De bedste feriecentre på de danske øer

Vi har samlet de bedste feriecentre på de danske øer til jer.


Der kan være lang udsigt til sommer med høje temperaturer, solbadning og leg i strandkanten. Den danske sommer er lunefuld, og det er ikke sikkert, at vejrguderne forkynder landet med blå himmel og varmt badevand. Men så er det jo godt, at man er sikret varme og høje vandtemperaturer i et af landets mange feriecentre.


Mange af feriecentrene rundt omkring i landet har subtropiske badelandskaber eller andre indendørs badefaciliteter. For de mindste i familien er der altid masser at tage sig til i en feriepark. Her er legepladser, nye legekammerater og mange forskellige typer underholdning.


Kig med herunder, hvor vi har samlet nogle af de bedste feriecentre på de danske øer.


Feriecenter Bogense Strand

Feriecenter Bogense Strand på Nordfyn har de perfekte rammer til en eventyrlig ferie for hele familien. Her bor I i arkitektegnede ferieboliger – nogle indrettet med brændeovn, sauna og spa. Lige ved siden af feriecentret finder I Bogense Svømmehal, hvor I kan få jer en dukkert og en rutsjetur i vandrutsjebanen.

Find en ferielejlighed i Feriecenter Bogense Strand her.


Feriecenter Faaborg

Det hele er indenfor rækkevidde, når ferien er bestilt på Feriecenter Faaborg på Sydfyn. Centeret ligger lige ned til en børnevenlig strand og har en uforstyrret udsigt over det Sydfynske Øhav. De hyggelige lejligheder er samlet omkring den store udendørs swimmingpool og børnenes legeplads. Også den børnevenlige strand er populær og har direkte adgang fra feriecentret.

Find en ferielejlighed i Feriecenter Faaborg her.


Feriecenter Kysthusene

Direkte i den fri natur, så tæt på Kattegat at I kan høre og dufte det, finder I Feriecenteret Kysthusene i Gilleleje. De hyggelige feriehuse ligger lyst og luftigt midt i den nordsjællandske natur, og flere af dem har udsigt til havet. Der er både udendørs og indedørs swimmingpool samt en stor legeplads til poderne.  For de ivrige lystfiskere er der etableret en særlig renseplads til dagens fangster.

Find en ferielejlighed i Feriecenteret Kysthusene her.


Karrebæksminde Feriecenter

Karrebæksminde Feriecenter ligger på Enø og er et sandt smørhul af oplevelser for både krop og sjæl. Slap af, gå i vandet ved sandstranden eller tag på cykeltur med højt til himlen og fuglesang. Naturen her er i sig selv en legeplads for hele familien. Vandlegeplads finder I lige på stedet, der er en udendørs swimmingpool for både små og store vandhunde.  

Find en ferielejlighed i Karrebæksminde Feriecenter her.


Feriecenter Klintholm Marinapark

Feriecenter Klintholm Marinapark på Møn ligger i et af Danmarks smukkeste naturområder. Her bor I i skønne ferielejligheder lige ud til marinaen, hvor I kan følge med i sejlerlivet. Nyd ferien ved den børnevenlige strand, som ligger lige op til feriecentret, og når badetøjet trænger til en tørrepause, kan I udforske nogle af de mange aktiviteter og seværdigheder, der er i området. Eksempelvis Møns Klint.

Find en ferielejlighed i Feriecenter Klintholm Marinapark her.


Marielyst Feriecenter

Ved Marielyst Feriecenter har du 20 kilometer sandstrand for dine fødder. Stranden er flere gang kåret som Danmarks bedste, og for enden af sandet strækker Østersøen sig langt ud i det blå. Husene, der er bygget af træ og beliggende midt i en plantage, er udformet med respekt for den omkringliggende natur. Centeret er opført i umiddelbar forlængelse af feriebyen Marielyst på Sydfalster.

Find en ferielejlighed i Marielyst Feriecenter her.


Gudhjem Feriepark

I Gudhjem Feriepark kan du nyde sol over Gudhjem i første parket til havet. Her bor du og din familie i charmerende ferieboliger smukt beliggende på en skråning, der hælder ud mod Østersøen. Der er kun få minutters gang til stranden, og havnen ligger kun en hyggelig ti minutters gåtur væk. I Gudhjem Feriepark kan I hygge, bade og sole jer ved den store udendørs swimmingpool, og om aftenen kan I nyde solnedgangen over Gudhjem.

Find en ferielejlighed i Gudhjem Feriepark her.


Feriecenter Vesterhavet

Alene beliggenheden direkte på den berømte, brede strand er hele ferien værd. Intet andet overnatningssted på Fanø kan som Feriecenter Vesterhavet tilbyde en så enestående udsigt over Vesterhavet. Alle ferielejligheder har balkon eller terrasse og de fleste en pragtfuld havudsigt. Feriecentret tilbyder en lang række faciliteter ude som inde, eksempelvis i form af såvel en udendørs som en indendørs swimmingpool. I kort gåafstand finder man vej til øens skønne naturlegeplads.

Find en ferielejlighed i Feriecenter Vesterhavet her.


Rømø Resorts

Inviter familien eller vennerne på et ophold ud over det sædvanlige. På Rømø Resorts  bor I direkte ud til en af Danmarks bedste links golfbaner - en særlig banetype kendetegnet ved at ligge i åbne og flade områder tæt ved strand og vand. Feriecentrets 2.600 m2 store wellness-afdeling, hvortil der også hører udendørs atriumhave, byder på luksus for både krop, sjæl og sanser.  Børnene er der selvfølgelig også tænkt på, idet der findes badeland, legeplads, hoppepuder, multibane og legerum.

Find en ferielejlighed i Rømø Resorts her.


Feriecenter Rim

På Feriecenter Rim har I det mest storslåede natursceneri lige foran næsen. Den unikke fauna ved Vadehavet, den enorme strand og de beskyttede klitter. Feriecentret byder på fodbold, tennis, aktivitetsrum, bordtennis, billard og en swimmingpool med børnebassin. 

Find en ferielejlighed i Feriecenter Rim her.


Hvis du er interesseret i at læse mere om de bedste feriecentre i Jylland, skal du bare klikke her.