Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Skiferie | Glæd dig til den ultimative ferie!

Så meget kan du tjene på at udleje dit sommerhus

Få svaret med vores prisberegner med få klik

Så meget kan du tjene

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Med Campaya kan du føle dig tryg

Vi er blandt Danmarks bedst bedømte sommerhusudlejere og står altid til rådighed. Før, under og efter din ferie.

Blandt de bedste bedømte på Trustpilot

Campaya er en af de bedst berømte sommerhusudlejere.

Mange års erfaring

Campaya har udlejet sommerhuse i mere end 10 år

Godkendt af e-mærket

Hos os handler du sikkert.

Del af rejsekoncern

Campaya er en del af rejsekoncernen Aligned Group A/S.

Skiferie - Glæd dig til den ultimative ferie!

Glæder du dig til at stå på ski igen? Eller er det måske første gang, du skal prøve det? Så kan I blandt andet leje store skihytter eller små skilejligheder ved siden af hinanden, så I både kan nyde hinandens samvær og afslutte dagene på bedste vis i hyggeligt fællesskab med de sjove beretninger om dagens oplevelser på ski eller snowboard. Omdrejningspunktet for skiferien er netop de sociale hyggestunder med familien eller vennerne, og det er for mange en helt essentiel del af skiferien. Når man sidder med børnene eller gode kammerater i smukke omgivelser og taler om dagens beretninger. Det er virkelig noget, som er svært at slå. Skiferier er blandt danskernes foretrukne måde at holde ferie på. Og det er faktisk slet ikke svært at forstå.

Lej en skihytte - Vi har mange års erfaring 

Campaya har mange års erfaring med at hjælpe feriegæster godt afsted på skiferien. Her kan du finde og sammenligne skihytter på tværs af populære skiferiedestinationer. Sammenlign, vælg og bestil. Nemmere bliver det ikke. Vi giver jer det komplette overblik, da vi samarbejder med de bedste og mest kvalitetsbevidste udlejningsbureauer og private ejere. Derfor er I garanteret de bedste priser på markedet, når I lejer gennem Campaya.

Bestil din skihytte allerede i dag.   

Skihytter i hele Europa - Kæmpe udvalg

Hos Campaya finder du mere end 25.000 skihytter og skilejligheder fordelt på ni europæiske lande i de mest populære skiområder i Europa. Vi har helt sikkert en skihytte i dit foretrukne skiområde. Så her er du garanteret et stort udvalg af skihytter i forskellige størrelser og prisklasser, så alle kan være med. Prøv selv og klik ind på vores destinationer og find den skihytte, som hele familien ville elske. 

Glæd dig eksempelvis til at opleve Østrig! Om vinteren bliver alpelandet forvandlet til et af Europas smukkeste og bedste skiområder. Glæd dig til at opleve den spektakulære og betagende natur, samt de mange pister, landet har at byde på. Her vil I kunne finde pister til alle niveauer og aldre, så alle kan få en god oplevelse, når I står på ski.

Alperne er som skabt til en aktiv ferie og passer helt perfekt til at stå på ski, snowboard eller, hvad man måtte have lyst til. De sneklædte alper er et syn for sig selv, og gør nærmest hele turen værd. Landet byder på et hav af gode skisteder, hyggelige cafeer, gode restauranter, kultur og meget mere. Lige nu vil i kunne finde mere end 3.500 skihytter, skilejligheder og villaer. Skihytterne kommer i mange forskellige størrelser og prisklasser, så uanset om I er en stor familie eller bare en lille vennegruppe, som skal afsted, så har vi skihytter, som passer til jeres krav og ønsker. Klik ind på en skihytte for at se, hvilke spændende faciliteter hytten har at byde på.

Lej en skihytte i Østrig her

En anden skifavorit for danskerne er Norge. Den norske natur er noget helt specielt og skal ikke bare ses, men opleves.

