Populære ferieboligdestinationer

4231 Ferieboliger
3236 Ferieboliger
3219 Ferieboliger
2423 Ferieboliger
1729 Ferieboliger
379 Ferieboliger
265 Ferieboliger
265 Ferieboliger
245 Ferieboliger
145 Ferieboliger
117 Ferieboliger
107 Ferieboliger
106 Ferieboliger
105 Ferieboliger
101730 Ferieboliger

Lej et luksussommerhus

Hold din ferie i et skønt luksussommerhus. Hos Campaya går vi meget op i at udvælge de bedste og lækreste luksushuse, hvor der virkelig er kælet for detaljen.

Glæd dig til drømmeferien med luksushuse, hvor intet mangler. Glæd dig til komfort på højeste niveau og tag hele familien, vennerne eller kollegaerne med. Vores udvalg af luksussommerhuse spænder vidt og bredt over det meste af Europa. 

Luksus sommerhus med pool 

Mange feriegæster drømmer om et luksus sommerhus med pool, og det er faktisk ikke svært at forstå. Her træder man ind til drømmebadeferien uanset, hvilken tid det er på året. Her betyder vejret nemlig ikke noget. Vores udvalg af luksussommerhuse med pool er en god base for enhver type ferie. Så uanset om I bare vil ligge og slappe af hele dagen, eller I vender tilbage fra en eventyrlig dag med hyggelige vandreture, cykelture eller sightseeing så er der altid noget at lave.

Bliv kølet ned om sommeren og plask rundt i det indendørs bassin, når det øsregner. Her er det jer, der bestemmer, hvornår i har lyst bade. Der er altid noget at give sig til i et af vores luksushuse med pool. De smukke luksus poolhuse er ofte udstyret med mange sengepladser, hvilket giver rig mulighed for at tage hele familien med. Få dig en uforglemmelig ferie og skab de gode minder med familien i et af vores pool luksussommerhuse. 

Se alle luksussommerhuse med pool her 

Luksushuse med aktiviteter 

Vores luksussommerhuse er udstyret med sjove og spændende faciliteter som eksempelvis spa, sauna,  aktivitetsrum, bordtennis, poolbord og meget mere.

Her er der garanti for mange timers underholdning og uforglemmelige minder med familien eller vennerne. I Luksushusene kommer i aldrig til at kede jer med de mange sjove aktiviteter. Her kan man altså let få mange timer til at gå med at finde ud af, hvem der er familiens eller vennegruppens ubestridste poolmester, eller hvem der er kongen/dronningen af bordtennisbordet. Derfor vil der være noget for alle aldersgrupper og alle i familien. Her kan de voksne nyde hinandens samvær med en tur i saunaen eller spabadet, alt imens børnene leger i poolen eller ved et spil bordtennis. Her er der lagt op til jeres egen lille wellness oase. 

I vores udvalg af luksussommerhuse vil du finde veludstyrede køkkener, lækkert interiør og indretning. Husene udstråler luksus og eksklusivitet, og det samme gør arealerne udenfor, hvor husenes grunde fremstår smukke og ligeledes med luksuriøse detaljer. Helt perfekte til at invitere alle i familien eller naboerne over til en hyggelig grillaften, hvor der også er plads til at børnene kan lege udenfor med de sjove udendørs aktiviteter. Glæd jer til at træde ind i jeres eget lille kongerige, hvor familiehygge og afslapning styrer showet.   

På Campaya kan du finde og sammenligne luksussommerhuse og vælge netop det hus, som passer til dit ønske og behov. 

Perfekt til mange forskellige lejligheder 

Luksushusene passer perfekt til mange forskellige lejligheder. De er velegnede til at inviterere hele familien og/eller vennegruppen med på tur, og de kan også bruges til en luksuriøs getaway til bare dig selv og kæresten eller manden eller konen. Vi har huse i forskellige størrelser og med forskellige aktiviteter til både børn og voksne. Et luksuriøst sommerhus er ikke kun forbeholdt for familier og vennegrupper på ferie.

