Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Sommerhus i Sønderjylland

Lej sommerhus i Sønderjylland på dine præmisser

Sommerhus i Sønderjylland

Lej sommerhus i Sønderjylland med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Sønderjylland fra både bureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus i Sønderjylland, der passer dig allerbedst.

Sommerhus i Sønderjylland

Sønderjylland emmer som ingen andre steder i Danmark af historiens vingesus. Samtidig er I aldrig langt fra kysten i Sønderjylland med vadehavet mod vest og de rolige farvande mod øst med vidtstrakte strande og hyggelige ferieområder.

Her er det altid muligt at finde et naturskønt spot ved vandkanten, som I kan have helt for jer selv, og der er samtidig et rigt udvalg at aktivitetsmuligheder spredt ud over hele Sønderjylland.

Feriehus i Sønderjylland: Mojn, mojn og atter mojn!

Med placeringen i det dansk-tyske grænseland er der en særlig stemning - og et særligt sprog - i Sønderjylland. Det er ikke altid helt ligetil at forstå, hvilken slags kage I er nået til i jeres afprøvning af det sønderjyske kagebord, hvis I besøger en af de mange caféer, restauranter eller slotte, hvor kagebordet præsenteres i al sin mangfoldighed. Men det betyder absolut ingenting. Det er kun hyggeligt og med til at skabe en sjov ramme om ferien.

Med de lange kyststrækninger er Sønderjylland et oplagt sted at holde ferien.

Sommerhusene i Sønderjylland ligger i altovervejende grad meget tæt ved nogle af landets bedste badestrande. Et sommerhus i Sønderjylland er derfor oplagt som udgangspunktet for en ferie midt i naturen, og I er aldrig langt fra hverken forlystelsesparker, historiske mindesmærker og aktivitetscentre eller hyggelige feriebyer, når I holder ferien i et sommerhus i Sønderjylland.

Der er sommerhuse i Sønderjylland af alle slags. I kan finde en ferielejlighed i Sønderjylland til få tusinde kroner for en uges leje, ligesom I kan finde store og veludstyrede luksussommerhuse i Sønderjylland og sommerhuse med pool i Sønderjylland i den anden ende af prisskalaen. Der er også et stort udvalg af ferielejligheder i Sønderjylland i feriecentre i Sønderjylland og byerne rundt omkring i regionen.

Uanset hvad I vælger, giver et sommerhus i Sønderjylland jer et hyggeligt udgangspunkt for ferien i grænselandet blandt historiske mindesmærker og i noget af det fineste natur, der findes herhjemme.

Vælg sommerhuse i Sønderjylland med særlige kvaliteter:

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vores kunder elsker os!

Find hurtigt det perfekte sommerhus i Sønderjylland

Se områder og sommerhuse i Sønderjylland


Campaya Sommerhusudlejning i Sønderjylland

Hvis du lejer dit sommerhus i Sønderjylland med Campaya, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene i Sønderjylland på tværs af de mange forskellige udlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som ferielejlighederne i Sønderjylland også kan lejes til på udlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus i Sønderjylland til ferien.

Campaya feriehusudlejning i Sønderjylland har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted på ferien. Når I tager i ferielejlighed Sønderjylland, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus Sønderjylland er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Sønderjylland er dansk hygge, når det er allerbedst.

Her tager I ud i de smukke naturomgivelser ved Vadehavet og på besøg hos nogle af de mest historiske områder herhjemme, fx Dybbøl Mølle i Sønderjylland, der dannede rammen om vores nederlag til Tyskland i 1864.

Find det helt rigtige sommerhus i Sønderjylland

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over feriehusene i Sønderjylland fra de mange forskellige udlejere her på siden, hvor alle ´ferieboligerne i Sønderjylland er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Sønderjylland, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser der er og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Sønderjylland med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på feriehuset i Sønderjylland, vælger den ønskede periode og lejer det. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus Sønderjylland, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus i Sønderjylland, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Sønderjylland, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Sønderjylland. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Sønderjylland. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse i Sønderjylland, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til ferieboligen i Sønderjylland. Vi kan finde dét feriehus i Sønderjylland, der passer jer bedst eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus i Sønderjylland eller et af de opgrænsende områder, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis den ferielejlighed i Sønderjylland til jeres ferie i Sønderjylland, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning Sønderjylland er din garanti for en tryg ferie

Hos Campaya ferieboligudlejning i Sønderjylland har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde feriegæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte ferielejlighed i Sønderjylland, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i Sønderjylland i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres feriehus i Sønderjylland på Campaya.dk.