De norske skisteder tiltrækker hvert år tusindvis af danskere, og det er bestemt med god grund. Børnevenligheden, sikkerheden og de alsidige pister er helt i topklassen, og det er blandt andet med til at gøre det til danskernes foretrukne skidestination. Her vil I kunne opleve områder som tidligere har været vært for vinter OL og mange kendte skiløb, og hvis man er heldig kan man også få et glimt af de mange stjerner, som skisporten har at byde på. En skiferie i en skihytte er den perfekte ferieform for den store vennegruppe eller familien, der ønsker privatliv og med masser af plads til at boltre sig. Her kan I nyde hinandens samvær i fred og ro, samtidig med at der er god plads til, at børnene kan lege. Skihytterne danner rammen for en uforglemmelig skiferie for hele familien, hvor I kan hygge jer med en god frokost og mødes om aftenen til brætspil foran brændeovnen. Lige nu tilbyder vi mere end 2.000 skihytter i vores nordlige broderland. Og alle sammen til markedet bedste pris! 

Lej en skihytte i Norge her      

Billig skiferie - Bestil allerede nu

All-inclusive skiferier kan ofte være en dyr affære. Så hvis I rejser med familien eller større vennegrupper, kan det ofte være billigst at leje en skihytte sammen. Når I lejer en skihytte, er det 100 procent jer, som har kontrollen, og I kan derfor spare en masse penge ved at blandt andet at stå for madlavningen og transporten selv. Det er oftest også hyggeligere at lave maden i fællesskab med familien eller gode venner. Så nyd hinandens selskab og kom af sted på en billig skiferie.  Det behøver nemlig ikke at koste en mindre formue at komme afsted på en dejlig skiferie. Hos Campaya kan du nemlig finde masser af billige skihytter, så alle kan være med og helt uden at gå på kompromis med de mest populære skiområder. Så hvad venter I på? Bestil jeres skiferie nu. 

Se de billige skihytter i populære områder lige her:  

Var det ikke et af dit ønskede områder? Så prøv selv at klikke rundt og se de mange forskellige muligheder.  

Skiferie i uge 7

Vinterferien står for døren for mange danskere. For alle, der elsker at stå på ski, er uge 7 klart årets højdepunkt. En skiferie i uge 7 er utrolig populær blandt vores kunder. I uge 7 har mange børn deres vinterferie fra skolen, og derfor vælger et stort antal børnefamilier at rejse afsted til fantastiske skidestinationer i hele Europa. Det vil sige at en stor del af vores skihytter og skilejligheder hurtigt bliver bookede, så det handler om at være ude i god tid. Således kan I sikre, at du og din familie får drømme skihytten. Glæd jer til at komme afsted og skab de gode minder, som hele familien vil snakke om resten af året. Glæd jer! Der venter uforglemmelige sneoplevelser. Bestil allerede idag, så I er sikret at få drømme skihytten. 

Grupperejser - Når I er mange som skal afsted på skiferie 

Hvis I er en stor gruppe på 15 personer eller mere, som gerne vil afsted sammen på ski, så tilbyder vi indkvarteringsløsninger, således der er plads til jer alle. Så hvis foreningen eller hele firmaet skal afsted, så er I kommet til det helt rette sted. Vores erfarne kundeservice kan hjælpe jer med at finde store skihytter, eller hvis I har særlige ønsker. Uanset hvad, så sidder vores danske kundeservice klar til at hjælpe jer.  

Har du spørgsmål vedrørende skihytterne? 

Vi er måske ikke verdensmestre i at rådgive dig om din form på skiene, eller hvilket skiudstyr du skal bruge, men vi er til gengæld verdensmestre i at rådgive og hjælpe dig og din familie til at finde den perfekte skihytte til jer. Vi har mange års erfaring med at hjælpe skiglade gæster til at finde den helt rette skihytte. Du er meget velkommen til at ringe til os alle ugens dage, så hjælper vi med at finde lige præcis den skihytte, I har brug for.    

Ring til os på: (+45) 78 74 62 62

Skriv til os på: kundeservice@campaya.dk 

Vi glæder os til at høre fra dig!