Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Luksus sommerhuse

Så meget kan du tjene på at udleje dit sommerhus

Få svaret med vores prisberegner med få klik

Så meget kan du tjene

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Med Campaya kan du føle dig tryg

Vi er blandt Danmarks bedst bedømte sommerhusudlejere og står altid til rådighed. Før, under og efter din ferie.

Blandt de bedste bedømte på Trustpilot

Campaya er en af de bedst berømte sommerhusudlejere.

Mange års erfaring

Campaya har udlejet sommerhuse i mere end 10 år

Godkendt af e-mærket

Hos os handler du sikkert.

Del af rejsekoncern

Campaya er en del af rejsekoncernen Aligned Group A/S.

Lej et luksussommerhus

Hold din ferie i et skønt luksus sommerhus. Hos Campaya går vi meget op i at udvælge de bedste og lækreste luksushuse, hvor der virkelig er kælet for detaljen.

Glæd dig til drømmeferien med luksushuse, hvor intet mangler. Glæd dig til komfort på højeste niveau og tag hele familien, vennerne eller kollegaerne med. Vores udvalg af luksus villaer spænder vidt og bredt over det meste af Europa. 

Luksus sommerhus med pool 

Mange feriegæster drømmer om et luksus sommerhus med pool, og det er faktisk ikke svært at forstå. Her træder man ind til drømmebadeferien uanset, hvilken tid det er på året. Her betyder vejret nemlig ikke noget. Vores udvalg af luksussommerhuse med pool er en god base for enhver type ferie. Så uanset om I bare vil ligge og slappe af hele dagen, eller I vender tilbage fra en eventyrlig dag med hyggelige vandreture, cykelture eller sightseeing så er der altid noget at lave.

Bliv kølet ned om sommeren og plask rundt i det indendørs bassin, når det øsregner. Her er det jer, der bestemmer, hvornår i har lyst bade. Der er altid noget at give sig til i et af vores luksushuse med pool. De smukke luksus poolhuse er ofte udstyret med mange sengepladser, hvilket giver rig mulighed for at tage hele familien med. Få dig en uforglemmelig ferie og skab de gode minder med familien i et af vores pool luksussommerhuse. 

Se alle luksussommerhuse i Danmark  

Luksushuse med aktiviteter 

Vores luksus ferieboliger er udstyret med sjove og spændende faciliteter som eksempelvis spa, sauna,  aktivitetsrum, bordtennis, poolbord og meget mere.

Her er der garanti for mange timers underholdning og uforglemmelige minder med familien eller vennerne. I Luksushusene kommer i aldrig til at kede jer med de mange sjove aktiviteter. Her kan man altså let få mange timer til at gå med at finde ud af, hvem der er familiens eller vennegruppens ubestridste bodfodboldmester, eller hvem der er kongen/dronningen af bordtennisbordet. Derfor vil der være noget for alle aldersgrupper og alle i familien. Her kan de voksne nyde hinandens samvær med en tur i saunaen eller spabadet, alt imens børnene leger i poolen eller ved et spil bordtennis. Her er der lagt op til jeres egen lille wellness oase. 

I vores udvalg af luksus lejligheder vil du finde veludstyrede køkkener, lækkert interiør og indretning. Husene udstråler luksus og eksklusivitet, og det samme gør arealerne udenfor, hvor husenes grunde fremstår smukke og ligeledes med luksuriøse detaljer. Helt perfekte til at invitere alle i familien eller naboerne over til en hyggelig grillaften, hvor der også er plads til at børnene kan lege udenfor med de sjove udendørs aktiviteter. Glæd jer til at træde ind i jeres eget lille kongerige, hvor familiehygge og afslapning styrer showet.   

På Campaya kan du finde og sammenligne luksussommerhuse og vælge netop det hus, som passer til dit ønske og behov.

Rigtig mange luksus sommerhus er fyldt med et væld af aktivitetsmuligheder, og det betyder også, at der er mange store luksussommerhuse, som er bygget med luksus for øje. De store luksussommerhuse er det oplagte valg for jer, der er mange, som gerne vil nyde noget kvalitetstid sammen med masser af plads til sjov og leg. Når I tager afsted i et af de store luksussommerhuse, er I garanteret en ramme omkring nogle hyggelige dage, som I kan gøre til lige præcis det, I ønsker at gøre dem til. De store luksussommerhuse finde i alle tænkelige versioner. Der er store luksussommerhuse for jer, der vil slappe af midt i skoven, ligesom der er et væld af store luksussommerhuse for jer, der vil nyde nogle hyggelige dage tæt ved strand og vand. Et luksus sommerhus er et skøn ramme, hvor I får lige dét ekstra, og vi har et væld af store luksushuse.

