Sommerhus i Skagen

Lej sommerhus i Skagen med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Skagen fra både bureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus i Skagen, der passer dig allerbedst.

Skagen er en af de klassiske danske feriebyer. Folk fra særligt de øverste samfundslag har taget på ferie i det skønne området på toppen af kongeriget i mange, mange år, og i dag er Skagen stadig et af de mest populære steder at holde ferie herhjemme. Og det er virkelig heller ikke så mærkeligt.

I Skagen har I Kattegatskysten på den ene side og få kilometer mod vest ligger Vesterhavet. Det giver en intens feriestemning i området. Den smukke natur med vandreklitter, en tilsandet kirke og ikke mindst det storslåede syn, hvor de to have slår sammen og brydes, suppleres smukt af et rigt udvalg af oplevelsestilbud, caféer, restauranter og hyggelige butikker. Her er med andre ord alt, hvad I skal bruge for at få en helt uforglemmelig ferie.

Sommerhusene i Skagen og ferielejlighederne i Skagen er både placeret i byen og i de smukke, grønne naturområder omkring byen. Hvis I har været på ferie i Skagen før, ved I, at der er særlig tradition for at male de gamle skagenshuse lysegule med hvide kalkblonder på tagene. Oprindeligt blev den hvide kalkning brugt til at styrke tagenes modstandsstyrke mod vind og vejr, men i dag har det mest af alt en æstetisk funktion.

De gamle gule huse med de hvide kalkmønstre på toppen er da også med til at give Skagen en hel særlig stemning, som ikke findes noget andet sted herhjemme. Mange af de traditionsrige huse lejes i dag ud som sommerhuse i Skagen, og det er virkelig en hyggelig oplevelse af holde ferien i et sådan stykke dansk kulturarv. Sommerhusene i Skagen ligger på de små kringlede veje i Skagen centrum og ud mod udkanten af byen, og de små veje er fyldt med legende børn, familier og venlige lokale hele sommeren. Den hyggelige bymidte summer af liv hele sommeren, og der er rig mulighed for at finde jer et hyggeligt sted at nyde frokosten eller en god is i den gamle kystby.

Der er selvfølgelig også mere traditionelle sommerhuse i Skagen, hvor naturen ligger lige i baghaven, og hvor der er få minutters gang til strand og hav.

En ferie i Skagen er en ferie i det inkarnerede ferieland. Det er hygge og god stemning med solen højt på himlen og skøn natur til alle sider. Det er dejligt samvær med de mennesker, du holder allermest af, og det er dejlige aktiviteter, mad og gåture i noget af det ypperste natur, vi har at byde på herhjemme. Vel mødt til en uforglemmelig ferie i Skagen!

Hvis du lejer dit feriehus i Skagen med Campaya Sommerhusudlejning Skagen, er du sikret den bedste pris på markedet.

Vi samler ferieboligerne i Skagen på tværs af de mange forskellige udlejere og bureauer her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som udlejerne selv gør. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den perfekte indkvarteringsløsning.

Campaya Sommerhusudlejning Skagen har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted. Når I tager i sommerhus Skagen, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning.

Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Skagen er dansk hygge, når det er allerbedst.

Når I har brug for en lille tur ud, giver Skagen jer som få andre steder mulighed for at tage på opdagelse i noget af det smukkeste og rigest natur, vi har herhjemme. Mod nord ligger Grenen, hvor havene mødes, og på begge sider af Skagen ligger de to have og pakker jer ind i en hel særlig feriestemning. Der er masser af gallerier, højgastronomiske restauranter og hyggelige caféer i Skagen, og her er et buzz og leben af alle mulige forskellige slags mennesker i særligt sommerhalvåret. Det er ikke mærkeligt, at Skagen igennem mange år har etableret sig som en sand feriefavorit herhjemme. Det er faktisk helt naturligt. Bo i sommerhus i Skagen midtby, ferielejlighed i Skagen Centrum eller sommerhus i Skagen midt i den skagenske natur. Med vores feriehusudlejning Skagen kan du finde det hele. Tag et kig i listen her på siden.

Find det helt rigtige sommerhus i Skagen

I kan hurtigt og nemt skabe jer et overblik over indkvarteringsløsningerne fra de mange forskellige udlejere her, hvor alle sommerhuse i Skagen og ferielejligheder i Skagen er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Skagen, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om det pågældende sommerhus i Skagen. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvad huset koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser huset rummer og meget, meget mere.

Det er let at leje en feriebolig i Skagen med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på det, vælger den ønskede periode og lejer huset.

Hvis I har brug for hjælp, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed i Skagen eller et sommerhus i Skagen, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på ferie i Skagen, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning.

Vi står selvfølgelig også til rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer den bedst mulige oplevelse. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhus Skagen, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige ønsker og behov.

