Her kommer sanserne på overtid, mens tankerne slapper af.

Er manden gået på golfbanen, kan man nyde en spatur i ro og fred på Enjoy Resorts på Rømø.

Enjoy Resorts på Rømø byder på både velplejede greens og velplejede fødder.

Hvad enten man har lyst til at slå til golfbolden eller slå benene op, kan man gøre det hos Enjoy Resorts. Udendørsarealerne byder på en velanlagt golfbane, og indenfor er der et velindrettet wellnessområde, hvor man let kan spendere et par timer eller flere.

Wellnessafdelingen på Enjoy Resorts har alt, hvad hjertet kan begære af dampbade, termiske bade og pools. Indretningen i wellnessområdet er yderst stilfuld, og man slapper hurtigt af under stjernehimlen i spabadet.

Prøv blandt andet Saltfloating-bassinet, der er en miniudgave af Det døde hav. Eller tag en tur i Finsk sauna efterfulgt af det kolde gys i Koldtvandsbassinet. Mulighederne er mange, og flere af badene har en helende og positiv effekt på kroppen.


Har man lyst til endnu mere velvære, er det også muligt at booke forskellige ansigts- og kropsbehandlinger.

Man kan blandt andet prøve de velkendte doktorfisk, der giver bløde og friske fødder. De kunne måske være et frisk pust efter 18 huller i golfskoene?

Viser vejret sig fra sin gode side, har wellnessafdelingen et lige så skønt udendørsområde, hvor man kan slappe af og lade op i solvognene eller måske spabadet. Om vinteren kan man prøve de udendørs svedekasser, der er en speciel form for dampbad, hvor man sidder ude i det fri, mens kroppen varmes godt igennem.


Det er en fornøjelse for både krop og sjæl at besøge Enjoy Resorts på Rømø, og man kan ikke andet end gå derfra med en følelse af afslappethed og mental friskhed.


Man behøver ikke være gæst på Enjoy Resorts for at nyde dagen i deres spaområde. Men er man gæst, er der gratis adgang til wellnessområdet. Ellers er éntreprisen 250 kroner pr. person.