Perfekt til mange forskellige lejligheder 

Luksushusene passer perfekt til mange forskellige lejligheder. De er velegnede til at invitere hele familien og/eller vennegruppen med på tur, og de kan også bruges til en luksuriøs getaway til bare dig selv og kæresten eller manden eller konen. Vi har huse i forskellige størrelser og med forskellige aktiviteter til både børn og voksne. Et luksuriøst hus er ikke kun forbeholdt for familier og vennegrupper på ferie.

Husene med deres rummelige indretning og størrelse gør dem ideelle til firmaets teambuilding, forretningsophold eller diverse firmaarragementer. Vi har stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at finde det helt rette hus. Vi klarer alt det administrative arbejde, og vi sammensætter indkvarteringspakken på baggrund af jeres specifikke ønsker til pris og beliggenhed. Da vi tilbyder det fulde udvalg fra et stort antal udlejningsbureauer, er vi altid i stand til at sammensætte det bedste tilbud på tværs af markedet. Vi er vant til at samarbejde med alt fra store multinationale virksomheder til små håndværksmestre, og kunderelationerne er ofte langvarige. 

Hvis du vil se hele vores udvalg indenfor sommerhus udlejning, kan du bruge vores forside, hvorfra du finder alle vores tilgængelige muligheder. Hvis du er på udkig efter et sommerhus at leje, er det således det rigtige sted at søge, hvis du ønsker at lede i hele vores meget store udvalg.

Du kan også besøge vores temaside dedikeret til sommerhus med pool, hvor du finder alle vores poolhuse i både ind- og udland.

Vi har også mange muligheder, når det kommer til indkvartering til weekendophold.

Få de bedste priser på luksus villa

Hos Campaya samarbejder vi med de bedste og mest kvalitetsbevidste udlejningsbureauer i hele Europa, så I er sikret de absolutte bedste og lækreste luksus sommerhuse. Brug vores søgemaskine til hurtigt og nemt at danne jer et overblik over de ledige luksussommerhuse og luksus poolhuse i jeres ønskede ferieperiode. På den måde slipper I for at skulle lede en masse forskellige websites igennem for at finde det luksushus, der passer jer allerbedst.

Samtidig har vi en venlig kundeservice, som sidder klar til at rådgive og hjælpe jer med at finde drømmehuset. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe alle ugens dage.  

Det koster ikke ekstra at booke via os. Vi giver jer overblik over alle luksus ferieboliger fra vores mange samarbejdspartnere og stiller dem til rådighed for jer kvit og frit og til den samme pris, som bureauerne udlejer dem for. Når I booker gennem os, får vi en del af bureauernes lejeindtægt. Så der er kun fordele i det for jer, der leder efter en base til ferien. I får hurtigt og let overblik over de ledige luksushuse, så I let kan finde det, der passer jer bedst.  

Luksus feriebolig udlejning - Stort udvalg i hele Europa 

Hos Campaya går vi op i at have det bedste og bredeste udvalg af luksushuse. Derfor finder du på vores site mere end 19.000 luksussommerhuse fordelt i hele Europa. 

Campaya har et væld af luksus sommerhuse i en lang række lande verden over. Det har aldrig været nemmere at finde luksus sommerhus. I vælger bare jeres ønskede destinationsland, finder jeres ønskede hus og perioden for ferien og book. Nemmere bliver det ikke blive. 

Og husk! Jo før I begynder at søge, jo flere luksushuse er der tilgængelig. Det betyder også, at I ofte kan finde et billigere og bedre luksushus, som passer til jeres behov og ligger i det ønskede område, hvis I lejer det tidligt. Luksushusene er utrolig populære blandt vores kunder og bliver derfor revet væk hurtigt op til de store ferier, så det handler om at være hurtig. Mange af vores kunder booker allerede deres luksus villa i januar og februar, så hvis I er tidligt ude, er der bedst mulighed for at finde lige præcis det luksus feriehus, der passer jer allerbedst.

Oplev service på højt niveau - Lej en luksus feriebolig hos Campaya

Vi er med jer hele vejen. Vores vigtigste mål, når I lejer et luksussommerhus, er altid at give jer den bedst mulige service og hjælpe jer både før, under og efter jeres ferie.

Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage. Vi hjælper jer gerne gennem bookingprocessen, og I er mere end velkomne til at skrive eller ringe til vores kundeservice, hvis I har brug for råd og vejledning. Vores servicemindede kundeservicemedarbejdere glæder sig til jeres opkald og hjælper gerne med at finde det rette hus og den rette information, så I bliver tilfredse og føler jer trygge i jeres valg af luksus feriebolig. Det er en proces, som vi har mange års erfaring med, og vi elsker at dele ud af vores erfaring og viden.

Skriv til vores kundeservice på kundeservice@campaya.dk 

Ring til os på +45 78 74 62 62 alle ugens dage.