Derfor skal du besøge Hundested


Se de imponerende sandskulpturer, oplev det pulserende havnemiljø og gå på opdagelse i polarforskeren Knud Rasmussens hjem.


Hundested har det hele. Sandstrande, festivaler, en hyggelig lystbådehavn og et bryghus. Det er bare ikke noget, byen skildrer særligt meget med. Stedet er nemlig ikke bare en turistby, der kun lever for sommermånederne, men en by hvor der er liv året rundt. Vælger du at besøge den lille fiskerby, har du et hav af muligheder at vælge imellem.


I sommermånederne kan du opleve den International Sandskulptur festival. Her har nogle af verdens dygtigste sandskulptører formet de gyldne sandkorn til kunstværker med en overvældende detaljerigdom. Bevæger du dig ned på havnen, kan du nyde en velsmagende øl på Halsnæs bryghus. Her kan du med livemusik i baggrunden nyde udsigten ud over havnen, hvor de små sejlbåde kommer ind.


I sommermånederne kan du opleve de imponerende sandskulpturer ved Hundested's internationale sandskulpturfestival. Foto: Campaya.dk

Lidt uden for Hundested ligger Knud Rasmussens Hus. Det var her den verdensberømte polarforsker opholdt sig mellem sine ekspeditioner til Grønland, og det var her han skrev på sine mange bøger og artikler. Huset er placeret idyllisk med udsigt ud over havet, og stedet er ideelt for folk, der vil nyde solnedgangen i smukke omgivelser.


Besøg Danmarks måske idylliske sted. Knud Rasmussens hjem er placeret i smukke omgivelser lidt uden for Hundested. Her kan du få et unikt indblik i polarforskeren, der erobrede Grøndland. Foto: Campaya.dk

Blot to kilometer fra Hundested ligger Lynæs Havn. Her slår windsurfere sig løs i de perfekte bølger, og i byens restauranter er der mulighed for at få slukket sult og tørst. Hundested ligger i Nordsjælland, der er et af Danmarks mest attraktive ferieområder, der byder på et hav af attraktioner for hele familien.

se også:

Helten, forføreren og polarforskeren: Få et unik indblik i Knud Rasmussen 

Sandskulpturfestival i Hundested