Rom, den evige by er Italiens moderne hovedstad som byder på seværdigheder og kultur i overflod, guddommelig mad, glade romere og et vidunderligt klima. Men Rom er selvfølgelig ikke bare seværdigheder, her findes meget mere at lave også for børnefamilier. Romerne er meget børneglade og det er nemt at komme rundt i byen med børn.

Læs hele artiklen »

Harzen lyder måske lidt støvet og kedeligt, og det vi kender Harzen bedst for er pensionisternes paradis, eller Bloksbjerg, hvor vi sender heksene hen til Sankt Hans. Men i Harzen finder man kultur og natur side om side, og der er mange populære vandre og cykelruter og anderledes aktiviteter til børnene at finde.

Læs hele artiklen »

Hjemsted Oldtidspark tæt ved Skærbæk fortæller besøgende en levende historie om den oprindelige landsby der eksisterede i nær ved i 1000 år fra omkring 500 år f. Kr. til 450 e. Kr. Det underjordiske museum tager os igennem tiden og viser de arkæologiske fund lige der hvor de er fundet. Det er en spændende og interessant oplevelse at besøge Hjemsted Oldtidspark.

Læs hele artiklen »