Sommerhus i Sønderjylland er hygge og god stemning

Mange danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i feriebolig i Sønderjylland med familien og vennerne. Ferieformen kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Sønderjylland træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Sønderjylland om at opholde sig indenfor, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset i Sønderjylland rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Sønderjylland. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Sønderjylland emmer af den særegne stemning, som I kun finder i grænselandet mellem to lande. Her er historiske mindesmærker i rigt mål, storslået natur ved Vadehavet og mange andre spændende ting, I kan give jer til. Nærheden til grænsen har igennem mange år også gjort området meget opsøgt af feriegæster fra både ind- og udland.

Sommerhusudlejning Sønderjylland

Campaya Sommerhusudlejning i Sønderjylland er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Sønderjylland gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Sønderjylland, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig i Sønderjylland for enhver smag

Der findes sommerhuse i Sønderjylland og omegn for enhver smag. Vi har sommerhus i Sønderjylland med pool, sommerhuse i Sønderjylland med havudsigt og luksus sommerhus Sønderjylland til jer, der vil have en ferie med alle fornødenheder tæt ved. Det er også muligt at leje last minute sommerhus i Sønderjylland til en miniferie i Sønderjylland henover en weekend, når I er tæt på jeres ønskede afrejsedato. Mange udlejere åbner nemlig op for korttidsleje af uudlejede sommerhuse i Sønderjylland, når I er tæt på afrejsedatoen. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse i Sønderjylland, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus i Sønderjylland må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i Sønderjylland i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Sønderjylland, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Sønderjylland. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus Sønderjylland, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige ferielejligheder i Sønderjylland ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Sønderjylland, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Sønderjylland, som passer bedst til jeres ønsker.

Ferielejligheder i Sønderjylland til leje hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus i Sønderjylland. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse i Sønderjylland til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje feriebolig i Sønderjylland i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse i Sønderjylland, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener udlejerne et beløb, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie i Sønderjylland på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Sønderjylland i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Sønderjylland

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Sønderjylland er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en ferietur, der står knivskarpt i din erindring?

Hvis du leder efter et sommerhus andre steder i landet, kan du besøge vores side med alle vores muligheder indenfor sommerhus udlejning her.

Ofte stillede spørgsmål om sommerhuse i Sønderjylland

 • ✔️ Hvor mange sommerhuse i Sønderjylland har Campaya?

  Campaya udlejer mere end 2000 sommerhuse i Sønderjylland på vores portal fra både bureauer og private.

  Lej sommerhus i Sønderjylland lige her.

 • 💡 Hvad koster et sommerhus i Sønderjylland?

  De fleste sommerhuse i Sønderjylland koster 3000-6000 kroner pr. uge afhængig af lejetidspunktet. I højsæsonen er priserne gennemsnitligt lidt højere.

  Se alle vores sommerhuse i Sønderjylland her.

 • 🏖️ Hvor mange sommerhuse i Sønderjylland har havudsigt?

  Langt de fleste sommerhuse i Sønderjylland ligger ved kysten.

  Mere end 150 af vores sønderjyske sommerhuse ligger mindre end 100 meter fra havet Find et kystnært sommerhus i Sønderjylland her.

 • ☀️ Hvor mange ledige sommerhuse i Sønderjylland er der i uge 29 og 30?

  Det afhænger af, hvornår du booker 😊
  Hvis du er ude i god tid først på året eller i efteråret året før, er der et stort udvalg at vælge mellem.

  I højsæsonen er langt de fleste sommerhuse i Sønderjylland udsolgte, så det er typisk vanskeligt at finde et ledigt sommerhus i Sønderjylland i uge 29 og uge 30, når sommeren har meldt sig.

  Se vores mere end 2000 sommerhuse i Sønderjylland her.