Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Feriebolig Spanien

Lej sommerhus i Spanien på dine præmisser

Feriebolig Spanien

Lej feriebolig i Spanien med vores søgemaskine. Vi har samlet feriehuse i Spanien og ferielejligheder i Spanien fra både bureauer og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den indkvarteringsløsning, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer din feriebolig i Spanien med Campaya, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler feriehuse i Spanien og ferielejligheder i Spanien på tværs af de mange forskellige udlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som de også kan lejes til på udlejningsbureauernes egne portaler.

Campaya har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted på rejser til Spanien. Når I er indlogerede i jeres feriebolig Spanien, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller terrassestolen med en god kop kaffe, en kold øl eller måske et glas vin og ellers bare nyde hinandens selskab. En ferie i feriebolig i Spanien er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med hyggelige gåture og oplevelser i nærområdet og med brætspil ved spisebordet eller familiemiddage på terrassen.

Vælg sommerhuse i Spanien med særlige kvaliteter:

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vores kunder elsker os!

Find hurtigt det perfekte sommerhus i Spanien

Se områder og sommerhuse i Spanien


Campaya er din garanti for en tryg ferie i Spanien

Hos Campaya har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde feriegæster med at finde de perfekte rammer til ferien i Spanien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder den perfekte feriebolig Spanien, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres feriebolig Spanien i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejere på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres feriebolig Spanien med Campaya.dks feriehusudlejning.

Feriebolig i Spanien for enhver smag

Der findes ferieboliger i Spanien og omegn for enhver smag. Det er oplagt at bruge jeres feriebolig i Spanien som udgangspunkt for en kør selv ferie Spanien, og I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde den indkvartering, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres feriebolig Spanien må koste, hvilken periode I skal bruge boligen i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om det skal være en et feriehus i Spanien eller ferielejlighed Spanien.

Hvis der ikke er en ferielejlighed Spanien eller et feriehus Spanien, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et lignende område.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige muligheder ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et feriehus i Spanien eller en ferielejlighed Spanien, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder den feriebolig Spanien, den ferielejlighed, feriebolig eller et af de feriehuse, som passer bedst til jeres ønsker.

Få en minderig ferie i Spanien

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med badeture til stranden, hygge og plasken i poolen og ture ud til lokale seværdigheder. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og en feriebolig Spanien er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en tur til sydens sol, som står knivskarpt i din erindring?

Ofte stillede spørgsmål om feriebolig i Spanien

 • ✔️ Hvor mange ferieboliger i Spanien har Campaya?

  Campaya udlejer 8000 ferieboliger i Spanien på vores portal fra både bureauer og private.

  Lej feriebolig i Spanien lige her.

 • 💡 Hvad koster en feriebolig i Spanien?

  De fleste Ferieboliger i Spanien koster 4000-12.000 kroner pr. uge afhængig af lejetidspunktet. I sommerens højsæson er ferieboliger i Spanien og ferielejligheder i Spanien gennemsnitligt lidt dyrere.

  Se alle vores ferieboliger i Spanien her.

 • 🏖️ Hvor mange ferieboliger i Spanien har havudsigt?

  Mere end 1000 af vores ferieboliger i Spanien ligger mindre end 100 meter fra havet, og mange af disse har havudsigt. .

  Se vores mest kystnære ferieboliger i Spanien her.