Sommerhuse i Sønderjylland

Sønderjylland emmer som ingen andre steder i Danmark af historiens vingesus. Samtidig er I aldrig langt fra kysten i Sønderjylland med vadehavet mod vest og de rolige farvande mod øst med vidtstrakte strande og hyggelige sommerhusområder.

Her er det altid muligt at finde et naturskønt spot ved vandkanten, som I kan have helt for jer selv, og der er samtidig et rigt udvalg at aktivitetsmuligheder spredt ud over hele Sønderjylland.

Sommerhus i Sønderjylland: Mojn, mojn og atter mojn!

Med placeringen i det dansk-tyske grænseland er der en særlig stemning - og et særligt sprog - i Sønderjylland. Det er ikke altid helt ligetil at forstå, hvilken slags kage I er nået til i jeres afprøvning af det sønderjyske kagebord, hvis I besøger en af de mange caféer, restauranter eller slotte, hvor kagebordet præsenteres i al sin mangfoldighed. Men det betyder absolut ingenting. Det er kun hyggeligt og med til at skabe en sjov ramme om ferien.

Med de lange kyststrækninger er Sønderjylland et oplagt sted at holde ferien.

Sommerhusene i Sønderjylland ligger i altovervejende grad meget tæt ved nogle af landets bedste badestrande. Et sommerhus i Sønderjylland er derfor oplagt som udgangspunktet for en ferie midt i naturen, og I er aldrig langt fra hverken forlystelsesparker, historiske mindesmærker og aktivitetscentre eller hyggelige feriebyer, når I holder ferien i et sommerhus i Sønderjylland.

Her er sommerhuse i alle prisklasser. I kan finde et sommerhus til få tusinde kroner for en uges leje, ligesom I kan finde store og veludstyrede sommerhuse i den anden ende af prisskalaen.

Uanset hvad I vælger, giver et sommerhus i Sønderjylland jer et hyggeligt udgangspunkt for ferien i grænselandet blandt historiske mindesmærker og i noget af det fineste natur, der findes herhjemme.

3859 ferieboliger fundet