Sommerhus Bornholm

Lej sommerhus på Bornholm til din ferie på Bornholm. Vi har samlet de fleste sommerhuse på Bornholm fra både bureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus på Bornholm, der passer dig allerbedst.

Sommerhus på Bornholm

Mange har et helt særligt forhold til Østersøens perle og vender feriesnuden mod øen igen og igen. Og det med god grund.

Bornholm har med sin klippeundergrund en natur som ingen andre steder herhjemme. Overalt i de store skove og de gamle ferieområder på Bornholm titter klipperne frem og skaber en smuk og fascinerende ramme om de mange idylliske feriebyer med brostensbelagte gader og skæve bindingsværkshuse.

Når det kombineres med Krølle Bølle-is, brætspil rundt om sofabordet, bornholmernes hyggelige dialekt og imødekommende facon, Sol over Gudhjem, varme sommeraftener i gamle ruiner og spændende udforskninger af klippehuler, giver det en feriepakke, som er svær at modstå.

Feriebolig på Bornholm er ren idyl

Feriehusene på Bornholm ligger i vid udstrækning helt ud til kysten i veletablerede ferieområder omkranset af høje træer og indhyllet af tætte buske eller i de kystnære og stemningsfulde feriebyer.

Der er et særdeles stort udvalg, og der er sommerhuse på Bornholm for enhver smag. Der er alt fra den lille, kringlede ferielejlighed på Bornholm midt i naturen med plads til to personer til det store og veludstyrede feriehus på Bornholm. I kan også holde ferien på klippeøen i en ferielejlighed på Bornholm i en af de hyggelige byer eller i et sommerhus på Bornholm med havudsigt nær klipperne ned mod vandet.

Vælg blandt vores mange ferieboliger på Bornholm herunder - og god tur til et helt specielt hjørne af landet.

Der er ikke noget som at holde ferien i feriebolig Bornholm med havudsigt på kanten af klipperne, der skærmer Bornholm fra de store omgivende vande.

Træd ud på terrassen, tænd op i grillen og smid lokalt fanget fisk eller et par gode bøffer på, mens I læner jer tilbage og snakker om dagen, der er gået i jeres sommerhus på Bornholm. Efter middagen kan I fx tage en travetur rundt i jeres nærområde på Bornholm og gå en tur ud til klippekysten og spejde langt ud over havet og se sejlbådene sejle forbi.

Det kan også være, at I vil have en aftencykeltur til Hammershus, eller køre ned på havnen eller hen til det nærmeste ishus og få en aftenis.

Sommerhusudlejning på Bornholm

Campaya Sommerhusudlejning Bornholm kan hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus på Bornholm. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse på Bornholm, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til jeres sommerhus Bornholm. Vi kan finde dét sommerhus på Bornholm, der passer jer bedst. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus på Bornholm, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus på Bornholm til jeres ferie på Bornholm, som I har drømt om.

Mange tager år efter år på ferie på Bornholm, og mange forelsker sig faktisk så meget i klippeøen, at de med tiden investerer i deres eget sommerhus på Bornholm. Nogle bruger udelukkende deres sommerhus på Bornholm selv, mens andre bruger det til sommerhusudlejning på Bornholm, hvor der hele året strømmer feriegæster til fra nær og fjern for at nyde den særlige ro og stemning, der er i et sommerhus Bornholm. Bornholm kan med klipperne, den skønne bornholmerdialekt, de røgede sild og de enormt idylliske områder blandt klipper, skove og med den smukkeste udsigt over vandet noget helt, helt specielt.

Hvis I endnu ikke har lagt jer fast på en destination, er det en god idé at kigge på vores overordnede side om sommerhus udlejning, hvor I kan finde sommerhus af enhver tænkelig art og type.

Sommerhus på Bornholm til leje hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriehus på Bornholm. Ikke bare i højsommerens uge 29, uge 30 og uge 31, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse på Bornholm til leje i årets øvrige ferieperioder. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje ferielejlighed Bornholm i kortere perioder, fx henover en weekend. Ferieboliger på Bornholm, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener udlejerne et beløb, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på Bornholm på, hvis I lejer et last minute feriehus på Bornholm i en kortere periode.

Der er mange mulige rammer om jeres ferie på Bornholm. For nogle er et sommerhus på Bornholm det helt rette valg, og for andre kan en ferielejlighed Bornholm være den rigtigste løsning. I en ferielejlighed på Bornholm er i tæt på masser af faciliteter, som oftest deles med de øvrige i de andre ferielejligheder på Bornholm. Mange ferielejligheder på Bornholm ligger også bynært og giver mulighed for med det samme at træde ud i en af de hyggelige, snørklede gader i en af Bornholms ultrahyggelige byer. En ferielejlighed Bornholm er således det oplagte valg, hvis I vil have byen eller aktivitetesmuligheder meget tæt ved på jere ferie på Bornholm.

Ferie Bornholm

En ferie på Bornholm er kendtegnet ved den helt særlige ø-stemning. Bornholm adskiller sig fra andre dele af landet. Her foregår det hele i klipklappe-tempo. Der er altid en storslået udsigt fra en bænk i nærheden udover de blå bølger, og en ferie på Bornholm giver en ro og afslappethed, som er vanskelig at opdrive i dagligdagen. Ferie på Bornholm er for jer, der ønsker jer en ferie med masser af plads til det nære, og hvor der samtidig er rig mulighed for at få én på opleveren, når det kommer til smukke naturoplevelser og spændende kulturtilbud. Mange nyder også at tage på ferie på Bornholm og komme i nærkontakt med lokalbefolkningen, der med deres sproglige swung giver ferien på Bornholm et hyggeligt særpræg. En ferie i sommerhus på Bornholm er således et oplagt valg, hvis I drømmer om en ferie tæt på hjem, men hvor meget alligevel er helt anderledes.

Glæd dig til din ferie i sommerhus på Bornholm!

Hvis du leder efter et sommerhus andre steder i landet, kan du besøge vores side med alle vores muligheder indenfor sommerhus udlejning her.

Ofte stillede spørgsmål om sommerhuse på Bornholm

 • ✔️ Hvor mange sommerhuse på Bornholm har Campaya?

  Campaya udlejer 1000 sommerhuse på Bornholm på vores portal fra både bureauer og private.
  Lej sommerhus på Bornholm lige her.

 • 💡 Hvad koster et sommerhus på Bornholm?

  De fleste sommerhuse på Bornholm koster 3000-9000 kroner pr. uge afhængig af lejetidspunktet. Det er også muligt at finde markant billigere huse.
  Se alle vores sommerhuse på Bornholm her.

 • 🏖️ Hvor mange sommerhuse på Bornholm har havudsigt?

  Langt de fleste sommerhuse på Bornholm ligger ved kysten.
  Godt 150 af vores sommerhuse på Bornholm ligger mindre end 100 meter fra havet.

 • ☀️ Hvor mange ledige sommerhuse på Bornholm er der i uge 29 og 30?

  Det afhænger af, hvornår du booker 😊
  Hvis du er ude i god tid først på året eller i efteråret året før, er der et stort udvalg at vælge mellem.
  I højsæsonen er langt de fleste sommerhuse på Bornholm udsolgte, så det er typisk vanskeligt at finde et ledigt sommerhus på Bornholm i uge 29 og uge 30, hvis sommeren har meldt sig.
  Se vores 1000 sommerhuse på Bornholm her.

Populære områder på Bornholm