De 5 bedste børneattraktioner i Ebeltoft


Ebeltofts hyggelige bymidte. Foto: Campaya.dk

Museer kan virke støvede og kedelige, for børn. Men i Ebeltoft har museerne taget højde for dette. Her har børnene mulighed for at prøve kræfter med alt fra livet som matros, til en tur i fangekælderen. Har forældrene mod på det, kan hele familien endda, tage en tur på Glasmuseet Ebeltoft.

1. Glasmuseet Ebeltoft

Glasmuseet Ebeltoft. Foto: Campaya.dk

På Glasmuseet i Ebeltoft kan børnene gå på opdagelsejagt. Bevæbnet med en kuffert og deres fantasi kommer de gennem hele museet. Læs mere om Glasmuseet Ebeltoft her.

2. Siamesisk samling

Siamesisk samling. Foto: Campaya.dk

Lige ved siden af det gamle rådhus i Ebeltoft findes der en usædvanlig eksotisk samling, med alt fra krukker til krokodilleskind. Siamesisk Samling er en enestående samling af dyr og etnografiske genstande fra Siam, det nuværende Thailand. Det er en spændende rejse. Ikke alene gennem tid, men også gennem kultur og natur. Læs mere her.

3. Fregatten Jylland

Fregatten Jylland. Foto: Campaya.dk

Byens stolte vartegn, Fregatten Jylland, ligger og troner på havnekajen. Der er store oplevelser i vente på det tilhørende museum, hvor man kan lære og lege om Fregattens historie. Bevæger man sig ud på selv Fregatten Jylland, kan man blandt andet opleve matroslivet. Læs mere her.

4. Det gamle rådhus

Det gamle rådhus i Ebeltoft. Foto: Campaya.dk

I gamle dage kunne man blive smidt i fangehullet, hvis man ikke opførte sig ordentligt. Fangehullet ligger under det gamle rådhus i Ebeltoft. I dag er der ingen, der kommer i fangehullet for at være uopdragne. Men man kan gå ned i kælderen under det gamle rådhus og opleve, hvordan fangerne sad lænket i mørket. Læs mere her.

5. Farvergården

Farvergården i Ebeltoft. Foto: Campaya.dk

Farvergården byder velkommen til en dejlig museumsoplevelse med nostalgi, smukke bygninger og interessant kulturhistorie. Gården er det eneste bevarede købstadsfarveri i Nordeuropa og har et af Ebeltofts mest særprægede og velbevarede gårdmiljøer. Læs mere her.