Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Sommerhus med hund

Så meget kan du tjene på at udleje dit sommerhus

Få svaret med vores prisberegner med få klik

Så meget kan du tjene

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Med Campaya kan du føle dig tryg

Vi er blandt Danmarks bedst bedømte sommerhusudlejere og står altid til rådighed. Før, under og efter din ferie.

Blandt de bedste bedømte på Trustpilot

Campaya er en af de bedst berømte sommerhusudlejere.

Mange års erfaring

Campaya har udlejet sommerhuse i mere end 10 år

Godkendt af e-mærket

Hos os handler du sikkert.

Del af rejsekoncern

Campaya er en del af rejsekoncernen Aligned Group A/S.

Sommerhus med hund

Hvis man ejer en hund, så kan det være svært at forestille sig en ferie uden familiens bedste ven. For hundene nyder jo også en ferie med dejlige, lange gåture, sjove lege med børnene, afslapning under sommerhusets parasol, skøn mad og familiehygge på stranden. Så selvfølgelig skal jeres dejlige hund også med på ferien og få en masse nye oplevelser. Og det er ikke kun hunde, der er oplagte at tage med i sommerhuset. Det er også tilladt at tage andre husdyr med som eksempelvis: katte, marsvin, kaniner eller, hvilket kæledyr man nu engang har. Men det er særligt populært at tage hunde med på sommerhusferien, da det ofte er svært at få hunden passet ved venner og familie, i overbookede pensionater eller af professionelle hundeluftere. Og fordi hunden i mange tilfælde er en hel integreret del af familien, som selvfølgelig skal med på ferien. Men frygt ej! Hos Campaya tilbyder vi mere end 12.700 hundevenlige sommerhuse i Danmark.


Lej sommerhus med hund i Danmark 

I Danmark har vi et stort udvalg af sommerhuse, hvor husdyr er tilladt. Faktisk har vi mere end 12.700 sommerhuse i Danmark, som tillader husdyr. Ved at gå ind på de forskellige huse, kan I blandt andet se, om sommerhusene har indhegnet grund eller andre spændende faciliteter, der er at tilbyde til vores firbenede venner. Danmark er den perfekte feriedestination til familier, som ejer hunde. Her må du gerne have hunden med på stranden om sommeren fra d. 1. april til 30 september. Man skal bare lige være opmærksom på, at den i dette tidsrum skal være i snor.

Fra 1. oktober frem til 31. marts må de dejlige firbenede venner løbe frit uden snor på de danske strande, men der kræves stadig, at hunden er under kontrol. Derfor er det for mange en oplagt løsning at leje et sommerhus nær de danske strande, når man har hunden med på sommerhusferie. 

Lej et sommerhus med hund nær havet lige her 

Udover de dejlige danske strande, så har Danmark også mere end 200 hundeskove fordelt over hele landet, hvor hundene rigtig kan boltre sig, og der er mange dejlige hundeskove nær de skønne sommerhusområder.    


Gode råd: Når hunden skal med i sommerhus

Selvom at de fleste hundeejere godt ved, hvordan man gebærder sig, når man er på ferie med hunden, har vi alligevel lige et par gode råd til ferien med hund.

  1. Efterlad ikke hunden alene: Langt de fleste hunde kan sagtens være alene hjemme normalt, men når I er i sommerhus, er det ikke en god idé at efterlade hunden i sommerhuset. De uvante omgivelser kan let skabe stress for den firbenede ven. Tag eksempelvis hundens bidedyr eller tæppe med, så hunden kan føle sig mere sikker og tryg i de nye spændende omgivelser.

  2. Vis hensyn: I mange af boligerne er det ikke tilladt, at hunden kravler rundt i møblerne. Derfor vil det være en god ide at tage hundesengen/tæppet med, når I tager afsted.

  3. Undersøg det udvalgte sommerhusområde: Som tidligere nævnt, kan I finde 200 hundeskove fordelt rundt i landet. Det er en oplagt mulighed for at opleve den storslåede og smukke danske natur med hyggelige gåture, som hele familien vil elske. Husk, at hunden skal holdes i snor i naturen, medmindre andet er angivet.

  4. Medbring mad hjemmefra: Det er altid en god idé at medbringe hundens yndlingsmad med hjemmefra, da en pludselig ændring i hundens kost kan give den dårlig mave. Samtidig er det også en rigtig gode idé at medbringe hundeposer, samt lækre godbider med hjemmefra. 


Lej sommerhus med hund i udlandet

Skal familiens bedste ven med en tur sydpå? Lige nu tilbyder vi mere 50.000 hundevenlige sommerhuse/ferieboliger fordelt på 21 europæiske lande. Glæd jer til at opleve de smukke europæiske landskaber, som hele familien og hunden vil elske at løbe og lege i. Nedenfor har vi lavet en liste med de mest populære sommerhus destinationer, hvor hund er tilladt.  

Hvis I vælger at rejse til udlandet med hunden, er der lige nogle vigtige ting, I skal have styr på. Først og fremmest er det vigtigt at finde ud af, hvilke papirer og vaccinationer hunden skal have for at rejse til det pågældende land. Som hovedregel kræves det, at hunden er id-mærket, det vil sige har en mikrochip, hvis man rejser indenfor EU’s grænser. Ydermere, skal man også anskaffe sig et blåt EU-selskabsdyrpas.

Det er vigtigt, at man sætter sig ind i det pågældende lands love og regler angående hunden. Her kan der være specielle regler om eksempelvis: Transport af hunden, om hunden skal være i bur eller have sele på under rejsen eller have mundkurv på i offentligheden. Vores bedste råd her er at tage kontakt til jeres dyrlæge og få vejledning derigennem. Når det er på plads, kan I godt glæde til at tage hunden med på ferien. Så vil vi blot ønske jer og hunden en fantastisk ferie. 


Kontakt vores kundeservice

Hvis I skulle have spørgsmål, sidder vores danske kundeservice klar alle ugens dage til at hjælpe og rådgive jer om de forskellige sommerhuse og sommerhusområder. Vores mål er at give jer den bedst mulige service, så I kan føle jer trygge på jeres ferie. 

Ring på: (+45) 78 74 62 62 


Email: kundeservice@campaya.dk