5 af de bedste oplevelser og aktiviteter på Rømø (2021)

Rømø er ekstraordinære spiseoplevelser, labyrinter, vinddrevne strandkørertøjer, hyggelig shopping. Og meget, meget mere. 

Læs hele artiklen »

Her kommer sanserne på overtid, mens tankerne slapper af.

Trænger kroppen til forkælelse og sindet til afslapning? så kunne det være I skulle komme forbi Enjoy resort på Rømø. Hos Enjoy resort har de en stor Wellness afdeling, hvor du kan nyde mange forskellige bade, både undedørs og indendørs.

Læs hele artiklen »

Skipperhistorier og hesterejer

Er man en tur på Rømø må man ikke snyde sig selv for en tur på Holms restaurant. Her bliver I mødt af et bredt udvalg af lækre fiskeretter, og vil man hellere hjem og grille fisken selv kan man slå vejen forbi deres forretning med et ligeledes stort udvalg af lokale fisk og delikatesser.

Læs hele artiklen »

Sylt færge

Ø-hop i Vesterhavet. Hvis ferien går en tur til Rømø kunne man udemærket kombinere det med en 40 minutters sejltur sydpå til Tyskernes Beverly Hills , Sild.  Her kan opleves store tyske villaer, Bentley, Jaguarer og ikke mindre end 5 michelin restauranter.

Læs hele artiklen »

Rømø Lys er et spændende, kreativt univers

I Lakolk på Rømø ligger Rømø lys her har du mulighed for et afbræk i strandlivet med at være din egen lysmester. Børn og andre kreative sjæle kan krearer deres egne lys i butikkens værksted.

Læs hele artiklen »

Strandene på Rømø

Der er kilometervis af brede og lange sandstrande på Rømø og de anses for nogle af Nordeuropas bedste. På Rømø er der Sønderstranden og Lakolk stranden og de er begge børnevenlige med fint hvidt sand og lavt vand.

Læs hele artiklen »

7 sikre hit for børn på Rømø

Aktiviteter for børn i både sol og regn.

VI har været en tur på Rømø for at samle inspiration til ferie med børn. Her har I vores bud på hvad man kan se og lave med ungerne på Rømø. Der er nemlig ikke kun strand og vand på Rømø, der er så meget mere at give sig til.

Læs hele artiklen »