herhjemme og i resten af verden.

Billig ferie i Danmark  

En ferie kan hurtig blive en bekostelig affære, men det behøver ikke være tilfældet. På Campaya.dk kan du let søge og leje billige sommerhuse i det ganske danske land, også selvom du tager hele familien med. Her på siden kan du hurtigt danne dig et overblik over alle mulighederne for billige sommerhuse, så du kan finde det rette billige sommerhus til dig og din familie.  

Når I holder jeres ferie herhjemme, behøver i ikke at rejse langt væk for at nyde hinandens selskab og opleve en masse spændende seværdigheder. Vores smukke land byder på en masse spændende attraktioner og naturområder, som er fuldstændig storslåede og skal opleves. Hvis du er en rigtig naturelsker, kan du finde fantastiske naturområder tæt på skov og strand overalt i vores lille kongerige.

Populære sommerhusområder med billige sommerhuse: 

Hvis du har behov for hjælp eller rådgivning, er du mere end velkommen til at kontakte vores danske kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig alle ugens dage.

Kontakt os allerede i dag. 

Ring på (+45) 78 74 62 62 eller skriv til vores kundeservice på kundeservice@campaya.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!     

Billige sommerhuse i hele Europa

I vores udvalg finder du et væld af billige sommerhuse fra udlejningsbureauer og private ejere. Her kan du helt sikkert finde et billigt sommerhus, som passer til jeres ønsker og behov, uden at det belaster feriebudgettet alt for meget.

Hvad enten I vil besøge den storslåede skandinaviske natur, eller I vil ned og nyde solen sydpå. Så har vi et stort udvalg af billige sommerhuse. Her kan I blandt andet finde billige sommerhuse til en overkommelig pris, så alle kan være med. Så glæd jer til en uforglemmelig ferie sydpå, hvor I kan opleve de fantastiske seværdigheder, der er at finde i vores alle sammens Europa. 

Populære områder i Europa: 

Prøv selv at klikke lidt rundt på siden for at se vores store udvalg. Lige nu tilbyder vi mange tusinde billige ferieboliger fordelt på 21 europæiske lande. Mon ikke vi også har et billigt sommerhus, som falder i jeres smag? 

Kontakt vores kundeservice i dag

Skulle du have spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar ved telefonen og computeren alle ugens dage. Så skal vi gøre vores bedste for at svare på stort og småt. Vores mål er altid at give jer den bedst mulige service og hjælpe jer både før, under og efter jeres ferie.

Ring på: (+45) 78 74 62 62

Skriv til os på: kundeservice@campaya.dk 

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig!