Verdensklasse minigolf i Blåvand


Lysten til selv at spille et af de 18 huller presser sig på. Man tænker kun på at hente en kølle inde hos receptionisten og spille den kuperede bane.


Det er den følelse man står med, når man besøger West Coast minigolf. En af Nordeuropas største baner, og uden tvivl en af de allermest veludførte. Banen ligger i kuperet terræn, hvor der plantet 1600 træer, buske og blomster. Ud over de fire anlagte søer, som banen også byder på, er der også et vandløb og et kæmpe vandfald.


På taressen kan du nærstudere rundens resultater. Foto: Campaya.dk

Banen er belagt med kunstgræs og er bygget af Harris minigolf. Et af de førende amerikanske firmaer. Du er derfor sikret en bane i høj kvalitet. Banen byder også på forskellige sværhedsgrader, så du og familien skal nok blive udfordret.Den veludførte bane er anlagt med både søer, vandløb og vandfald. Foto: Campaya.dk

At West Coast minigolf er populær, ser man tydeligt. Banen er næsten altid fuld af familier, der ønsker en god oplevelse i sommermånederne. Her kan folk i alle aldersgrupper nyde en udfordrende bane i smukke omgivelser. Der hersker en stemning, som er de fleste andre minigolfbaner forundt, og man er sikret nogle gode, underholdende timer. Efter en hyggelig omgang minigolf kan du i kiosken købe varme og kolde drikke samt snacks. Disse kan nydes på terrassen, hvor du kan nærstudere dine resultater.


West Coast minigolf er beliggende i Blåvand, som byder på smuk natur og vesterhavsstrande i verdensklasse. Hvis du er interesseret i Blåvand som din næste feriedestination, kan du klikke ind på campaya.dk, hvor vi lige nu tilbyder 1123 ferieboliger i området.


Se også:

Hvide Løver og kæmpekænguruer: Kom tæt på dyrerne i Blåvand Zoo


Et paradis for slikmunde i Blåvand


Hygge varme og håndlavede lys i Blåvands hyggeligste butik