Oplevelser i Jylland

Aktiviteter i Jylland til hele familien

attraktioner 2

Museums center Hanstholm - Besøg enestående bunker i Nordeuropas største befæstningsanlæg fra 2. verdenskrig. Museet består af Hanstholms enestående museumsbunker, der under krigen rummede en af de 4 store 38 cm kanoner. Ved bunkeren er opført en bygning, der rummer en spændende udstilling om Atlantvolden. Museet ligger i Hanstholm i Nordjylland.

Thingbæk kalkminer - Danmarks mest særprægede museum. Udsigten fra indgangen ved kalkminerne er i sig selv en seværdighed. Her ser man ud over Lindenborg Ådal med Rold Skov og de berømte Rebild Bakker på den anden side af dalen. Derfor er kontrasten stor, når man fra den smukke udsigt går ind i Thingbæks mørke og kølige minegange og pludselig har disse kæmpemæssige kalkgrotter foran sig. Thingbæk kalkminer er beliggende ved vej 180 i foden af Rebild Bakker.

Vandland Øster Hurup Til familiens vandhunde. Øster Hurup vandland er et dejligt sted, hvor der er masser af aktiviteter for hele familien. Her er de perfekte rammer for en aktiv dag med familien og legekammeraterne. Øster Hurup vandland ligger i Nordjylland.

Givskud Zoo - Er du til løvesafari eller en gåtur inde ved aberne? Tag på safari blandt løver, giraffer og antiloper som du kender fra den afrikanske savanne. I Givskud Zoo kan du opleve omkring 700 dyr fordelt på cirka 60 forskellige arter. Dyreparken ligger i Givskud.

Model bane Europa, Hadsten - Lad dig fascinere af en af Europas største modeljernbaner. Udover deres to store anlæg byder Modelbane Europa også på to små legeanlæg, hvor man selv har mulighed for at selv styre togene. Modelbane Europa ligger i Hadsten.

Kattegatcentret, Grenå - Skal du ud på "dybt vand", er dette sted lige noget for dig. Oplev den fascinerende verden til havs. Her er både muligheden for et dyk med hajer, se fordring og ikke mindst se et utal af flotte fisk. Kattegatcentret ligger ved Grenå havn, helt ud til Kattegat.

Jyllands park Zoo - Kom tættere på dyrene. En af Danmarks mest børnevenlige Zoo, hvor der er mulighed for at røre og fodre mange af dyrene. Derudover er det mulighed for at ride, sejle og køre i tog. Jyllands park Zoo ligger 15 km fra Herning. 

Baboon City Herning - Kæmpe indendørs forlystelsescenter med masser af aktiviteter. Tag hele familien med til Danmarks største helårs forlystelsescenter. Her byder dagen på masser sjov, action og familie sjov. Her kan du ride med rodeotyr, køre radiobiler og ikke mindst prøve deres hoppepuder, kuglebad og rutsjebaner. Baboon City ligger i Herning.

Gorilla park Vejle - Tilbring en dag oppe i træerne, stor forhindringsbane oppe i trætoppene. Oplev suset i skovens trætoppe og bliv udfordret både mentalt og fysisk, når du kaster dig ud i at være gorilla for en dag. En sjov og udfordrende klatrepark for alle aldre. Gorilla park ligger i Vejle.

Labyrinthia, Silkeborg - Find vej udendørs labyrinter og over 50 udfordrende spil og aktiviteter. Labyrinthia er en anderledes, sjov attraktion for børn, voksne og seniorer. Alle kan være med og du behøver ikke stå i kø her og tempoet bestemmer du selv. Labyrinthia ligger i Silkeborg.

Fængslet Horsens - Et autentisk indblik i en ellers lukket verden. Fængselmuseet består af verdens største fængselssamling fra Museum Horsens, hvor man på en spændende tur i det gamle statsfængsels historiske bygninger får indblik i fængselslivet gennem 153 år set fra såvel den indsattes som den ansattes synsvinkel. Fængslet ligger i Horsens.

Djurs sommerland - Er i til fart og action, er Djurs sommerland noget for jer. Det er Nordens største sommerland og byder på et hav af forlystelser og et stort vandland. En hel dag i Djurs sommerland, kan man sagtens bruge. Djurs sommerland er beliggende ved Nimtofte på Djursland.

Legoland, Billund - Her er massere af action, fart og hygge for hele familien. Legoland er en eventyrlig verden af fælles oplevelser for både voksne og børn med fantasien centrum. Her er der mulighed for at slå dig løs til lands, til vands og i luften. Legoland ligger i Billund.

 drageflyvningcykelkano

Man behøver ikke at køre langt, eller have den store pengepung op for at lave lidt ekstra med hele familien. Vi har fundet et par ekstra eksempler som kan gøre en ferie eller weekend ekstra sjov og hyggelig.

Cykeltur - Spænd cykelhjelmen på, og pak en picnic kurv og se hvor cyklen bringer jer.

Minigolf - Sving køllerne og konkurrer med familien. 

Fisketur - Find fiskestaven frem og se om i kan fange jeres aftensmad.

Travetur - Ta' traveskoene frem og gå en tur i den nærmeste skov.  

Drageflyvning - Find den næste vind og afsted med dragen. Byg evt. jeres egen drage.

Bowling - Konkurrer med familien, og se hvem der kan vælte flest kegler.

Kanotur - På med redningsvesten og lej en kano for en dag.

Biograf - Der går masser af film året rundt i biografen

 

For at se vores udvalg af ferieboliger i Jylland, kig her

Syddanmark

Midtjylland

Nordjylland 

 danmarkdanmark.danmark