Vi kan finde dét sommerhus Skagen eller tæt ved, der passer jer allerbedst. Hvis I er en lille smule fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et feriehus i Skagen, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis den ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning Skagen har mange års erfaring

Hos Campaya Sommerhusudlejning Skagen har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde gæster med at finde den perfekte indkvartering.

Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Skagen, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ønskede feriebolig i Skagen i vores sikre digitale reservationssystem.

Når I har gennemført jeres betaling, modtager I umiddelbart efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsbureauer på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I booker på Campaya.dk.

Hvis I tager i sommerhus i Skagen by, er I sikret en skøn ferie i særdeles naturskønne omgivelser. Her er I tæt ved det de skønne, hvide sandstrande, som er så elskede af massevis af tilbagevendende feriegæster. I har samtidig det enormt stemningsfulde og historiske feriebymiljø i baghaven, og et sommerhus i Skagen rummer således det bedste fra begge verdener. Et sommerhus Gl. Skagen giver jer rigtig dejlige rammer om en skøn ferie. De mange lækre spisesteder i Skagen by gør det oplagt for madelskeren at tage i sommerhus Gl. Skagen. Her er masser at se og opleve, hvis I er til ferie i den stemningsfulde by.

Saml på skønne minder i Skagen

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige rejser og ture med familien og vennerne.

Ferieformen kan noget helt særligt sammenlignet med andre rejseformer. Her er nærhed og hjemlighed, og samtidig træder I ind i en stemningsfuld antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler turen i sommerhus i Skagen om at spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur.

For andre danner sommerhus i Skagen rammen om nogle skønne dage, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og langt ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan jeres ferie skal holdes.

I alle tilfælde er I garanteret nogle rammer, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Hverdagen er da også langt væk, når I sidder ved middagsbordet på terrassen og nyder hinandens selskab, hyggelige snakke og et godt glas vin indtil de sene aftentimer, mens I skuer ud i den skønne skagenske natur eller den idylliske ferieby.

Sommerhusudlejning i Skagen

Campaya Sommerhusudlejning Skagen er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Skagen gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale.

Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket.

På den måde får I både det fulde overblik over ferieboligerne i Skagen, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig i Skagen for enhver smag

Der findes feriehuse i Skagen og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine til let at finde de ferieboliger i Skagen, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres indkvartering må koste, hvilken periode I vil afsted i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om det skal være et sommerhus i Gl. Skagen og meget andet.

Hvis der ikke er et sommerhus Skagen, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Skagen. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et hus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige indkvarteringsløsninger ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde en feriebolig i Skagen, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst opholde sig midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder den indkvarteringsløsning, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus i Skagen til leje hele året

Det er populært som aldrig før at leje en feriebolig i Skagen. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhus i Skagen til leje i årets øvrige ferieperioder.

Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje et sommerhus Skagen i kortere perioder, fx henover en weekend.

Sommerhuse i Skagen, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener ejerne et beløb, selvom det pågældende hus ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie i Skagen på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Skagen i en kortere periode.

Få en minderig tur til Skagen

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i erindringen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer.

Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et feriehus i Skagen er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en ferietur, der står knivskarpt i din erindring?

Hvis du leder efter et sommerhus andre steder i landet, kan du besøge vores side med alle vores muligheder indenfor sommerhusudlejning her.

Ofte stillede spørgsmål om sommerhuse i Skagen

 • ✔️ Hvor mange sommerhuse i Skagen har Campaya?

  Campaya udlejer mere end 300 sommerhuse i Skagen på vores portal fra både bureauer og private.

  Lej sommerhus i Skagen lige her.

 • 💡 Hvad koster et sommerhus i Skagen?

  De fleste sommerhuse i Skagen koster 4000-8000 kroner pr. uge afhængig af lejetidspunktet.

  Se alle vores sommerhuse i Skagen her.

 • 🏖️ Hvor mange sommerhuse i Skagen har havudsigt?

  De fleste sommerhuse i Skagen ligger inde i byen, og det er derfor de færreste, der har havudsigt.

  Men cirka 20 af vores sommerhuse i Skagen ligger mindre end 100 meter fra havet, og flere af dem har havudsigt. Find et kystnært sommerhus i Skagen her.

 • ☀️ Hvor mange ledige sommerhuse i Skagen er der i uge 29 og 30?

  Det afhænger af, hvornår du booker 😊
  Hvis du er ude i god tid først på året eller i efteråret året før, er der et stort udvalg at vælge mellem.

  I højsæsonen er langt de fleste sommerhuse i Skagen udsolgte, så det er typisk vanskeligt at finde et ledigt sommerhus i Skagen i uge 29 og uge 30, hvis sommeren har meldt sig.

  Se vores mere end 300 sommerhuse i Skagen her.

Populære områder i Skagen