Husene med deres rummelige indretning og størrelse gør dem ideelle til firmaets teambuilding, forretningsophold eller diverse firmaarragementer. Vi har stor erfaring med at hjælpe virksomheder med at finde det helt rette hus. Vi klarer alt det administrative arbejde, og vi sammensætter indkvarteringspakken på baggrund af jeres specifikke ønsker til pris og beliggenhed. Da vi tilbyder det fulde udvalg fra et stort antal udlejningsbureauer, er vi altid i stand til at sammensætte det bedste tilbud på tværs af markedet. Vi er vant til at samarbejde med alt fra store multinationale virksomheder til små håndværksmestre, og kunderelationerne er ofte langvarige. 

Få de bedste priser på luksussommerhuse

Hos Campaya samarbejder vi med de bedste og mest kvalitetsbevidste udlejningsbureauer i hele Europa, så I er sikret de absolutte bedste og lækreste luksus sommerhuse. Brug vores søgemaskine til hurtigt og nemt at danne jer et overblik over de ledige luksussommerhuse og luksus poolhuse i jeres ønskede ferieperiode. På den måde slipper I for at skulle lede en masse forskellige websites igennem for at finde det luksushus, der passer jer allerbedst.

Samtidig har vi en venlig kundeservice, som sidder klar til at rådgive og hjælpe jer med at finde drømmehuset. Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe alle ugens dage.  

Det koster ikke ekstra at booke via os. Vi giver jer overblik over alle luksussommerhuse fra vores mange samarbejdspartnere og stiller dem til rådighed for jer kvit og frit og til den samme pris, som bureauerne udlejer dem for. Når I booker gennem os, får vi en del af bureauernes lejeindtægt. Så der er kun fordele i det for jer, der leder efter en base til ferien. I får hurtigt og let overblik over de ledige luksushuse, så I let kan finde det, der passer jer bedst.  

Luksussommerhus udlejning - Stort udvalg i hele Europa 

Hos Campaya går vi op i at have det bedste og bredeste udvalg af luksushuse. Derfor finder du på vores site mere end 19.000 luksussommerhuse fordelt i hele Europa. 

Campaya har et væld af luksus sommerhuse i en lang række lande verden over. Det har aldrig været nemmere at finde luksus sommerhus. I vælger bare jeres ønskede destinationsland, finder jeres ønskede hus og perioden for ferien og book. Nemmere bliver det ikke blive. 

Og husk! Jo før I begynder at søge, jo flere luksushuse er der tilgængelig. Det betyder også, at I ofte kan finde et billigere og bedre luksushus, som passer til jeres behov og ligger i det ønskede område, hvis I lejer det tidligt. Luksushusene er utrolig populære blandt vores kunder og bliver derfor revet væk hurtigt op til de store ferier, så det handler om at være hurtig. Mange af vores kunder booker allerede deres luksussommerhus i januar og februar, så hvis I er tidligt ude, er der bedst mulighed for at finde lige præcis det luksus feriehus, der passer jer allerbedst.

Oplev service på højt niveau - Lej et luksussommerhus hos Campaya

Vi er med jer hele vejen. Vores vigtigste mål, når I lejer et luksussommerhus, er altid at give jer den bedst mulige service og hjælpe jer både før, under og efter jeres ferie.

Vores kundeservice sidder klar alle ugens dage. Vi hjælper jer gerne gennem bookingprocessen, og I er mere end velkomne til at skrive eller ringe til vores kundeservice, hvis I har brug for råd og vejledning. Vores servicemindede kundeservicemedarbejdere glæder sig til jeres opkald og hjælper gerne med at finde det rette hus og den rette information, så I bliver tilfredse og føler jer trygge i jeres valg af luksussommerhus. Det er en proces, som vi har mange års erfaring med, og vi elsker at dele ud af vores erfaring og viden.

Skriv til vores kundeservice på kundeservice@campaya.dk 

Ring til os på +45 78 74 62 62 alle ugens dage.