Hvide Løver og kæmpekænguruer: Kom tæt på dyrene i Blåvand zoo

Man føler en vis angst. Selv om der er hegn mellem dig og løven, er man konstant på vagt. Dens imponerende brøl lader ingen være i tvivl om, hvem der bestemmer i denne zoo.


I Blåvand Zoo er der 400 dyr fordelt på 80 forskellige arter. Her kan du opleve kameler, zebraer, aber og flere forskellige fugle. Derudover er Blåvand Zoo det eneste sted i Danmark, hvor du kan opleve røde kæmpekænguruer og hvide løver. Specielt løverne er en oplevelse for sig. De marcherer rundt inde i deres bur med selvsikre blikke, og når de brøler, er man ikke i tvivl om, hvem der er konge i dyreriget.


Kæmpeskildpadde. Foto: Campaya.dk 

Der findes kun 400 hvide løver i verden. Foto: Campaya.dk

I Blåvand Zoo finder du også et åbent område dedikeret til fuglene. Når man går derind, bliver man mødt af snakkende papegøjer. ’Halløj’ siger de og kommer helt tæt på. I dette område nytter det ikke noget at være bange for fugle.


Når aberne ikke svinger sig rundt i deres bure, sidder de og holder øje med de besøgende. Foto: Campaya.dk

Papegøjerne kan godt lide at snakke med gæsterne. Foto: Campaya.dk

Du kan også se stedets kameler, der virker enorme, eller beundre aberne, som svinger sig rundt i deres bure. En kæmpeskildpadde byder stedet også på, og i sommerperioden kan man få lov til at røre ved en slange eller være med til at fodre bavianer. Blåvand Zoo byder på en mangfoldighed af aktiviteter for dig og familien.


Kamelerne virker enorme ved første øjekast. Foto: Campaya.dk

Blåvand Zoo ligger i et af Danmarks hyggeligste ferieområder. Her finder du i sommerperioden et pulserende byliv og en af landets bedste strande. Hvis du kunne være interesseret i Blåvand som din næste feriedestination, kan du klikke her, hvor du lige nu finder 1123 ferieboliger i området.

Se også:

Verdensklasse minigolf i Blåvand

Et paradis for slikmunde i Blåvand

Hygge, varme og håndlavede lys i Blåvands hyggeligste butik